Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 400K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Παιδια εμείς εχθες 2 άτομα παρέα θέλαμε να περάσουμε ωραία και να κάνουμε την πλάκα μας. Πήγαμε Kinky opera και κάτσαμε 10 λεπτά και φύγαμε. Ερχονταν κάτι τελειωμένες και μας μιλούσαν συνέχεια, και το κερασάκι ήταν όταν ήρθε μια που μιλούσε με φωνή νταλικέρι και ξεκινάει κουβέντα με τη φράση (καλησπέρα, μολις σε είδα γκαβλωσα, πάμε να κάνουμε ένα σαντουιτσ?) ερώτηση προς εμένα και το φίλο μου. Τραγικότητες ( για μένα) του αλλουνου μπορεί να το γουστάρει.
Εν τέλει πήραμε τραπέζι καλό (μακριά από είσοδο) με μπουκαλάκι και τα συναφή και περάσαμε μια χαρα στο αλκα απέναντι. . Δεν θέλαμε να γαμήσουμε ούτε περιμένα αυτό. εγώ ήθέλα να πάρω χορούς αυτά τα απίστευτα κορμιά που έχει εκει μέσα. Π.χ. ζουλιεν που πάντα την παίρνω πριβε όταν πάω. Και μετά απο 2-3 καλούς χορούς κλείνω με ένα φραπεδάκι απο Γκρεις και φεύγουμε.
Οχι , δεν πάω για να γαμήσω, πάω για να περάσω καλά σε ένα μαγαζί που είναι ουσιαστικά σαν κλάμπ πλέον με καλά ποτά , καλό σέρβις και τρελά κορμιά. Ο καθένας έχει άλλες προτεραιότητες μη τρελαίνεστε.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Παιδια εμείς εχθες 2 άτομα παρέα θέλαμε να περάσουμε ωραία και να κάνουμε την πλάκα μας. Πήγαμε Kinky opera και κάτσαμε 10 λεπτά και φύγαμε. Ερχονταν κάτι τελειωμένες και μας μιλούσαν συνέχεια, και το κερασάκι ήταν όταν ήρθε μια που μιλούσε με φωνή νταλικέρι και ξεκινάει κουβέντα με τη φράση (καλησπέρα, μολις σε είδα γκαβλωσα, πάμε να κάνουμε ένα σαντουιτσ?) ερώτηση προς εμένα και το φίλο μου. Τραγικότητες ( για μένα) του αλλουνου μπορεί να το γουστάρει.
Εν τέλει πήραμε τραπέζι καλό (μακριά από είσοδο) με μπουκαλάκι και τα συναφή και περάσαμε μια χαρα στο αλκα απέναντι. . Δεν θέλαμε να γαμήσουμε ούτε περιμένα αυτό. εγώ ήθέλα να πάρω χορούς αυτά τα απίστευτα κορμιά που έχει εκει μέσα. Π.χ. ζουλιεν που πάντα την παίρνω πριβε όταν πάω. Και μετά απο 2-3 καλούς χορούς κλείνω με ένα φραπεδάκι απο Γκρεις και φεύγουμε.
Οχι , δεν πάω για να γαμήσω, πάω για να περάσω καλά σε ένα μαγαζί που είναι ουσιαστικά σαν κλάμπ πλέον με καλά ποτά , καλό σέρβις και τρελά κορμιά. Ο καθένας έχει άλλες προτεραιότητες μη τρελαίνεστε.
Ακριβώς φίλος αυτό, οταν ξερεις τι θελεις, που να το ψαξεις και πληρώνεις κύριος γι αυτό που θες, περνάς καλά, ΕΙΠΑΜΕ γαμησι στούντιο η cg και μπριζόλες στα βλάχικα, αν εισαι αφραγκος σπιτι αυτοικανοποιηση για να μην κλαις αν εχει εισοδο 10 η 15 αν τα μωρα ειναι αποτομα μαζι σου επειδη δε σ αφηνουν να πιασεις λιγο κωλαρακι (που το εχεις τοσο αναγκη) πριν τους παρεις ποτο ! ΑΡΑ οταν ξερεις τι θελεις, που να το ψαξεις εχεις τον τροπο και τα φραγκα περνας καλα και σου δινουν σημασια και τα μωρα!! Ναι αμα εισαι αφραγκος πονηρακος δεν δινουν σημασια! Εχουν την εμπειρια καθε βραδυ εκει και ξεχωριζουν τους ματακηδες! μια μπυρα για ωρες, δεν κερνανε, προσπαθωντας για τσαμπα χουφτωμα και μπουρου μπουρου...

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Έχω πάει παντού ψάχνοντας εμπειρίες, δεν προτιμώ πλέον σουβλάκια καταγώγια πακηδες και ιδρωμένους πιτσιρικάδες,εχω αυτή την δυνατότητα όμως της επιλογής χωρίς να έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ ότι να ναι...
''χωρίς να έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ ότι να ναι...''

Τυπε σορυ τότε εισαι ακαταλληλος γι αυτα τα μέρη..απορώ γιατί πας ειλικρινα!ποτακι και φατε ματια ψάρια?και χειρωνακτικη σπιτι?
πωπω τι διαβαζουμε στο μπου...μονο ελαφρυντικο αν εισαι 15 χρονων

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
''χωρίς να έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ ότι να ναι...''

Τυπε σορυ τότε εισαι ακαταλληλος γι αυτα τα μέρη..απορώ γιατί πας ειλικρινα!ποτακι και φατε ματια ψάρια?και χειρωνακτικη σπιτι?
πωπω τι διαβαζουμε στο μπου...μονο ελαφρυντικο αν εισαι 15 χρονών
Δεν έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ βιαστικά στα γρήγορα πριν μου ζητήσει δεύτερο ποτό γιατί θα πρέπει να της αρνηθώ "γιατί φεύγω" όπως μου λένε τα μωρα,ακομα κι όταν φεύγω ζητάω λογαριασμό μαζι μ ένα τελευταιο ποτάκι για το μωρο,η συνέχεια γνωστή.Αντι να της κυνηγήσω με κυνηγούν αυτές. ΔΙΟΤΙ έχω τον τροπο και το χρήμα να τις τραβήξω έξω ρε μαν θα ορμηξω σα πεινασμένο στερημένο για δάχτυλο ??? και λίγο βυζάκι?? τι ειμαι 15αχρονο ??? τιναφτορε... η διαφορά στην ψυχολογία του μια απ τα ίδια με του άριστου,η διαφορά στην ψυχολογία του ηττημένου απ του νικητή,φτωχος μπαμπάς πλούσιος μπαμπάς,το χρήμα η εφεύρεση του διάβολου αιτία όλων των κακων-το χρήμα ο παράδεισος μου η δύναμη μου,τρεξτε το βράδυ να χουφτώσετε βυζάκι πριν σας ζητήσει δεύτερο ποτό. Αφραγκοι αλάνια του δεκάρικου παρακαλώ να μην απαντούν αν και γενικά δεν επιθυμώ διάλογο με κανέναν,απλα καταθέτω την άποψη μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σ αυτή τη πουτανα τη ζωή, που είναι ο ρεαλισμός που είναι η πραγματική πραγματικότητα?? που είναι η αντίληψη? ευχαριστω, πάω σιγά σιγά να ετοιμάζομαι,εχω έξοδο το βράδυ...

Τελευταία τροποποίηση:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Δεν έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ βιαστικά στα γρήγορα πριν μου ζητήσει δεύτερο ποτό γιατί θα πρέπει να της αρνηθώ "γιατί φεύγω" όπως μου λένε τα μωρα,ακομα κι όταν φεύγω ζητάω λογαριασμό μαζι μ ένα τελευταιο ποτάκι για το μωρο,η συνέχεια γνωστή.Αντι να της κυνηγήσω με κυνηγούν αυτές. ΔΙΟΤΙ έχω τον τροπο και το χρήμα να τις τραβήξω έξω ρε μαν θα ορμηξω σα πεινασμένο στερημένο για δάχτυλο ??? και λίγο βυζάκι?? τι ειμαι 15αχρονο ??? τιναφτορε... η διαφορά στην ψυχολογία του μια απ τα ίδια με του άριστου,η διαφορά στην ψυχολογία του ηττημένου απ του νικητή,φτωχος μπαμπάς πλούσιος μπαμπάς,το χρήμα η εφεύρεση του διάβολου αιτία όλων των κακων-το χρήμα ο παράδεισος μου η δύναμη μου,τρεξτε το βράδυ να χουφτώσετε βυζάκι πριν σας ζητήσει δεύτερο ποτό. Αφραγκοι αλάνια του δεκάρικου παρακαλώ να μην απαντούν αν και γενικά δεν επιθυμώ διάλογο με κανέναν,απλα καταθέτω την άποψη μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σ αυτή τη πουτανα τη ζωή, που είναι ο ρεαλισμός που είναι η πραγματική πραγματικότητα?? που είναι η αντίληψη? ευχαριστω, πάω σιγά σιγά να ετοιμάζομαι,εχω έξοδο το βράδυ...
Αφου εισαι καραγκιοζης και κανεις φιγουρα για τα φραγκα σου ρε vlakaboy. Σιγα ρε εφοπλιστη αναβεις τα πουρα με πενηνταευρο? Ρε φραγκατε τιναφτορε γιατι δε λες οτι εισαι μουνοειλωτας και στα τρωνε οι δικες σου για πλακα. Αυτο δεν ειναι καπετανιλικι που λεμε στην Κρητη ειναι καραγκιοζιλικι. Αλλα ουτε και καραγκιοζης εισαι. Για χατζατζαρη σε κοβω. Το να σου τρωνε τα λεφτα οι στριπτητζουδες ειναι μεγαλη ξεφτιλα και οχι να το καυχιεσαι. Γι αυτο εχεις και 202 λαικ απο αλλους μπετοβλακες σαν και σενα. Το δουλεμα που τρως απο αυτες καθε φορα που βγαινεις απο το πριβε δε σε απασχολει? Ειναι σαν να σε κατουρανε και να λες οτι βρεχει οπως λεμε εμεις στην Αυστραλια

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Δεν έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ βιαστικά στα γρήγορα-EINAI KΥΡΙΟΣ!
ακομα κι όταν φεύγω ζητάω λογαριασμό μαζι μ ένα τελευταιο ποτάκι για το μωρο-ΕΙΝΑΙ GENTLEMAN
Αντι να της κυνηγήσω με κυνηγούν αυτές.-ΕΙΝΑΙ BRAD PITT
η διαφορά στην ψυχολογία του μια απ τα ίδια με του άριστου-ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ!
η διαφορά στην ψυχολογία του ηττημένου απ του νικητή-ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!
φτωχος μπαμπάς πλούσιος μπαμπάς-ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΑ!!!!!!τυπε μας εκανες και γελασαμε μου φυγε η μυξα απ τη μυτη!χαχαχαχχχαχα.αλανια του μπου αμα δειτε τις χορευτριες του αλκα να κηνυγανε καποιον μην απορησετε,ειναι ο καβλαμπου!Τυπεεε πραγματικα εισαι ή μεγαλος παραμυθας ή μεγαλο κοροιδο ,δε με απασχολει βασικα αλλα οχι και να προσπαθεις να μας πεισεις οτι να φυτιλιαζεις λεφτα σε ποτα και κερασματα ειναι μαγκια!χαλασε τα οπως θες αλλα μαγκια δεν ειναι .Επισης διακρινω πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα-συνισταται εξεταση απο ειδικο και επισης υπαρχει θεματακι με το συντακτικο-συνισταται επαναληψη του δημοτικου!κανε αυτα και τα ξαναλεμε

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Δεν έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ βιαστικά στα γρήγορα-EINAI KΥΡΙΟΣ!
ακομα κι όταν φεύγω ζητάω λογαριασμό μαζι μ ένα τελευταιο ποτάκι για το μωρο-ΕΙΝΑΙ GENTLEMAN
Αντι να της κυνηγήσω με κυνηγούν αυτές.-ΕΙΝΑΙ BRAD PITT
η διαφορά στην ψυχολογία του μια απ τα ίδια με του άριστου-ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ!
η διαφορά στην ψυχολογία του ηττημένου απ του νικητή-ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!
φτωχος μπαμπάς πλούσιος μπαμπάς-ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΑΜΠΑ!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΑ!!!!!!τυπε μας εκανες και γελασαμε μου φυγε η μυξα απ τη μυτη!χαχαχαχχχαχα.αλανια του μπου αμα δειτε τις χορευτριες του αλκα να κηνυγανε καποιον μην απορησετε,ειναι ο καβλαμπου!Τυπεεε πραγματικα εισαι ή μεγαλος παραμυθας ή μεγαλο κοροιδο ,δε με απασχολει βασικα αλλα οχι και να προσπαθεις να μας πεισεις οτι να φυτιλιαζεις λεφτα σε ποτα και κερασματα ειναι μαγκια!χαλασε τα οπως θες αλλα μαγκια δεν ειναι .Επισης διακρινω πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα-συνισταται εξεταση απο ειδικο και επισης υπαρχει θεματακι με το συντακτικο-συνισταται επαναληψη του δημοτικου!κανε αυτα και τα ξαναλεμε
Γεια σου φιλε και Αρχηγε πολυ χαιρομαι που σε ξαναδιαβαζω. Εγω ξερω ποιος ειναι ο βλακαμπου τον εχω πετυχει να το λεει σε μια φωναχτα οτι γραφει στο σαιτ και να του τρωνε τα λεφτα για πλακα. Εχει φραγκα αλλα τι να το κανει οταν σε δουλευουνε? Θελω να τον ξαναπετυχω στο μαγαζι να βαλω καινουριο στομαχι απο τα γελια. Παντα καλα Αρχηγε μου

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Ενημερωτικά για όσους δεν το γνωρίζουν.Η είσοδος πλέον στα 15€ τουλάχιστον το Σάββατο...:confused:

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.595
Πόντοι
216
H Yana που χάθηκε ρε παιδιά? Πάνω που ξεκινήσαμε να αφήνουμε την περιουσία μας εξαφανίστηκε

Συνημμένα

• 8FC397AB-4EE6-448F-B68D-5F4FB7AE2511.jpeg
    8FC397AB-4EE6-448F-B68D-5F4FB7AE2511.jpeg
    373,7 KB · Εμφανίσεις: 146
  • EE8FC1E4-413F-49EC-88CB-C0BFCBF39AF7.jpeg
    EE8FC1E4-413F-49EC-88CB-C0BFCBF39AF7.jpeg
    243,3 KB · Εμφανίσεις: 127

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Ολα αυτά μαζί ναι,αλλα εγώ με τον παρά μου γαμω και τη κυρα μου,ωραια είναι να τα έχεις να τα καις και να καταφέρνεις οποία θελήσεις άμα δεν έχεις μένεις στις μαγκιες,και στις ξενιτιές,δυστυχως...Επίσης ξερω ποιο ειναι το γκολεμι τον εχω πετυχει να το λεει σε μια φωναχτα οτι γραφει στο σαιτ και ότι ενώ πλένει πιάτα στην Αυστραλια εδώ τους παίζει σπουδαίος αλλά δεν κερνάει λόγω ιδεολογιας,τι να πεις ημαρτον ρε 'σείς

Τελευταία τροποποίηση:

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.595
Πόντοι
216
Ξέρεις αν έκανε τπτ στα prive από περιέργεια ; Πολύ δυνατό όπλο
Νομίζω ότι δεν έκανε έξτρα περιποίηση. Εγώ για χορό την έπαιρνα ήμουν και είμαι έτοιμος να τα σκάσω και για παραπάνω άλλα έχει φύγει. Ο κωλος της είναι απίστευτος δεν υπάρχει

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Απο τα φαγωματα της τελευταιας σελιδας, το πιο σημαντικο νεο ειναι οτι η εισοδος εχει παει 15 ευρω, θα παω μια καθημερινη να δω ποσο εχει.

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.595
Πόντοι
216
Απο τα φαγωματα της τελευταιας σελιδας, το πιο σημαντικο νεο ειναι οτι η εισοδος εχει παει 15 ευρω, θα παω μια καθημερινη να δω ποσο εχει.
Καθημερινή νομίζω 10 παίζει σταθερά

Spiros_73

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
10.711
Πόντοι
2.256
Katia και Σβετλανα που δουλευαν και στο star ειναι ακομα αλκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom