Πολλές σάουνες έχουν men only και men/women days. Πχ μια εμβληματική σάουνα στο Άρνεμ της Ολλανδίας το κάνει χρόνια με τεράστια επιτυχία
Home :: Steamworks.
Υπάρχει ενδιαφέρον από τους στρέιτ και δεν υπάρχει ανταγωνισμός οπότε γιατί όχι. Και οι στρέιτ θα γνωρίσουν τον χώρο κλπ και ίσως έρθουν και σε men only days
Δε νομίζω ότι ισχύει. Κάθε φορά που πάω χειμώνα καλοκαίρι έχει πάρα πολύ κόσμο, οριακά κάποιες φορές περισσότερο από αυτόν που μπορεί να εξυπηρετήσει (κακώς). Ειδικά τώρα δουλεύει πάρα πολύ με τουρίστες. Εγώ είχα ρωτήσει τον ιδιοκτήτη γιατί δεν ακολουθεί το μοντέλο του Arnhem και ο λόγος που δεν το κάνει όπως μου είπε είναι ότι φοβάται τις παρεξηγήσεις και τυχόν καυγάδες που μπορεί να προκληθούν. Μάλιστα με ενημέρωσε ότι ο ιδιοκτήτης της σάουνας του Άρνεμ έχει πάει στη συγκεκριμένη σάουνα και του είχε δώσει κάποιες συμβουλές ως προς την εκτέλεση, αλλά βέβαια άλλα μυαλά εδώ άλλα εκεί. Ήταν κάτι που ίσως ήθελε καιρό και τώρα πιστεύει ότι ο κόσμος είναι πιο έτοιμος. Σε κάθε περίπτωση αν θέλει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του ο άνθρωπος εμάς τι λόγος μας πέφτει;