Νέα

Alexander sauna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Konnospav

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια αυτη την περιοδο τι κοσμος παιζει στην flex?

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα πάω πρώτη φορα. Τι ώρες προτείνετε να πάω για να έχει πολύ κόσμο? Επίσης παιχνίδι που γίνεται ακριβώς?

bourdelakos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
141
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα πάω πρώτη φορα. Τι ώρες προτείνετε να πάω για να έχει πολύ κόσμο? Επίσης παιχνίδι που γίνεται ακριβώς?

Συνήθως το peak με καλό κόσμο (νέοι-γυμνασμένοι) γίνεται Παρασκευή & Σάββατο 21:00-01:00. Όχι ότι δε θα δεις και πουρά αλλά σίγουρα εκεί θα έχεις περισσότερη τύχη. Το περισσότερο παιχνίδι γίνεται στο υπόγειο στα dark rooms που μπαίνεις υποχρεωτικά γυμνός αλλά και στον τελευταίο όροφο στο χαμάμ-λαβύρινθο. Γενικά θα το βρεις και μόνος σου πηγαίνοντας. Γράψε μας εντυπώσεις!

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
72
Πόντοι
0
Συνήθως το peak με καλό κόσμο (νέοι-γυμνασμένοι) γίνεται Παρασκευή & Σάββατο 21:00-01:00. Όχι ότι δε θα δεις και πουρά αλλά σίγουρα εκεί θα έχεις περισσότερη τύχη. Το περισσότερο παιχνίδι γίνεται στο υπόγειο στα dark rooms που μπαίνεις υποχρεωτικά γυμνός αλλά και στον τελευταίο όροφο στο χαμάμ-λαβύρινθο. Γενικά θα το βρεις και μόνος σου πηγαίνοντας. Γράψε μας εντυπώσεις!
Thankss θα κανω update

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
72
Πόντοι
0
Παρασκευη βράδυ που πήγα 22 30 είχε σχετικά λίγο κοσμο , τα περισσότερα ήταν άδεια. Στο λαβύρινθο στο υπόγειο επαιξε κάποια στιγμή καλή φάση είχαν μαζευτεί καμια 15αρια άτομα ηλικίες 30+ νομιζω, αντε να ήταν άλλος 1 κοντά στην ηλικια μου. Παίχτηκαν παρτουζες και bukakke οποτε η ασφάλεια πήγε βόλτα. Προτίμησα να παίξω μόνο με 2 ατομα και οι άλλοι μας έβλεπαν μόνο. ωραία ήταν σαν σκηνικο αλλα ο κόσμος οχι οτι καλύτερο

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Παρασκευη βράδυ που πήγα 22 30 είχε σχετικά λίγο κοσμο , τα περισσότερα ήταν άδεια. Στο λαβύρινθο στο υπόγειο επαιξε κάποια στιγμή καλή φάση είχαν μαζευτεί καμια 15αρια άτομα ηλικίες 30+ νομιζω, αντε να ήταν άλλος 1 κοντά στην ηλικια μου. Παίχτηκαν παρτουζες και bukakke οποτε η ασφάλεια πήγε βόλτα. Προτίμησα να παίξω μόνο με 2 ατομα και οι άλλοι μας έβλεπαν μόνο. ωραία ήταν σαν σκηνικο αλλα ο κόσμος οχι οτι καλύτερο
πηγες ντυμενη σαν cross? με στρινγκ κτλ?

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
ψάχνω παρέα να πάμε Παρασκευή βράδυ στο σπα και οτι προκυψει εκει …όποιος θέλει ας μου μείνει προσωπικό μηνυμα για να το κανονισουμε

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
Χθες βράδυ στο μαγαζί… πολύς κόσμος και πολύ παρτούζα στο υπόγειο… άξιζαν τον κόπο τα 17 €

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
κανεις για alexander αυριο βραδακι ;

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0
Χαμουλης θα γίνει αύριο έχει κ πάρτυ Eurocream θα είμαι εκεί ..και σήμερα λέω να πάω θα έχει κόσμο ?

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
36
Πόντοι
0
Σημερα μην πας θα μεινουν σπιτια τους να μαζεψουν σπερμα για αυριο

youngmistis

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0
στα gloryhole παιζει τιποτα η ειναι ολοι στον λαβυρινθο/dark room ?

logarpanos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά...Γουστάρω τρελά τη φάση...Απλά είμαι αρκετά εύσωμος και δε ξέρω αν θα αισθάνομαι άνετα με τις κορμάρες εκεί μέσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom