Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.859
- Πόντοι
- 9.931
Η μονη πλαστική γκόμενα που μου αρεσει, παρολα που ειναι πλαστικοποιημένη στο ιδιο επίπεδο με την Καινούργιου και την Μαλεσκου.
με πλαστές ?θα την φουσκωσω εγω
αμα κανεις καλο δωρο θα σε κανω νονο στο εναμε πλαστές ?
να κανεις τον αθηναιο νονο να ειναι καλοτυχο το παιδι.αμα κανεις καλο δωρο θα σε κανω νονο στο ενα
εσενα θα κανω να μας το κρατας το καλοκαιρι στο νησι να κανει και το κοριτσι μου λιγες διακοπεςνα κανεις τον αθηναιο νονο να ειναι καλοτυχο το παιδι.
ρε μλκ το εχω παραπονο εχω σπιτι στη μυκονο και μια μουναρα δεν με εχει εκμεταλευτει να κανει διακοπες.εσενα θα κανω να μας το κρατας το καλοκαιρι στο νησι να κανει και το κοριτσι μου λιγες διακοπες
Ε άντε πάντο το κορίτσι διακοπές ... πόσο άλλο να ξύνει τη μουνάρα τηςεσενα θα κανω να μας το κρατας το καλοκαιρι στο νησι να κανει και το κοριτσι μου λιγες διακοπες
Στο κατώι πως θα βγάλει η μουνάρα να ποστάρει στο ινστα ?ρε μλκ το εχω παραπονο εχω σπιτι στη μυκονο και μια μουναρα δεν με εχει εκμεταλευτει να κανει διακοπες.
μην μου στεναχωριέσαι , ολαααα θα γίνουνρε μλκ το εχω παραπονο εχω σπιτι στη μυκονο και μια μουναρα δεν με εχει εκμεταλευτει να κανει διακοπες.
θα την παγαινω λοχαν απ'οξω ομως δεξια χωρις ξαπλωστρες.Στο κατώι πως θα βγάλει η μουνάρα να ποστάρει στο ινστα ?
Θα της το παίξεις εναλλακτικός στη Μύκονο ? Πρωτοπόροθα την παγαινω λοχαν απ'οξω ομως δεξια χωρις ξαπλωστρες.
δεν σηκωνεις ΠΟΤΕ χερι στη μυκονο σιγα μην βαραμε και παλαμακια.Θα της το παίξεις εναλλακτικός στη Μύκονο ? Πρωτοπόρο
Σε κόβω όταν σηκώσει χέρι να παραγγείλει το μουνέτο να της λες "μη χαιρετάς κόσμο, είμαστε ιγκόγκνιτο"
δεν σηκωνεις ΠΟΤΕ χερι στη μυκονο σιγα μην βαραμε και παλαμακια.
Α ναι τώρα δεν έχει μουσική λόγω μέτρων ... παλαμάκια θα σας περάσουν για χαζούς ... το μουνέτο δλδ εσένα σε ξέρουνδεν σηκωνεις ΠΟΤΕ χερι στη μυκονο σιγα μην βαραμε και παλαμακια.
δυνατό γύρισμαΑ ναι τώρα δεν έχει μουσική λόγω μέτρων ... παλαμάκια θα σας περάσουν για χαζούς ... το μουνέτο δλδ εσένα σε ξέρουν
μου την ειπες η δεν καταλαβα καλως?Α ναι τώρα δεν έχει μουσική λόγω μέτρων ... παλαμάκια θα σας περάσουν για χαζούς ... το μουνέτο δλδ εσένα σε ξέρουν
ξερει ρακετες αλλα μονο ορνο εκει με τα αλβανα.δυνατό γύρισμα
σωραιος
Δεν έχεις σπίτι στη Μύκονο είπες ? Ε θα σε ξέρουν δε μπορείμου την ειπες η δεν καταλαβα καλως?
Τι είμαι εγώ Τσιτσιπάς να αφήσω το φρέντο να πιάσω ρακέτα ?ξερει ρακετες αλλα μονο ορνο εκει με τα αλβανα.
αμα κανεις καλο δωρο θα σε κανω νονο στο ενα
δεν πιστευω να ξεφουσκωσε.
Απο την ΓΑΔΑ είναι η photo;