baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
προσεχε μονο μην πατε σε κανα μπαρμπεκιου του αθηναιου μπορει να σου αρπαξει.ειδα μια το απογευμα που άνετα θα κεράτωνα την Αλεξάνδρα μου
προσεχε μονο μην πατε σε κανα μπαρμπεκιου του αθηναιου μπορει να σου αρπαξει.ειδα μια το απογευμα που άνετα θα κεράτωνα την Αλεξάνδρα μου
απιστευτο μουνι , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟπροσεχε μονο μην πατε σε κανα μπαρμπεκιου του αθηναιου μπορει να σου αρπαξει.
ο ραοπαου δεν απαντησε στην προσφορα εργασιας που του εκανα.απιστευτο μουνι , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
ωραίο το από κάτω προς τα πάνω ... βάλε και ένα ενδοσκοπικό από έξω προς τα μέσα
βρηκα καλυτερο μουνι , την ξέχασα ήδη
Είσαι σίγουρος ? Γιατί κάτι άκουσα ειδικά λέει για Νίπλη το ρίχνει κάτω από 3χιλιαροβρηκα καλυτερο μουνι , την ξέχασα ήδη
Ε,αφού την παράτησες πια,θα της συμπαρασταθώ θερμόταταβρηκα καλυτερο μουνι , την ξέχασα ήδη
πουτσα μου, και να μου δωσει ενα 3χιλιαρο δεν την γαμάω τύπεΕίσαι σίγουρος ? Γιατί κάτι άκουσα ειδικά λέει για Νίπλη το ρίχνει κάτω από 3χιλιαρο
με επιταγη η καταθεση?Ε,αφού την παράτησες πια,θα της συμπαρασταθώ θερμότατα
Eπειδή την έχω ψυχολογήσει όσο νταραβεριζόταν με τον Ari Gold του σαη,θα πέσει κασέρι αβέρταμε επιταγη η καταθεση?
Μην τα λες σε μένα, σ αυτήν πες το να μαραζώσειπουτσα μου, και να μου δωσει ενα 3χιλιαρο δεν την γαμάω τύπε
δεν μιλάω με μπάζα τυπε , αλλιως θα της το έλεγαΜην τα λες σε μένα, σ αυτήν πες το να μαραζώσει
Τώρα που την ξαναβλέπω έχεις δίκιο τύπε ... αμα βγάλεις τα φίλτρα ... μπόχα ολκήςδεν μιλάω με μπάζα τυπε , αλλιως θα της το έλεγα
πολλα πτυχια μοιραζει το σαη.Eπειδή την έχω ψυχολογήσει όσο νταραβεριζόταν με τον Ari Gold του σαη,θα πέσει κασέρι αβέρτα
ετοιμα σε καδρα τα δίνει , να μην χαλας λεφτα ουτε να το κάνεις κορνίζαπολλα πτυχια μοιραζει το σαη.
δε μου δινει και ενα μεροκαματακι να σας τα καρφωνω στον τοιχο.ετοιμα σε καδρα τα δίνει , να μην χαλας λεφτα ουτε να το κάνεις κορνίζα
γαμάει το σαητ
δεν τους εβαλες καμιά ιδέα να βαζουν γυρω γυρω λεντακια να βγαλεις κανα φραγκο απο τα κινεζικα που καβατζωνεις ...δε μου δινει και ενα μεροκαματακι να σας τα καρφωνω στον τοιχο.
σιγα μην βαλω λεντακια στους μουσαμαδες κερακι σαν αυτα τα εκκλησιαστικα και πολλη του ειναι.δεν τους εβαλες καμιά ιδέα να βαζουν γυρω γυρω λεντακια να βγαλεις κανα φραγκο απο τα κινεζικα που καβατζωνεις ...
εσυ φταις
Πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα όπως έλεγε το γιωτόμπαλοπολλα πτυχια μοιραζει το σαη.