paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
σε τι αποδοση;Μια ψωλη στο στόμα της παρι καλύτερα απ όλα τυπε
σε τι αποδοση;Μια ψωλη στο στόμα της παρι καλύτερα απ όλα τυπε
Κάναμε ένα λάθος ρε τυπε, μας έφαγε το τ9σε τι αποδοση;
Στην Παναγιώτα τύπε της κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης μουνιού τα υπόλοιπα απλά συντήρησηΔυο φορες που εκανα προπονηση μαζι της ειναι πολυ χαλαρη
εκανε προπονηση εκει που εκανα και εγω δεν μου εκανε αυτη ελεοςΣτην Παναγιώτα τύπε της κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης μουνιού τα υπόλοιπα απλά συντήρηση
Μα πήγες σε γυναίκα να σου κάνει προπόνηση ??? σα να ζητάς από vegan medium rare μπριτζόλα
Τύπε να σαι πιο ξεκάθαρος την επόμενη ειδάλλως θα σε ρωτάνε οι μύστες για φωτό βίντεο τιμούλα και προγράμματαεκανε προπονηση εκει που εκανα και εγω δεν μου εκανε αυτη ελεος
Είσασι στα καλά σου ρε ? είσαι εδώ και δεν ξέρεις ? ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟμπα δεν ξερω απο αυτα αλλα θα ζηταει πολλα . το θεμα ειναι η coach της που ειναι οπλο
mallon δεν εχεις δει την ειρηνη...Είσασι στα καλά σου ρε ? είσαι εδώ και δεν ξέρεις ? ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ
Τεσπα για την Αλεξ ξέρουμε και δεν αξίζει το νεφρό
Όσο για την κόουτς σε πρόσωπο υστερεί σε σχέση με κόοτς Ιτούδη για σώμα αμα γουστέρνεις πάρε Μυρτώ πιο φτηνά θα σου ρθει
Μάλλον έχεις καιρό να γαμήσεις !mallon δεν εχεις δει την ειρηνη...
Μάλλον έχεις καιρό να γαμήσεις !
αυτο αστο να το ξερω αγω αλλα την δεις θα καταλαβειςΜάλλον έχεις καιρό να γαμήσεις !
ρεστα απο 10χίλιαρο έχει ?Παιδιά έμαθα τιμούλες.
Θέλει πάνω από 5 χιλιάρικα για να σηκωθεί από τον καναπέ και υπο όρους ότι δεν είσαι μπίχλας.
πόσα θέλει ρε Πανα΄γο αυτη η "Ειρηνη" ?mallon δεν εχεις δει την ειρηνη...
αν ηξερα δεν θα ρωτουσα θα ειχα ΗΔΗ καταθεσει το ποσο...πόσα θέλει ρε Πανα΄γο αυτη η "Ειρηνη" ?
πες να ριξει ενα νούμερο
Σωματαραα η καριολα
Δίκιο έχειςΜια ψωλη στο στόμα της παρι καλύτερα απ όλα τυπε
Μη βρίζεις αδελφεΤριπολιτσώτικο άλογο....