You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 465K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αρρώστια τα 2 μουνιά αυτά...
Μετά από σαμπανιζέ σούρα...δώστου ανελέητο πιστόνιασμα, ξύλο και ξεχείλωμα το στόματάκι τους να μην μπορούν να φάνε μετά!!!
παράξενες φαντασιώσεις έχεις τυπε και με τρομάζεις... :- τι να μπορούν να φάνε ρε ελεος :S
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Γουσταρεις τρελα Αλεξανδρα, baroc?
Ποσα θα εδινες για να την εχεις ?
Τ
Το πόσα δίνεις είναι σχετικο φίλε μου σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση καθενός. Αν ήμουν πλούσιος θα μπορούσα να της χώσω πολλά. Εγώ συνήθως αφιερώνω στον πληρωμενο έρωτα μέχρι 100 ευρω γιατί τόσα μπορώ. Για άλλους αυτό το ποσό είναι μεγάλο και για αλλους μικρό. Άλλωστε άλλη αξία έχει ένα ποσο για ένα υπάλληλο και άλλη για τον Βαρδινογιαννη. Γιαυτό δεν έχει αξια να σου πω ποσα γιατί δεν ξέρεις τι αξία έχουν τα τόσα για μενα. Πάντως είναι μια γυναίκα που θα γουσταρα να την σπρωξω αλλά ξέρω ότι το δικό μου πορτοφόλι δεν θα την συγκινουσε με τίποτε.Γουσταρεις τρελα Αλεξανδρα, baroc?
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
Επισκέπτης
Τρομερό ξανθομουνο ειναι
Επισκέπτης
Ψωλαρμεχτρα ξανθια
Greeksubboi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2019
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Προσωπικά η αγαπημένη μου Ελληνίδα bimbo , εννοείται ότι του τα φοράει και μπορεί και εν γνώσει του . επίσης κάνει ζωαρα που θα ζήλευαν και γυναίκες βουλευτών . Πολύ παρέα με Τζούλια νόβα , ίσως πάνε και μαζί για τις business
nontas82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2018
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 456
ξεκινησε μουσικη καριερα η καρακαυλιαρα
[instagram]https://www.instagram.com/p/BzVQvXJoVRM/[/instagram]
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Ας είχα μια τέτοια μουνάρα δίπλα μου και ας μου τα φορούσε . Χιέστηκα. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι έφαγα κέρατο απο μια μουνάρα που την ήθελαν όλοι. Αν το έτρωγα απο μια που δεν βλεπόταν ,τότε θα με πείραζε εμένα , όχι με την Παναγιώταρου. Ξέρει ότι είναι καύλα η γυναίκα και το πουλάει. Και καλά κάνει. Μαγκιά της.Στανταρ του τα φοραει του πλαστικου.Εβαλε και κωλαρα τωρα και πρεπει να πιανει πουλια στον αερα.
τυπε φανταζεσαι να στα φορουσε η χρυσα ζηρα?Ας είχα μια τέτοια μουνάρα δίπλα μου και ας μου τα φορούσε . Χιέστηκα. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι έφαγα κέρατο απο μια μουνάρα που την ήθελαν όλοι. Αν το έτρωγα απο μια που δεν βλεπόταν ,τότε θα με πείραζε εμένα , όχι με την Παναγιώταρου. Ξέρει ότι είναι καύλα η γυναίκα και το πουλάει. Και καλά κάνει. Μαγκιά της.
Απο την στιγμή που τέτοιου είδους θηλυκά, με στυλ Καρντάσιανς με περίσσιο και πασιφανές παρουσιαστικό πουτανιάς, θεωρούνται υπόδειγμα και πρότυπο... τότε πραγματικά, έχουμε και σαν άτομα αλλά και σαν κοινωνία ειλικρινά, τρομακτικό πρόβλημα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις