Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 403K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Πήγα Παρασκευή, είμασταν με τραπέζι άνετα , νωρίς δεν είχε πολύ κόσμο.
Εχουν αλλάξει πολλές κοπέλες , εχουν πάρει και 2-3 μέτριες αλλά τα δυνατά κομμάτια τα είδα πάλι εκεί εκτός απο μία.
Αντιλήφθηκα οτι είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματαή απλώς έτυχε να με αντιμετωπίσουν λίγο διαφορετικά, παντως πρώτη φορά σε κοπέλα που ρώτησα μου είπε πριβε 150ε μισή ώρα και πάει μέχρι τέρμα. Πάντως μια καστανή που έχει απο τα πιο λεπτά και καλοσχηματισμένα σώματα εκεί μέσα 100% φυσικό και ανεβαινει συχνα για σοου, (δεν θυμαμαι ονομα, Εβελιν, Ελιν κατι τετοιο) έκανε το χειρότερο χορό που μου έχει τύχει.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
πηγες καθολου προσφατως? προσπαθω να με πεισω να παω αλλα με το που σκεφτομαι οτι, με το που θα παω για πριβε, θα μου μαζεψουν το ποτο, ξενερωνω
Όχι δεν έχω πάει πρόσφατα.
Το αφήνεις στο bar το ποτό δεν μαζεύει το κάποιος.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Καλημερα..Και στο ορθιο καλα ειναι...Βλεπεις ωραια,,,
νταξ, δε λεω. ΑΝ πας για μια ωριτσα, δυο ΤΟ ΠΟΛΥ, οκ. Και αν δεν εισαι μιας ηλικιας, με θεματα στη μεση, στα γονατα

p.k.b.a.1981

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Η Σόνια η παλιά καραβάνα κάνει τίποτα παραπάνω στο prive?
φιλε τι μου θυμησες.. ηταν εκει απο το 2012-2016 που το χαμε στεκι , κοντο μελαχρινο κολαση η σονια (αλινα το κανονικο) , αυτη τωρα πρεπει να ναι 35 ,ιδια κλαση με μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια , την αστα την ξανθια επισης λιθουανια , τις αδερφες ρουμανες μιλενα την αλλη δε θυμαμαι ονομα , ρενατα ρουμανα χτικιαρα ντιβα που το επαιζε τραγουδιστρια , ειναι ακομα εκει αυτες ?

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
φιλε τι μου θυμησες.. ηταν εκει απο το 2012-2016 που το χαμε στεκι , κοντο μελαχρινο κολαση η σονια (αλινα το κανονικο) , αυτη τωρα πρεπει να ναι 35 ,ιδια κλαση με μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια , την αστα την ξανθια επισης λιθουανια , τις αδερφες ρουμανες μιλενα την αλλη δε θυμαμαι ονομα , ρενατα ρουμανα χτικιαρα ντιβα που το επαιζε τραγουδιστρια , ειναι ακομα εκει αυτες ?
Μιλαμε για σονια που ειχε περασει και απο γκραν ριτορνο? μελαχρινοκοκκινο μαλλι? τρελη καυλα?

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια ειναι στο Αλκα τωρα ??? Την ειχα πετύχει στο Golden πριν μερικους μηνες.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Κάποιες έχουν σταματήσει, καποιες συνεχίζουν..

p.k.b.a.1981

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια ειναι στο Αλκα τωρα ??? Την ειχα πετύχει στο Golden πριν μερικους μηνες.
Κάποιες έχουν σταματήσει, καποιες συνεχίζουν..
Μιλαμε για σονια που ειχε περασει και απο γκραν ριτορνο? μελαχρινοκοκκινο μαλλι? τρελη καυλα?
νομιζω επεστρεψε αλκα η μαρια , η σονια κοντη μελαχρινη σιλικονατη αλλα τρελη καβλα γενικα , δε ξερω αν περασε απο ριτορνο εγω αλκα την εβλεπα μεχρι το 17 , φιλε ολοτυχερε εχεις καμια ενημερωση ποιες απο τις παραπανω που ανεφερα περαν της μαριας?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Για όλες γνωρίζω, αλλά δεν θα ήθελα να αναφέρω.
νομιζω επεστρεψε αλκα η μαρια , η σονια κοντη μελαχρινη σιλικονατη αλλα τρελη καβλα γενικα , δε ξερω αν περασε απο ριτορνο εγω αλκα την εβλεπα μεχρι το 17 , φιλε ολοτυχερε εχεις καμια ενημερωση ποιες απο τις παραπανω που ανεφερα περαν της μαριας?

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Παιδιά θα αλλάξουν οι τιμές λόγω γιορτών? παιζει γενικά αυτό?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Παιδιά θα αλλάξουν οι τιμές λόγω γιορτών? παιζει γενικά αυτό?
Θεωρω, χωρις να ξερω, οτι και τα τραπεζια θα υπαρξει ανοδος απο το 80αρι, ισως σε 100, κι στην εισοδο τις γιορτινες ημερες ισως παει κανα 20ρικο

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Guys,
πηγα πάλι εχθες μετά απο 2 εβδομάδες.
Τραπέζι , ποτάκι ναργιλές κτλ. Εχει φέρει παρα πολλές καινούριες κοπέλες, τοσες πολλές είχα καιρό να δω. ετοιμάζονται για x-mas υποθέτω.
Στα του αγώνα πήρα 4 κοπέλες χορό, από τις οποίες οι 3 ήταν κάτι κοριτσάκια πολύ χαζά η φοβισμένα δεν ξέρω πάντως λίγο ντεκαβλέ. Αυτή που μόλις την είδα με αρρώστησε ήταν η Ελίσαμπεθ απο Σλοβακία, 2 εβδομάδες στο μαγαζί. Καστανή με πιασμένα με κότσο μαλλιά πίσω με λίγες τουφες να πέφτουν μπροστά, ελαφρώς μελαχρινό δέρμα πράσινες ζαρτιέες, λεπτό σώμα με ωραίο (οχι μεγάλο) τατουάς στο δεξί πόδι μπροστά,φυσικό στήθος οχι μεγάλο, που γεμίζει όμως τη χούφτα και τατουάζ ανάμεσα στα 2 στήθη και με έναν κώλο βγαλμένο από τον παράδεισο. Δεν υπήρχε. Την πήρα πρώτα χορό και μου ταίριαξε και πήγαμε μετά VIp πάνω με 100ε (μετά απο παζάρι) για 50 λεπτά. Το κορίτσι ξέρει να χορεύει με τη μουσική χωρίς να κάνει ατσούμπαλες κινήσεις όπως ορισμένες εκει μέσα, έχει ωραίο vibe και δεν το κάνει τυπικά . Τελειώσαμε με φραπέ +50ε και πιάσαμε και κουβέντα και μου έδωσε κ τηλ για έξω.
Οποιος πάει να τη δοκιμάσει.

James_Athens

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
262
Πόντοι
20
Guys,
Τραπέζι , ποτάκι ναργιλές κτλ. Εχει φέρει παρα πολλές καινούριες κοπέλες, τοσες πολλές είχα καιρό να δω. ετοιμάζονται για x-mas υποθέτω.
Στα του αγώνα πήρα 4 κοπέλες χορό, από τις οποίες οι 3 ήταν κάτι κοριτσάκια πολύ χαζά η φοβισμένα δεν ξέρω πάντως λίγο ντεκαβλέ. Αυτή που μόλις την είδα με αρρώστησε ήταν η Ελίσαμπεθ απο Σλοβακία, 2 εβδομάδες στο μαγαζί. Καστανή με πιασμένα με κότσο μαλλιά πίσω με λίγες τουφες να πέφτουν μπροστά, ελαφρώς μελαχρινό δέρμα πράσινες ζαρτιέες, λεπτό σώμα με ωραίο (οχι μεγάλο) τατουάς στο δεξί πόδι μπροστά,φυσικό στήθος οχι μεγάλο, που γεμίζει όμως τη χούφτα και τατουάζ ανάμεσα στα 2 στήθη και με έναν κώλο βγαλμένο από τον παράδεισο. Δεν υπήρχε. Την πήρα πρώτα χορό και μου ταίριαξε και πήγαμε μετά VIp πάνω με 100ε (μετά απο παζάρι) για 50 λεπτά. Το κορίτσι ξέρει να χορεύει με τη μουσική χωρίς να κάνει ατσούμπαλες κινήσεις όπως ορισμένες εκει μέσα, έχει ωραίο vibe και δεν το κάνει τυπικά . Τελειώσαμε με φραπέ +50ε και πιάσαμε και κουβέντα και μου έδωσε κ τηλ για έξω.
Καλησπέρα φιλε. Έχω χρόνια να παω και μπηκα στο thread να δω τι παιζει πια. ΕΙδα εχει μεταφερθει το μαγαζι. Γίνονται ακόμα τα κλασικά προγράμματα (ξέρεις με τα plexy glass πανω απο το κοσμο να παιζουν με δονητες κλπ) και αργα πρωινες ώρες sex show? Αξίζει η όλη εμπειρια (ασχέτως που prive, που προσωπικά 100 - 150 δύσκολο εγώ να δώσω εκει θα προτιμήσω studio)
Thanks

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Guys,
Το πανω απο 150 στο αφησε 100? και το 50αρικο ηταν στο χερι για τη φραπεδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom