Νέα

Alessandra Shemale

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Glykomoutsounos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Ναι ναι ναι!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Και να τον εκπαιδευσουμε δεόντως , μην πάει αδιάβαστος και μας εκθέσει κιόλας!!!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα φίλε viper84x τον επάνω σου!!!!  Έχει αργήσει να γμθεί :2funny:

Όσο για την χρηματοδότηση ασε το site αρκετά εξοδα έχει, θα βάλουμε όλοι ρεφενέ. ;

:2funny: :2funny: :2funny: αν ειναι να βαλουμε και ολοι ρεφενε μιλαμε πλεον για αδελφικη μπουρδελοαλληλεγγυη εδω μεσα!!! Ο επανω τι λεει για ολα αυτα??

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και να τον εκπαιδευσουμε δεόντως , μην πάει αδιάβαστος και μας εκθέσει κιόλας!!!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα φίλε viper84x [size=12pt]τον επάνω σου[/size]!!!!  [size=12pt]Έχει αργήσει να γμθεί[/size] :2funny:

Όσο για την χρηματοδότηση ασε το site αρκετά εξοδα έχει, θα βάλουμε όλοι ρεφενέ. ;)

Εσύ πατριώτη, δίνε απαντήσεις με τον δικό σου ..."επιστημονικό" τρόπο, ειδικά για αυτούς που θεωρείς φίλους σου για πάντα ...

Εγώ θεωρώ ότι είμαι ελεύθερος να γράφω με τον δικό μου τρόπο. Είναι πλέον στην κρίση των υπολοιπων μελών να αποδεκτούν τον δικό σου τρόπο ή τον δικό μου τρόπο.

Για εμένα ο τρόπος σου δεν είναι αποδεκτός γιατί βρίζεις ενώ δεν σε βρίζω

Πάντως,

αρκεί να διευκρινίσεις για ποιόν Γιώργο αναφέρεσαι.

Πιστεύω ότι ο giorgos58 είναι καλό μέλος και δεν έχει ποτέ προσβάλλει ή στεναχωρήσει (πρώτος) κάποιο άλλο μέλος.

Αν δεν αναφέρθηκες στον giorgos58, τότε αρκεί να το πεις και τελειώνει εκεί το θέμα.

Ευχαρίστως να σου ζητήσω και συγγνώμη, αλλά διαβάζοντας πάλι τα ποστάκια δεν διαπίστωσα να σε είχα κάπου προσβάλλει ή βρίσει.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φαινεται οτι εισαι καλα εκπαιδευμενος μη χανης ευκαιρια ορμα θα σου ανοιξη καλα τα ....μαγουλα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εσύ πατριώτη, δίνε απαντήσεις με τον δικό σου ..."επιστημονικό" τρόπο, ειδικά για αυτούς που θεωρείς φίλους σου για πάντα ...

Εγώ θεωρώ ότι είμαι ελεύθερος να γράφω με τον δικό μου τρόπο. Είναι πλέον στην κρίση των υπολοιπων μελών να αποδεκτούν τον δικό σου τρόπο ή τον δικό μου τρόπο.

Για εμένα ο τρόπος σου δεν είναι αποδεκτός γιατί βρίζεις ενώ δεν σε βρίζω

Πάντως,

αρκεί να διευκρινίσεις για ποιόν Γιώργο αναφέρεσαι.

Πιστεύω ότι ο giorgos58 είναι καλό μέλος και δεν έχει ποτέ προσβάλλει ή στεναχωρήσει (πρώτος) κάποιο άλλο μέλος.

Αν δεν αναφέρθηκες στον giorgos58, τότε αρκεί να το πεις και τελειώνει εκεί το θέμα.

Ευχαρίστως να σου ζητήσω και συγγνώμη, αλλά διαβάζοντας πάλι τα ποστάκια δεν διαπίστωσα να σε είχα κάπου προσβάλλει ή βρίσει.
Φαινεται οτι εισαι καλα εκπαιδευμενος μη χανης ευκαιρια ορμα θα σου ανοιξη καλα τα ....μαγουλα

Δεν δίνω συνέχεια και κλείνω με αυτά.

Για το δυστυχή "πατριώτη" της Φυλής και του Μεταξουργείου, για τον οποίο ειλικρινά θλίβομαι  ένα θα πώ:

Τη ρουφιανια πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς.

Ας πει συγκεκριμένα σε ποιο πόστ βρίζω το Γιώργο ......

Για τον 2ο κύριο που πίστεψε ότι τον έθιξα αλλα αν προσέξει καλά τι έγραψα θα δεί πώς έκανε λάθος....

Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!!!
Εδώ στις μισές σελίδες του θρέντ σε είπαν πισογλέντη, εγώ αντιπαρατέθηκα λέγοντας ότι είναι εκτός θέματος βρήκα εσκεμμένα και τον μπελά μου.

Συμβουλή μου! Άν θέλεις να σκέπτεσαι λίγο πριν γράψεις κάτι και να μην επηρεάζεσαι απο τα πμ κάποιων.
Σοβαρά στο γράφω αγαπητέ και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας .

Αυτά!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν δίνω συνέχεια και κλείνω με αυτά.
Για τον 2ο κύριο που πίστεψε ότι τον έθιξα αλλα αν προσέξει καλά τι έγραψα θα δεί πώς έκανε λάθος....
Συμβουλή μου! Άν θέλει να σκέπτεται λίγο πριν γράψει κάτι και να μην επηρεάζεται απο τα πμ.

Αυτά!
Δεν εθιξες ετσι κανω λαθος ,οπου γραφω τα τροποποιεις και γραφης οπως τα θελης εσυ,
λες να γινω πουστης τωρα μετα τα 50 χρονια
τις συμβουλες κρατα τες για σενα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Sorry ρε μάγκες, αλλά αν οι γυναίκες που μπαίνουν στο site διαβάζουν εδώ - θα λένε τι κατίνες είναι όλοι αυτοί οι μαλάκες.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Sorry ρε μάγκες, αλλά αν οι γυναίκες που μπαίνουν στο site διαβάζουν εδώ - θα λένε τι κατίνες είναι όλοι αυτοί οι μαλάκες.
Διαβασε λιγο τον παραπανω και πως γραφουμε εμεις και πως τα τροποποιη αυτος οπως τα θελη

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι Γιώργο είδα - απλά είπα να κάνω ένα σχόλιο μπας και έρθει το thread στα ίσα του. :rolleyes:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μηπος εννοεις κουμπαρας ? :idiot:
Οταν βλεπης τετοια εργαλεια φυγε μακρια ποτε δεν ξερης τι γινεται
Φίλε μου μη μπερδεύεσαι.. τρανσέξουαλ είναι... πας ΚΑΙ για το εργαλείο..
Όντως  ρε Γιώργη, σορυ κι ολας αλλα τοσους πρεπει να εχεισ φαει(κρινοντας απο τα τοπικ που συντηρεις) αυτη η μετρια μαλαπερδα σε πειραξε? :idiot:

καλα ρε γιωργο πας με τρανσεξουαλ αλλα δεν χρησιμοποιεις το εργαλειο τους??

τωρα,ειναι και ευαισθητα δεδομενα αυτα καταλαβαινω.

και να πηγαινες δυσκολα θα το λεγες..

κατανοητο.

Οταν ξερης τι ζητας δεν μπερδευεσαι καθολου με ξενα εργαλεια, οταν μαθης τον τροπο ελα να τα πης αλλα χωρις ειρωνεια
το πουλακι τραβαει τους περισσοτερους φιλε αλλιως θα πηγαιναν με γυναικες....
οχι δεν εχω προβλημα αρκει να μου εξηγησει επαρκως τι τραβαει εναν αντρα σε μια τραβεστι αν οχι η ιδεα οτι εχει ανδρικο μοριο,εστω κι αν δεν ειναι ο ιδιος παθητικος και δεν το χρησιμοποιησει κατα κανενα αλλον τροπο πχ για στοματικο;

Μήπως άλλαξα κάτι στα παραπάνω και δεν το κατάλαβα???
Αν φοράς, να τιμάς τα παντελόνια που φοράς και συ και ο φίλος σου ο κοκοβιός ο φασκέλης διαδυκτιακός χασοδίκης που πετάγεται κάθε φορά σαν αδέκαστος κριτής. Εδώ τόσα και τόσα σου σούρανε σε παρέσυρε εναντίον μου χωρίς να εχω πεί κάτι εναντίον σου.
Κριμα γιατί είχα και κάποια μικρή εκτίμηση για το ατομό σου.

Συγκεκριμένα να στοιχειωθετείτε κάτι και όχι με ψευτιές και όπως σας βολέυει. ;)

Παρεπιμπτόντως θα είχα επίσης να πώ πως δεν είναι κακό αν σου αρέσει να τον παίρνεις πότε πότε, άλλωστε δεν είσαι και υποχρεωμένος να δόσεις τον λόγο σε κανένα.

Εν πάει περιπτώσει σας υπενθυμίζω ότι το παρόν θρέντ είναι αφιερωμένο στην Alessandra Shemale.
Αν έχετε πιθανόν κάποιες ενημερώσεις ή κριτικές καλώς να κάνετε προσωπικά με χαρά θα τις διαβάσω άλλως προτείνω να σταματήσουν  εδώ οι κατινιές όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος πιο πάνω, και αν έχετε όρεξη τα λέμε και σε πμ ή με την άδεια των μόντς ανοίγουμε νέο θρέντ με τίτλο "κατινοπαπαριές".  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πατριώτη να σου θυμίσω ότι εσύ ξεκίνησες πάλι να υποτιμάς άτομα (και όχι να εκτιμάς όπως λες) με αφορμή μια απλή ερώτηση μου.

Δεν είπα (και ούτε λέω) ότι έβρισες τον giorgos58, απλά ζήτησα να διευκρινίσεις αν υπονοείς αυτόν, επειδή τον θεωρώ αξιόλογο μέλος του σάϊτ μας και φίλο μου

Ειλικρινά μην το πιάσουμε πάλι από την αρχή, ...είναι πολύ κουραστικό και καθόλου ενδιαφέρον

Αν σε ενοχλεί η λέξη πατριώτη την διαγράφω,

αν σε έχω κάπου προσβάλλει μου λες που είναι και ζητάω να διαγραφούν σημειώνοντας και δημόσια συγγνώμη,

αν δεν θέλεις να ανταλλάσσουμε ποστς, τότε απλά το σημειώνεις και να είσαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου

σε καμία όμως περίπτωση δεν σου επιτρέπω να βρίζεις (και να με βρίζεις) για τους εξής λόγους :

1) Δεν σε έχω βρίσει ποτέ, αλλά και μια φορά που έγινε (εννοώ τότε που ανέφερα το παλιό σου nick ως Hotyancd ζήτησα συγγνώμη

2) Δεν είναι θετικό στοιχείο για το σάϊτ μας

3) Δεν σου αναγνωρίζω αυτό το αυθαίρετο δικαίωμα να βρίζεις γιατί δεν μπορείς να το αποκτήσεις

Αυτά και προτείνω να το κλείσουμε εδώ, σημειώνοντας (για να εκτονώσω λίγο την κατάσταση) ότι καλό θα ήταν να μέναμε στα παρακάτω :   

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Μήπως άλλαξα κάτι στα παραπάνω και δεν το κατάλαβα?

Παρεπιμπτόντως θα είχα επίσης να πώ πως δεν είναι κακό αν σου αρέσει να τον παίρνεις πότε πότε, άλλωστε δεν είσαι και υποχρεωμένος να δόσεις τον λόγο σε κανένα.
ειναι αδικο αυτο που κανετε ....πολυ αδικο ...
ποτε και απο πουθενα δε προεκυψε κατι για τον γιωργο ...

ΑΝ θελετε μην κατηγορειται τοσο αβιαστα καποιον ...

εγω απλα ηθελα να πω οτι ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ..

καλα τα σχολια αρκει να μην ειναι κακοπροαίρετα...

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
στο προηγουμενο ποστ αναφερομουνα  στο σχολιο του μελους hotyan ..
..................................

farkeli εισαι σωστος :  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πατριώτη να σου θυμίσω ...................

Να σε βοηθήσω. Σχολίασε και αυτό με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο ........
:think: (απορώ πως και σου ξέφυγε, βάλτο και αυτό στο φάκελό μου για να έχεις .....  :jerking:)

Ρε συ και γώ είμαι trans!!! ............... :fuck1:

Και μάλιστα φορτώνω και απο το πλάϊ!!!!  :2funny:

στο προηγουμενο ποστ αναφερομουνα  στο σχολιο του μελους hotyan ..
..................................

farkeli εισαι σωστος :  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Αννα είσαι μάννα στο γλύψιμο!!!! Το έχεις έμφυτο !!!  :grin:

npap50

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά θα μας πει κάποιος την εμπειρία του απο την  Alesandra ?

toshiba

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις εμπειρια με το κοριτσι.Ειναι αθηνα και φαινεται :bigdick: :thumbsup:

toshiba

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις εμπειρια με το κοριτσι.Ειναι αθηνα και φαινεται :bigdick: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom