papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.213
- Πόντοι
- 27.261
αν σβηστει το υπερθρεντ, ολοι αναφορες σε αντισθενη.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
Πούτσα μαςΟ πουσι έχει covid....
Σε λιγο θα ρουφαμε και με μακαρονακι Νο1 για να σωθει ο πλανητης,βεβαια οταν οι αλλοι πετανε τα αποβλητα οπου γουσταρουν δεν τρεχει καστανο ή δινουν καμια αποζημιωση ψιχουλα για τα ματια του κοσμουΑπό μπαμπού νομίζω είναι
Θα λασπώνουν εύκολα...Έτσι όπως πάμε με αυτή τη πουτσοπρασινη ανάπτυξη κ η καποτες θα γίνουν χαρτινες
Εδω ρε μαν οι Γερμαναραδες αγοραζουν ρυπους απο Αφρικη για να καινε αβερτα τα φουγαρα και εμεις το παιζουμε οικολογοι.Ρε μλκ η ΒP μολύνει τον κόλπο του μεξικού , υπάρχουν πυρηνικά απόβλητα και ξεκινάμε να σωσουμε τον πλανητη απτο freddo espresso.
Αντε γαμήσου δηλαδή....
Εδω ρε μαν οι Γερμαναραδες αγοραζουν ρυπους απο Αφρικη για να καινε αβερτα τα φουγαρα και εμεις το παιζουμε οικολογοι.
Ειμαστε σεμνοι,δεν το διαφημιζουμεΔεν το ξερα ότι παίζει τέτοια μπινια....
Όπως είπε την μαλακία του με το καλαμάκι ας μας πει και με τα διόδια... Να φτιάξουμε δρόμο μόνοι μας να πηγαίνουμεΕιμαστε σεμνοι,δεν το διαφημιζουμε
Τι είπε για το καλαμάκι;;;Όπως είπε την μαλακία του με το καλαμάκι ας μας πει και με τα διόδια... Να φτιάξουμε δρόμο μόνοι μας να πηγαίνουμε
Γιατι δεν μετακινεισαι με δημοσιες συγκοινωνιες?Βοηθας και τον πλανητη με την μειωση καυσαεριων,το παραδειγμα βεβαια πρεπει να δωσουν οι ερετοι εκπροσωποι του τοπουΌπως είπε την μαλακία του με το καλαμάκι ας μας πει και με τα διόδια... Να φτιάξουμε δρόμο μόνοι μας να πηγαίνουμε
Να φτιάχνεις καφέ από το σπίτι και να το παίρνεις σε δικό σου ποτήριΤι είπε για το καλαμάκι;;;
Ωπα ρε, που ειναι το ιδιο να παρεις εναν καφε απο το σπιτι με το να ραψεις τα ρουχα σου, πολυ καλομαθημενοι μου γίνατε ολοι, γι αυτο βλεπω την απιστευτη ξεφτιλα να υπαρχει και delivery καφε στο σπιτι, αν το λεγαμε αυτο πριν καποια χρονια θα κραταγαμε την κοιλια μας απο τα γελια, αντε φτιαξτε εναν καφε ρε ανεπροκοποι
Για πιστωτικές κάρτες μάλλον.....15% ετησιο επιτοκιο σε καταναλωτικο???
Να μην γελας με τετοια
Κι εμενα μου ελεγε ενας φιλος το 2007 οτι σε δεκα χρονια το πολυ ο Τσιπρας θα ειναι πρωθυπουργος κι εγω γελασα γιατι τότε ειχε 3,5%
Οπως ας πουμε και με τον Ανδρουλακη γελανε καποιοι αλλά μαλλον ειναι ο επομενος πρωθυπουργος μετα τον Κουλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιστωτικες οκ