Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Χαχαχαχα ; )Τυπε γιατι σε απαξιωνουν οι μυστες του θρεντ??
Χαχαχαχα ; )Τυπε γιατι σε απαξιωνουν οι μυστες του θρεντ??
Τρανς μονο σε τσονταδικα τυπε.Πανε τρανς;
Ωραία ερώτηση, εγώ γούσταρω πολύ φάση με τρανς οι να δω δύο λεσβίες στην σάουναΠανε τρανς;
Τι είναι πιο πιθανή Τρανς σε σάουνα η γυναίκα σε σινεμά ;Ωραία ερώτηση, εγώ γούσταρω πολύ φάση με τρανς οι να δω δύο λεσβίες στην σάουνα
Πηγές στο τζακούζι και ήταν καθαρά τα Νερα ;Καλημέρα σας...ανοίγω αυτό το θέμα διότι έχω πάει στο συγκεκριμένο και είναι πολύ καλά και καθαρά.Αν έχει πάει και κάποιος άλλος ας μας πει εντυπώσεις.
Ναι ήταν.και εγώ δεν το περίμενα.Πηγές στο τζακούζι και ήταν καθαρά τα Νερα ;
Μυστη χτύπησες κάνα τρανσακι και θες να το πας σάουνα?? Μάλλον δεν θα σας βάλουν.Γυναικα μπαινει στο συγκεκριμενο
Όχι δεν μπαίνουν.Γυναικα μπαινει στο συγκεκριμενο
Μες το πνευμα εισαι αδερφε..μας εκανες να γελασουμε για αλλη μια φορα.Μυστη χτύπησες κάνα τρανσακι και θες να το πας σάουνα?? Μάλλον δεν θα σας βάλουν.
Τυπε άσε τις σαουνες που είναι ακριβές και τράβα σε κάνα τσονταδικο να σε βάλουν σίγουρα μέσα μαζί με το σι-ντι σου.Μες το πνευμα εισαι αδερφε..μας εκανες να γελασουμε για αλλη μια φορα.
Τυπε άσε τις σαουνες που είναι ακριβές και τράβα σε κάνα τσονταδικο να σε βάλουν σίγουρα μέσα μαζί με το σι-ντι σου.
Τυπε σε κόβω να γουστάρεις αγρυπνία στην σάουνα.15€ (7€ αν είσαι κάτω των 30 ετών) δε νομίζω ότι είναι πολλά τη στιγμή που σου προσφέρει πετσέτα, παντόφλες, προφυλακτικό, τζακούζι, χαμάμ, σάουνα, ντους, ταινίες, καμπίνες κλπ. Επίσης το καλοκαίρι μαζεύει κάτι τουριστάκια αμερικανάκια, τσεχάκια, ισπανάκια κλπ που είναι να μπεις μέσα και να μη βγεις ποτέ. Γενικά μαζεύει πολύ πιο νορμάλ και εμφανίσιμο κόσμο από τα τσοντάδικα ειδικά ΣΚ. Το πιο αστείο είναι Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 04:00 όταν σκάνε οι τρελές γκαζιώτισσες αδερφές που στο Sodade δε γυρνάγανε ούτε να σε φτύσουνε και μετά στο αλεξάντερ κάνουν αγρυπνία στον πούτσο σου…
Τυπε σε κόβω να γουστάρεις αγρυπνία στην σάουνα.
Ωραίος τυπε αλλά μην γράφεις αγγλικά εδώ μέσα.Guilty as charged
Δεν έχουν τζακουζι σάουνα ντουζ κλπΤα swinger clubs?