Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Κάθε μέρα κάνει...σε άλλο σαι γράφεις;τι μεγαλειοδες εκανε?
Κάθε μέρα κάνει...σε άλλο σαι γράφεις;τι μεγαλειοδες εκανε?
κατορθωσε να πρηξει τις μπαλες απο 100 μελη του μπου 3 μερες σερι
ε καθε μερα το κανει.Κάθε μέρα κάνει...σε άλλο σαι γράφεις;
Εμένα ποτέ δεν μου είπε ένα "μπράβο"...ε καθε μερα το κανει.
εμενα μου αρεσε που εδωσε συγχαρητηρια σε εμβολιασμενο που νοσησε,μου θυμιζει κατι στημενους διαλογους πολιτικων.
το παραπονο σου σημειωνεται και θα εξεταστει.Εμένα ποτέ δεν μου είπε ένα "μπράβο"...
ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια ρευματο; για σενα;ε καθε μερα το κανει.
εμενα μου αρεσε που εδωσε συγχαρητηρια σε εμβολιασμενο που νοσησε,μου θυμιζει κατι στημενους διαλογους πολιτικων.
σοβαρα δεν ασχολουμε με αυτα,εγω εχω προτεργεια αλλα πιστευω ολερς τα ιδια σκατα ειναι.ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια ρευματο; για σενα;
Ρε συ χαλάρωσε τις 2 από τις 3 φάσης να βρεις την υγειά σου ...ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια ρευματο; για σενα;
απο τα λιγα που βλεπω εκει καταληγω και εγω..σοβαρα δεν ασχολουμε με αυτα,εγω εχω προτεργεια αλλα πιστευω ολερς τα ιδια σκατα ειναι.
δεν καταλαβαΡε συ χαλάρωσε τις 2 από τις 3 φάσης να βρεις την υγειά σου ...
δεηποια ειναι η καλυτερη εταιρεια ρευματο; για σενα;
μην λετε μαλακιες.Ρε συ χαλάρωσε τις 2 από τις 3 φάσης να βρεις την υγειά σου ...
για τον πεο.....
καποιοι υποστηριζουν οτι στον τριφασικο μετρητη αν γραφει μονο η μια φαση,δεν γραφει.απο τα λιγα που βλεπω εκει καταληγω και εγω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν καταλαβα
δεηποια ειναι η καλυτερη εταιρεια ρευματο; για σενα;
δεν τον πειραζω...βασικα εδω μιλαμε για γαμησια ρε με την ιδια καταναλωσηκαποιοι υποστηριζουν οτι στον τριφασικο μετρητη αν γραφει μονο η μια φαση,δεν γραφει.
που να ειχες και αεριο για θερμανση.δεν τον πειραζω...βασικα εδω μιλαμε για γαμησια ρε με την ιδια καταναλωση
ρε συ ειμαι watt and volt και μου εστειλαν σημερα μηνιαιο λογαριασμο εναντι 400 ευρω..δεν θα τα πληρωσω φυσικα και αυριο θα πεσει τηλεφωνακι αλλα ηρθε η ωρα να φυγωπου να ειχες και αεριο για θερμανση.
Σύμφωνα με τον αλαικσανδρο λες μαλακίες...δεν τον πειραζω...βασικα εδω μιλαμε για γαμησια ρε με την ιδια καταναλωση
Κλέψον..ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια ρευματο; για σενα;