Η πρώτη γνωριμία
Πρωτοσυναντήθηκαν στο Κολωνάκι, σε ένα café. H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δούλευε υποδοχή στην πόρτα και ο Αριστομένης είχε βγει με τους φίλους του για καφέ. Όλα έγινα πολύ γρήγορα. Η παρέα κάθισε σε ένα τραπέζι κοντά στην πόρτα, την προσοχή του Αριστομένη τράβηξε αμέσως η ξανθιά καλλονή που στεκόταν όρθια δίπλα τους, αλλά κι εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία μόλις άκουσε ότι είναι πλαστικός χειρουργός.
Άρχισε να τον βομβαρδίζει με ερωτήσεις: «Σκέφτομαι να κάνω το στήθος μου… Θα πονέσω; Έχει γρήγορη ανάρρωση;». Η Αλεξάνδρα τότε ήταν σε άλλη σχέση, αλλά ύστερα από περίπου έναν χρόνο χώρισε.
Όταν ύστερα από καιρό ξανασυναντιούνται με τον Αριστομένη για έναν καφέ, όλα γίνονται ακαριαία. «Εκεί είναι που κατάλαβα ότι αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής μου, το άλλο μου μισό» έχει εξομολογηθεί ο πλαστικός χειρουργός. Από τότε γίνονται αχώριστοι, πολύ σύντομα είναι ζευγάρι και συγκατοικούν στα βόρεια προάστια.
Η αυξητική στήθους και η επέμβαση στη μύτη της
Η πρώτη αφορμή για τη γνωριμία τους ήταν οι αισθητικές επεμβάσεις που (φοβόταν αλλά) ήθελε να κάνει η Αλεξάνδρα. «Από μικρό κοριτσάκι ήθελα να έχω πιο ζουμερό στήθος» έχει δηλώσει η ίδια.
Με απόλυτη εμπιστοσύνη πλέον αφήνεται στα χέρια του αγαπημένου της, ο οποίος αναλαμβάνει να χαρίσει μεγαλύτερες καμπύλες στο στήθος της και επί τη ευκαιρία της προτείνει να διορθώσει στη μύτη της το διάφραγμα και ένα μικρό κλικ στο σχήμα. Η Αλεξάνδρα έχει πολύ αγωνία, είναι το πρώτο της χειρουργείο, αλλά νιώθει ασφάλεια μαζί του και τον εμπιστεύεται τυφλά.
Αλλά και ο ίδιος, αφήνει τα συναισθήματά του έξω από την αίθουσα του χειρουργείου και αντιμετωπίζει την αγαπημένη του με την ίδια επαγγελματική ευσυνειδησία και ψυχραιμία που οφείλει απέναντι στους ασθενείς του. «Μα και στη μητέρα μου έκανα lifting… Την ετοιμάζω για το γάμο μας» δήλωνε γελώντας ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου, όταν μαζί με τη μέλλουσα τότε σύζυγό του είχαν βρεθεί παραμονές του γάμου τους, καλεσμένοι στην εκπομπή «Τατιάνα Live».
Η διαφορά ηλικίας και η πρόταση γάμου στη Μονεμβασιά
Την Αλεξάνδρα και τον Αριστομένη τους χώριζαν περισσότερα από 15 χρόνια διαφορά, κάτι που δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους. Εκείνος στα 44 πλέον κι εκείνη στα 27, δεν αμφιταλαντεύτηκαν καθόλου πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι.
Η ζήλεια ήταν άγνωστη λέξη (και συναίσθημα) και για τους δυο τους, καθώς επικρατούσε η εμπιστοσύνη, η αγάπη και η κατανόηση στη σχέση τους.
Η διαφορά επιπλέον στις επαγγελματικές τους κατευθύνσεις, λειτούργησε σαν δικλείδα αποσυμπίεσης και ηρεμίας για τον πολυάσχολο πλαστικό χειρουργό που διαθέτει ήδη πέντε ιατρεία ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα Γιάννενα, Βέροια) και είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι.