You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alexander sauna
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 334
- Εμφανίσεις 148K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Η κοπελες που ειπες οτι ηρθαν μετα το ζευγαρι, κυκλοφορουσαν γυμνες; Το ζευγαρι 70+ εκανε τπτ;Πήγα χθες στην bixeual βραδιά.
Πολύς κόσμος στο υπόγειο της παρτζουζας το κάγκελο από άντρες γκέι.απο τις 8 μέχρι τις 11 παρουσία ενός νεαρού ζευγαριού όπου παίξανε μόνο μεταξύ τους γιατί όλοι σαν τα κοράκια πήγαιναν πάνω τους .η κοπέλα δεν έβγαλε ούτε το σουτιέν της .έπειτα ήρθε ένα ζευγάρι άνω των εβδομήντα χρόνων .και μετά ήρθαν τρεις κοπέλες παρέα με 2 γκέι αγόρια μέχρι της 12 που έκατσα κάθονταν στο μπαρ και απλά το ένα αγόρι τους έκανε μια ξενάγηση στον χώρο .άκουσα την μια να λέει όλος μας ακουμπούσαν πουτσες στον λαβύρινθο.μετα δεν ξέρω αν έκαναν τίποτα αλλά γιατί έπρεπε να φύγω να κάποιος ξέρει ας μας πει
Η κοπελες που ειπες οτι ηρθαν μετα το ζευγαρι, κυκλοφορουσαν γυμνες; Το ζευγαρι 70+ εκανε τ
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Το αλλο το ζευγαρι που εγραψες, ηταν ντυμενο ή γυμνο;Όχι με πετσέτα και μαγιό από μέσα ήταν .το ζευγάρι στο τζακουζι είχε αρπάξει αλλά ήταν τάφος .αδιάφορη εντελώς
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Καποια απαντηση κανεις;
Ανέβηκαν σε ένα δωμάτιο και έκαναν τρίο. 2 αγόρια μπάι κ ένα κορίτσι (οι μικροί σε ηλικία) . Όποιος ήθελε έβλεπε από παραθυρακια του δωματίουΠήγα χθες στην bixeual βραδιά.
Πολύς κόσμος στο υπόγειο της παρτζουζας το κάγκελο από άντρες γκέι.απο τις 8 μέχρι τις 11 παρουσία ενός νεαρού ζευγαριού όπου παίξανε μόνο μεταξύ τους γιατί όλοι σαν τα κοράκια πήγαιναν πάνω τους .η κοπέλα δεν έβγαλε ούτε το σουτιέν της .έπειτα ήρθε ένα ζευγάρι άνω των εβδομήντα χρόνων .και μετά ήρθαν τρεις κοπέλες παρέα με 2 γκέι αγόρια μέχρι της 12 που έκατσα κάθονταν στο μπαρ και απλά το ένα αγόρι τους έκανε μια ξενάγηση στον χώρο .άκουσα την μια να λέει όλος μας ακουμπούσαν πουτσες στον λαβύρινθο.μετα δεν ξέρω αν έκαναν τίποτα αλλά γιατί έπρεπε να φύγω να κάποιος ξέρει ας μας πει
Ποια από της τρεις?Ανέβηκαν σε ένα δωμάτιο και έκαναν τρίο. 2 αγόρια μπάι κ ένα κορίτσι (οι μικροί σε ηλικία) . Όποιος ήθελε έβλεπε από παραθυρακια του δωματίου
Σου δίνουν και πετσέτα και παντόφλες και προφυλακτικό.Ερωτηση:λογο οτι δεν εχω ξαναπαει σε τετοιο μερος.....πρεπει να εχω κατι εγω μαζι μου?π.χ πετσετα?κυκλοφορεις γυμνος,με το εσωρουχο.....πως?ευχαριστω
Gay_ThRaKi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Ποιες είναι οι καλύτερες μέρες?Σου δίνουν και πετσέτα και παντόφλες και προφυλακτικό.
Παρασκευή , Σάββατο και ΚυριακήΠοιες είναι οι καλύτερες μέρες?
Εντός ποιων ωρών μαζευει παραπανω κοσμο ; Πανε κ ξημερωματα μετα τις 1 ;Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή
Παρασκευή και Σάββατο που κλείνει 6 ναι . Γενικά μετά τις 8 μαζεύεται κόσμοςΕντός ποιων ωρών μαζευει παραπανω κοσμο ; Πανε κ ξημερωματα μετα τις 1 ;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Bisexual πάρτι λέει για 17/11.
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Μαζεύει καμία γυναίκα ή θα κατέβουμε κέντρο άδικα?θα παει κανενας στο bisexual παρτυ αποψε?
Στειλτε pm για ραντεβουδακι μεσα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 1K