Πατριώτη να σου θυμίσω ότι εσύ ξεκίνησες πάλι να υποτιμάς άτομα (και όχι να εκτιμάς όπως λες) με αφορμή μια απλή ερώτηση μου.
Δεν είπα (και ούτε λέω) ότι έβρισες τον giorgos58, απλά ζήτησα να διευκρινίσεις αν υπονοείς αυτόν, επειδή τον θεωρώ αξιόλογο μέλος του σάϊτ μας και φίλο μου
Ειλικρινά μην το πιάσουμε πάλι από την αρχή, ...είναι πολύ κουραστικό και καθόλου ενδιαφέρον
Αν σε ενοχλεί η λέξη
πατριώτη την διαγράφω,
αν σε έχω κάπου προσβάλλει μου λες που είναι και ζητάω να διαγραφούν σημειώνοντας και δημόσια συγγνώμη,
αν δεν θέλεις να ανταλλάσσουμε ποστς, τότε απλά το σημειώνεις και να είσαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου
σε καμία όμως περίπτωση δεν σου επιτρέπω να βρίζεις (και να με βρίζεις) για τους εξής λόγους :
1) Δεν σε έχω βρίσει ποτέ, αλλά και μια φορά που έγινε (εννοώ τότε που ανέφερα το παλιό σου nick ως Hotyancd ζήτησα συγγνώμη
2) Δεν είναι θετικό στοιχείο για το σάϊτ μας
3) Δεν σου αναγνωρίζω αυτό το αυθαίρετο δικαίωμα να βρίζεις γιατί δεν μπορείς να το αποκτήσεις
Αυτά και προτείνω να το κλείσουμε εδώ, σημειώνοντας (για να εκτονώσω λίγο την κατάσταση) ότι καλό θα ήταν να μέναμε στα παρακάτω :