bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο για ζευγάρια και single ?.είχαμε πάει στην Ρώμη στο relaxia και ήταν πολύ καύλα
Γιατί οι γκέι θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά...
Ρε παιδιά γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο για ζευγάρια και single ?.είχαμε πάει στην Ρώμη στο relaxia και ήταν πολύ καύλα
Στην Flex δεν ξέρω,ας μας πει κάποιος ..πάντως από ότι βλέπω που ανεβάζουν στην Alexander sauna σχεδόν κάθε Σάββατο είναι sold outΠαιδια αυτη την περιοδο τι κοσμος παιζει στην flex?
Καλησπέρα, θα πάω πρώτη φορα. Τι ώρες προτείνετε να πάω για να έχει πολύ κόσμο? Επίσης παιχνίδι που γίνεται ακριβώς?
Thankss θα κανω updateΣυνήθως το peak με καλό κόσμο (νέοι-γυμνασμένοι) γίνεται Παρασκευή & Σάββατο 21:00-01:00. Όχι ότι δε θα δεις και πουρά αλλά σίγουρα εκεί θα έχεις περισσότερη τύχη. Το περισσότερο παιχνίδι γίνεται στο υπόγειο στα dark rooms που μπαίνεις υποχρεωτικά γυμνός αλλά και στον τελευταίο όροφο στο χαμάμ-λαβύρινθο. Γενικά θα το βρεις και μόνος σου πηγαίνοντας. Γράψε μας εντυπώσεις!
πηγες ντυμενη σαν cross? με στρινγκ κτλ?Παρασκευη βράδυ που πήγα 22 30 είχε σχετικά λίγο κοσμο , τα περισσότερα ήταν άδεια. Στο λαβύρινθο στο υπόγειο επαιξε κάποια στιγμή καλή φάση είχαν μαζευτεί καμια 15αρια άτομα ηλικίες 30+ νομιζω, αντε να ήταν άλλος 1 κοντά στην ηλικια μου. Παίχτηκαν παρτουζες και bukakke οποτε η ασφάλεια πήγε βόλτα. Προτίμησα να παίξω μόνο με 2 ατομα και οι άλλοι μας έβλεπαν μόνο. ωραία ήταν σαν σκηνικο αλλα ο κόσμος οχι οτι καλύτερο
Οχι σαν αγορι. Αφού γυμνοί είμαστε εκειπηγες ντυμενη σαν cross? με στρινγκ κτλ?
μου ειχαν πει, οτι αν γυριζεις με string περνας καλυτερα!!Οχι σαν αγορι. Αφού γυμνοί είμαστε εκει
Πίστεψε με δεν υπήρχε ούτε ένας που να μην με πήρε από πίσω και χωρίς στρινγκ :ρμου ειχαν πει, οτι αν γυριζεις με string περνας καλυτερα!!
ο μαλάκας πετάγεται παντούΣημερα μην πας θα μεινουν σπιτια τους να μαζεψουν σπερμα για αυριο