lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.382
- Πόντοι
- 5.646
Αναστατωθηκαμε....Γυναικαρα!
Αναστατωθηκαμε....Γυναικαρα!
Πράγματι καύλα η γυναίκαΜουναρα
Μια σωστή γυναίκα, της τα δίνεις να σου τα πάρει όλα, και της λες και ευχαριστώ.. ότι καλύτερο έχω δει από Ελληνίδες πάντως. Και ειρήνη στεριανου φουλ μουναρος αλλά δεν αγγίζει. Είναι για να την γαμας για ώρες να σε γδάρει παντού με αυτά τα νύχια.Μουναρα
Στις από πάνω φωτός είναι θεομουνο.. τώρα αν κανονικά έχει απόκλιση 90 μοίρες, αναθεωρεις.. πάντως με το μαύρο φόρεμα είναι για να στα πάρει όλα.συμφωνω ουτε στον καδο δεν την πετας με τοσο pvc
Αφήστε μου τον κώλο της, και την υπόλοιπη ας την πάτε για ανακύκλωση.συμφωνω ουτε στον καδο δεν την πετας με τοσο pvc
στον καδο οπως ειναιΑφήστε μου τον κώλο της, και την υπόλοιπη ας την πάτε για ανακύκλωση.
Έχω πάρει 3000 καλαμάκια από τα παλιά και τους έχω γράψει στα παπαρια μου εγωστον καδο οπως ειναι
τα πλαστικα καλαμακια μας εφταιγαν μετα να πινουμε απο τα χαρτινα που λιωνουν με 2 γουλιες... αυτη δεν βλαπτει το περιβαλλον ετσι πως ειναι?
εχεις ακρη να μου πασαρεις κανενα στα κρυφα οσο οσο?Έχω πάρει 3000 καλαμάκια από τα παλιά και τους έχω γράψει στα παπαρια μου εγω
Να σου αγοράσω και να σου στείλω μια 1000 κάνουν 5 ευρω?εχεις ακρη να μου πασαρεις κανενα στα κρυφα οσο οσο?
ας ειναι και 1 θα το πλενω και θα το ξαναχρησιμοποιω
εισαι φιλοςΝα σου αγοράσω και να σου στείλω μια 1000 κάνουν 5 ευρω?
Οκ θα πάω στην αποθήκη και αν βρω σου στέλνω πμ να μου δώσεις στοιχεία κτλεισαι φιλος