Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Είσαι στο κατάλληλο νήμα....
Κύριοι καλησπέρα....
Πώς γίνεται να εισακουσθώ...
Για το πρόβλημα της γλίστρας στην αμυγδαλίτσα????
Είσαι στο κατάλληλο νήμα....
Κύριοι καλησπέρα....
Πώς γίνεται να εισακουσθώ...
Για το πρόβλημα της γλίστρας στην αμυγδαλίτσα????
Πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί το θέμα είναι άκρως μείζον.Είσαι στο κατάλληλο νήμα....
Στον βολκάνο φτιάχνει ολόκληρο αεροδρόμιο, εσένα σε 2-3 μέρες θα σε έχει έτοιμο...Πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί το θέμα είναι άκρως μείζον.
τσαπατσοδουλειες.Στον βολκάνο φτιάχνει ολόκληρο αεροδρόμιο, εσένα σε 2-3 μέρες θα σε έχει έτοιμο...
ρε βοιδι δεν σου εγραψα χθες σε ποια νοσοκομεια να δεις;και γω θελω να μου βρει εμβολιο τζονσον.
παιχτηκε καμια επικη ατακα πιμποδικηγορου η' παπαρια ?Ακομα να το σβησουν το νημα;
νεα ιωνια εχει στανταρ αν και δεν σε βολευεικαι γω θελω να μου βρει εμβολιο τζονσον.
Ο δικηγορος της καρδιας σου αντι να ειναι στο νημα του, λυνει τα προβληματα των αλβανιδων, αίσχοςπαιχτηκε καμια επικη ατακα πιμποδικηγορου η' παπαρια ?
ξερει να λυνει τα προβληματα των αλλων (νομιζει), αλλα τα δικα του δεν τα κοιταειΟ δικηγορος της καρδιας σου αντι να ειναι στο νημα του, λυνει τα προβληματα των αλβανιδων, αίσχος
δεν εχει καρντια μοιυ.ρε βοιδι δεν σου εγραψα χθες σε ποια νοσοκομεια να δεις;
Υπερβολέςκαι η παρανοια στην κυβερνηση αρλεκινο συνεχιζεται,περυσι με το ζορι με αναγκασαν να κανω εμβολιο αστρα ζενεκα,οκ ειπα νεος ειμαι ας κανω εγω το επικινδυνο εμβολιο,τωρα με το ζορι ο παταΚΟΥΛΗΣ μας βαζει να κανουμε τριτη δοση,εχουμε καταντησει τα εμβολια να ειναι ενφια και το παρολογο δεν μου επιτρεπουν να κανω τζονσον ΠΡΕΠΕΙ αναγκαστικα να κανω ενα mrna γιατι ρε πατακουλη.
αυτη η κυβερνηση εχει καταντηση μαριονετα τον ασχετων επιστημονων την μια βαλτε μασκα,μετα οχι βαλτε ffp μασκα,μετα βαλτε διπλη μασκα,τωρα βαλτε ΚΝ95 μασκα σε λιγο θα μας πουνε να μας γαμησει αραπης για να μην κολλησουμε και ο στοκος θα μας το επιβαλει.
ε κουλη γαμιεσαι.