kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.995
- Πόντοι
- 6.256
Στηρίζουμε αλεξ,ΨΗΦΙΣΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΕΞΟΥΚΟ..ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΑΣ
Εμεις οι δεξιοί πρεπει να μαστε μονιασμένοι.
Υγ.
Κουλη γαμιεσαι
Στηρίζουμε αλεξ,ΨΗΦΙΣΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΕΞΟΥΚΟ..ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΑΣ
5οΕίσαι στον 6ο
Κανε κλωνο με νικ(trofantoula) να δεις χαμος που εχει να γινειειναι δυνατο μπραντ νειμ αν μας εκανε την τιμη και συμμετειχε θα ηταν δεκαπλασιες οι σελιδες.
ειμαι εναντια στους κλωνους,φοβαμαι μην μου παρουν την δημοσιοτητα.Κανε κλωνο με νικ(trofantoula) να δεις χαμος που εχει να γινει
Πρωτη Κυριακη του χρονου με θρενταρα,μονο εσυ.ΜΟΝΟ ΕΣΥειμαι εναντια στους κλωνους,φοβαμαι μην μου παρουν την δημοσιοτητα.
ηταν τυχαιο και αυθορμητο.Πρωτη Κυριακη του χρονου με θρενταρα,μονο εσυ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ
αλεξ θελω να με βαλεις στον δημο κορυδαλλο για δουλεια
Κάτσε ρε καρντασι, ολόκληρη θέση δώσαμε στον Άλεξ κ εσύ ζητάς τέτοια ψιλά ρουσφετακια;;;; Ζητά κάτι του βεληνεκούς του Άλεξαλεξ θελω να με βαλεις στον δημο κορυδαλλο για δουλεια
Αν ησουν κανα μουνι της προκοπης θα σ επαιρνε ασκούμενη,αλεξ θελω να με βαλεις στον δημο κορυδαλλο για δουλεια
Αυτο το χαρτινο καλαμακι ειναι τελειως γτπ.Αηδια σκετη,ειδικα αν μεινει πανω απο μισαωροΚαλά καλά... αύριο το πρωι να σας δω με +10 λεπτά ακριβοτερο καφέ και χάρτινο καλαμάκι!
Μονο έτσι θα καταλάβετε ότι χρειαζόμαστε την οικογένεια Μητσοτάκη με τα αιολικά πάρκα και την πράσινη ενεργεια...
(Και τον μεγάλο περίπατο)
εσενα αυτο το μετρο σε χτυπησε στη καρδια.Αυτο το χαρτινο καλαμακι ειναι τελειως γτπ.Αηδια σκετη,ειδικα αν μεινει πανω απο μισαωρο
Από μπαμπού νομίζω είναιΑυτο το χαρτινο καλαμακι ειναι τελειως γτπ.Αηδια σκετη,ειδικα αν μεινει πανω απο μισαωρο
Δε κρατάνε καθόλου.Αυτο το χαρτινο καλαμακι ειναι τελειως γτπ.Αηδια σκετη,ειδικα αν μεινει πανω απο μισαωρο
Αυτο το χαρτινο καλαμακι ειναι τελειως γτπ.Αηδια σκετη,ειδικα αν μεινει πανω απο μισαωρο
καλυτερα μακαρονι 10 νουμερο.Από μπαμπού νομίζω είναι