Νέα

Alessandra Shemale

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Glykomoutsounos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl, ας πάνε με ό,τι θέλουνε. Δε με κόφτει εμένα. Απλώς δεν χρειάζεται να γαμάμε τα θρεντ (δεν το λέω για σένα) όσων έχουν διαφορετικές προτιμήσεις από εμάς
εννοειται καθε σεξουαλικο γουστο αποδεκτο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν δεν σου αρεσει αυτο που λεει,μπορεις απλα να το αγνοησεις. ;)
οχι δεν εχω προβλημα αρκει να μου εξηγησει επαρκως τι τραβαει εναν αντρα σε μια τραβεστι αν οχι η ιδεα οτι εχει ανδρικο μοριο,εστω κι αν δεν ειναι ο ιδιος παθητικος και δεν το χρησιμοποιησει κατα κανενα αλλον τροπο πχ για στοματικο;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αν δεν σου αρεσει αυτο που λεει,μπορεις απλα να το αγνοησεις. ;)

Φίλε τομάσο θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει το αντίθετο και να μην γαμάνε τα θέματα όσοι δεν γουστάρουν το κάθε θέμα, δεν μιλάω συγκεκριμένα για εδώ μόνο.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εγω να το κανω οκ..κι εχεις και δικιο...εσυ το εκανες?

δεν θυμαμαι να σχολιασα κατι δικο σου. μαλλον εσυ αρπαζεσαι.  δεν ξερω γιατι,θα χεις τους λογους σου.. ;)

με τον γιωργο μιλησαμε φιλικα.οπως παντα.

αντε πειτε κατι για αυτην την alessandra. θα κανει θραυση για τους ενδιαφερομενους.

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
δεν θυμαμαι να σχολιασα κατι δικο σου. μαλλον εσυ αρπαζεσαι.  δεν ξερω γιατι,θα χεις τους λογους σου.. ;)

αντε πειτε κατι για αυτην την alessandra. θα κανει θραυση για τους ενδιαφερομενους.
απαντησα σε αλλον και εσυ εκανες παραθεση σε απαντηση που δεν απευθυνοταν σε σενα ...και μου ειπες κατι, οπτε απλα σου απαντησα...δες παραπανω πρωτον και δευτερον καλο θα ηταν καθε σχολιο αρκει να ειναι καλοπροαίρετο ...οταν δεν ειναι , κατι συμβαινει

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά, μια απορία εξέφρασα εγώ (ίσως κακώς, δεν ξέρω). Δεν χρειάζεται να γαμιέται ολόκληρο το θρεντ.
Απάντησε ο άνθρωπος, τέλος.
Όσο για τις τρανς, μην τις μπερδεύουμε με τραβεστί.
Τρανς σημαίνει χωρίς πουλάκι.
Τραβεστί, CD και shemale σημαίνει με πουλάκι. Αυτό να διευκρινιστεί.
αγαπητε μου ειναι travesti  transexual .......to shemele ειναι το ιδιο με την  travesti...transexual ειναι αυτη που εχει κανει αλλαγη φυλου ασχετα αν στην ελλαδα υπαγοναι στις γυναικες

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οχι δεν εχω προβλημα αρκει να μου εξηγησει επαρκως τι τραβαει εναν αντρα σε μια τραβεστι αν οχι η ιδεα οτι εχει ανδρικο μοριο,εστω κι αν δεν ειναι ο ιδιος παθητικος και δεν το χρησιμοποιησει κατα κανενα αλλον τροπο πχ για στοματικο;
Θα σου πω εγω τι με τραβαη,
παιρνω cg και ct κανουν καλη πιπα αλλα ακομη καλυτερη πιπα κανουν οι τραβεστι

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Λάθος.
Οι τραβεστί είναι μες τη κάβλα, γουστάρουν να γαμιούνται απροκάλυπτα , το απολαμβάνουν τρελά και γενικά να συμπεριφέρονται σαν θηλυκά με περισσότερη όρεξη από τις "συμβατικές" γυαναίκες.
Γυρνάει ο διακόπτης που λένε , ορμάω με λύσσα και κατ'επανάληψη στο κώλο...
Αυτή είναι η δική μου περίπτωση.
Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που θέλουν "mixed grill" , δικό τους γούστο. Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι είναι έτσι. Ξέρεις πόσο όμως ξενερώνουν αυτά τα "κορίτσι" και ιδιαίτερα οι ερασιτέχνες cd όταν τους ζητάνε να γίνουν και ενεργητικές ενώ οι ίδιες θέλουν να συμπεριφέρονται εντελώς θηλυκά;

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Παιδιά, μια απορία εξέφρασα εγώ (ίσως κακώς, δεν ξέρω). Δεν χρειάζεται να γαμιέται ολόκληρο το θρεντ.
Απάντησε ο άνθρωπος, τέλος.
Όσο για τις τρανς, μην τις μπερδεύουμε με τραβεστί.
Τρανς σημαίνει χωρίς πουλάκι.
Τραβεστί, CD και shemale σημαίνει με πουλάκι. Αυτό να διευκρινιστεί.

Συναδελφε εδω θα ηθελα να κανω μια διευκρινιση και αν επιτρεπεις να σε διορθωσω και να ζητησω να μην προσβλυθει κανενας εδω μεσα με αυτο που θα πω, μια παρεα ειμαστε ολοι εδω μεσα,συζητηση κανουμε απλα :)
 Τρανς εχει 2 κατηγοριες, pre-op trans με εργαλειο και post-op χωρις εργαλειο, στις 2 περιπτωσεις μιλαμε για γυναικεια χαρακτηριστικα πχ στηθος κτλ  τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι αρσενικα ντυμενα με γυναικεια ρουχα.. Το shemale ανηκει στη κατηγορια τρανς και ειναι απλα μια αμερικανικη ορολογια που εχουν βγαλει για τις τσοντες, οπως πχ το MILF...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Συμφωνώ με την ορολογία σου. Πριν απάντησα χωρίς να μπω στη διαδικασία της ονοματολογίας γιατί επικρατεί σύγχυση. Ασχολήθηκα με το "κυρίως μέρος του προβληματισμού".

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Συμφωνώ με την ορολογία σου. Πριν απάντησα χωρίς να μπω στη διαδικασία της ονοματολογίας γιατί επικρατεί σύγχυση. Ασχολήθηκα με το "κυρίως μέρος του προβληματισμού".

Και ποιος ειπε οτι οι συζητησεις μας εδω μεσα δεν ειναι και επιμορφωτικου χαρακτηρα!! Να σαι καλα φιλε :)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:huh: Καλά ρε δεν ντρέπεστε όλοι σας ???
Το θρεντ ξεκίνησε για το Alessandra Shemale, και συζητάτε τρείς σελίδες για το άν ο Γιώργος τον τρώει η δεν τον τρώει. :zfuck:
Και μετά θέλετε να μπέι ο τζίνι να κάνει κριτική...
τώρα που τον αποτρέψατε αμ δε μην περιμένετε ουτε πρόκειται,
Το μόνο πια που μένει είναι να πάει κάποιος απο εσάς στη θέση του τζίνι για να γίνει επιτέλους αυτή η ενημέρωση. :jerking: Όσοι πιστοί......

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το θρεντ ξεκίνησε για το Alessandra Shemale, και συζητάτε τρείς σελίδες [size=14pt]για το άν ο Γιώργος τον τρώει η δεν τον τρώει[/size]. :zfuck:
Το μόνο πια που μένει είναι να πάει κάποιος απο εσάς στη θέση του τζίνι για να γίνει επιτέλους αυτή η ενημέρωση. :jerking: Όσοι πιστοί......

Για ποιόν Γιώργο μιλάς ???

Πιστεύω φίλε μου (με το συμπάθειο) ότι πρέπει να κάνεις απαραίτητες εξηγήσεις, δεδομένου ότι λίγο παραπάνω αναφέρεται το nick Γιώργος, οπότε ..."εύκολα" μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις  ;)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Το θρεντ ξεκίνησε για το Alessandra Shemale, και συζητάτε τρείς σελίδες για το άν ο Γιώργος τον τρώει η δεν τον τρώει. :zfuck:

Θα μπορουσαμε λοιπον απο το site να διαλεξουμε εναν προθυμο μπουρδελιαρη και αξιο αντικαταστατη του τζινι και να τον χρηματοδοτησει το site για να πηγαινει και να μας ενημερωνει!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Θα μπορουσαμε λοιπον απο το site να διαλεξουμε εναν προθυμο μπουρδελιαρη και αξιο αντικαταστατη του τζινι και να τον χρηματοδοτησει το site για να πηγαινει και να μας ενημερωνει!

Ναι ναι ναι!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Και να τον εκπαιδευσουμε δεόντως , μην πάει αδιάβαστος και μας εκθέσει κιόλας!!!!

Προτείνω ανεπιφύλακτα φίλε viper84x τον επάνω σου!!!!  Έχει αργήσει να γμθεί :2funny:

Όσο για την χρηματοδότηση ασε το site αρκετά εξοδα έχει, θα βάλουμε όλοι ρεφενέ. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom