Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 400K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.273
Πόντοι
2.257
Απόψε το βράδυ θα πάω να πιω ποταρα και θα χουφτωσω τσάμπα όλα τα κωλαρακια που θα περασουν,σιγα μη τις πληρώσω κιόλας στριπερ είναι,ελπιζω να μη θυμώσουν να είναι ευγενικές μαζί μου να έχουν τροπους
Καλησπέρα φίλε. Δεν έχω ιδέα αν θυμώσουν οι εργαζόμενες. Είμαι όμως βέβαιος (μετά λόγου γνώσεως στο λέω αυτό) οτι οι άσβερκοι εργαζόμενοι του Άγγελου και του Γιούρα θα επέμβουν σε χρόνο ρεκόρ με δυσάρεστες συνέπειες. Ελπίζω να βοήθησα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα φίλε. Δεν έχω ιδέα αν θυμώσουν οι εργαζόμενες. Είμαι όμως βέβαιος (μετά λόγου γνώσεως στο λέω αυτό) οτι οι άσβερκοι εργαζόμενοι του Άγγελου και του Γιούρα θα επέμβουν σε χρόνο ρεκόρ με δυσάρεστες συνέπειες. Ελπίζω να βοήθησα.
Καλά είναι προφανώς ότι τα γράφει ειρωνικά ο τύπος.
Διαβάστε λίγο και τα προηγούμενα ποστ να καταλάβετε το ύφος αυτού που γράφει.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Απόψε το βράδυ θα πάω να πιω ποταρα και θα χουφτωσω τσάμπα όλα τα κωλαρακια που θα περασουν,σιγα μη τις πληρώσω κιόλας στριπερ είναι,ελπιζω να μη θυμώσουν να είναι ευγενικές μαζί μου να έχουν τροπους
η αληθεια ειναι οτι σε εποχες γκραν ριτορνο, τις χουφτωναμε ολες στη σειρα, κατι σαν τελετουργικο, δεν αφηναμε καμια. ΒΕΒΑΙΑ μας ξεραν οτι αφηνουμε χρημα, οποτε δε μας ελεγαν τιποτε. Σε αλκα το κλιμα δε σηκωνει τετοια, εδω καλα καλα δεν πολυχουφτωνεις στον απλο χορο)) μπορεις ομως δωρεαν να τις γδυσεις με τα ματια, ε να τους βγαλεις ο,τι εχει μεινει πανω τους τελοσπαντων)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Ειρωνικά τελείως,κυριος, πληρώνω τα πάντα όλα διότι τα διαθέτω και γουστάρω να τα καίω και να βγάζω γούστα, οι ασβερκοι τη δουλειά τους και 'γώ τη δίκη μου τους σέβομαι κι αυτούς και τον καθενα,όπως με σέβονται κι αυτοί όλα τα χρονια,το χούμε πει και ξαναματαπει, οποιος δεν έχει πάει για σουβλάκι όχι για αστακό...έτσι είναι η πουτανα η ζωή...

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Ρε μαγκες και το αλκα και το κινκυ ειναι για κοροιδα και τουριστες
Στο αλκα απολυσανε κοπελα επειδη συναντηθηκε μαζι μου εξω. Εχουν ενα ρωσο σφιχτη στην αριστερη πλευρα και μια 55αρα τσατσα στη δεξια , κοντα στο μπαρ , για να ελεγχουν τις κοπελες μη γινουν σεξυ στο τζαμπα ( αν γουσταρουν αυτες εννοω )
Καλυτερα δοκιμαστε στα παραρτηματα τους kaisa και babylon
ΥΓ Ρε πατε καλα ? θα δωσετε 150 στην Γκρεις για φραπε ? Στο Gran Ritorno τοκανε με 50 και ηταν και πιο νεα και αδυνατη

Τελευταία τροποποίηση:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Στο αλκα απολυσανε κοπελα επειδη συναντηθηκε μαζι μου εξω. Εχουν ενα ρωσο σφιχτη στην αριστερη πλευρα και μια 55αρα τσατσα στη δεξια , κοντα στο μπαρ , για να ελεγχουν τις κοπελες μη γινουν σεξυ στο τζαμπα ( αν γουσταρουν αυτες εννοω )
ΥΓ Ρε πατε καλα ? θα δωσετε 150 στην Γκρεις για φραπε ? Στο Gran Ritorno τοκανε με 50 και ηταν και πιο νεα και αδυνατη
Το τσάμπα δεν πρέπει να υπάρχει σε μια επιχείρηση πετυχημένη,αλλιως δεν θα ήτανε πετυχημένη.Αν ήσουν επιχειρηματίας θα το γνωριζες και θα το καταλάβαινες.Συνεχεια το λέμε και το ξαναλέμε δε μπορείς να πας στο Ιθάκη να παραπονιέσαι για τις τιμές στο ψάρι τους, πας απέναντι στο Ζάχο για σουβλάκι ,και δεν κλαις και παραπονιέσαι για τη μοίρα σου. Gran Ritorno ηταν πριν 10 ετη που το θυμηθηκες ρε μαν,πηγαινα και εκανα και τα πριβεδακια μου πισω απο μια σκετη κουρτινα που ειχε για πριβε, δεν συγκρινεται σε καμμια περιπτωση η παραγκα με το Αλκατραζ και το VIP πριβε του επανω,γι αυτο και τους οποιους επωνυμους τους πετυχαινω μονο εκει,

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Και με λιγοτερα μου εχει κανει. Με συμφωνια εκ των προτερων, ηταν τα τελευταια μου λεφτα, το καταλαβε οτι ελεγα αληθεια, και απο το να τα χασει.. Και οντως, μουναρα τοτε, τωρα εσπασε ρε γμτ, λογικο βεβαια οκ

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Το τσάμπα δεν πρέπει να υπάρχει σε μια επιχείρηση πετυχημένη,αλλιως δεν θα ήτανε πετυχημένη.Αν ήσουν επιχειρηματίας θα το γνωριζες και θα το καταλάβαινες.Συνεχεια το λέμε και το ξαναλέμε δε μπορείς να πας στο Ιθάκη να παραπονιέσαι για τις τιμές στο ψάρι τους, πας απέναντι στο Ζάχο για σουβλάκι ,και δεν κλαις και παραπονιέσαι για τη μοίρα σου. Gran Ritorno ηταν πριν 10 ετη που το θυμηθηκες ρε μαν,πηγαινα και εκανα και τα πριβεδακια μου πισω απο μια σκετη κουρτινα που ειχε για πριβε, δεν συγκρινεται σε καμμια περιπτωση η παραγκα με το Αλκατραζ και το VIP πριβε του επανω,γι αυτο και τους οποιους επωνυμους τους πετυχαινω μονο εκει,
ουτε ελεγχε κανενας, θυμασαι? στα @@ τους τι γινοταν μεσα. και γαμω..

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Αρχοντα στην Ιθακη ( που ειναι για γεροντια ) το χρυσοπληρωνεις αλλα τουλαχιστον τρως, δεν ΑΕΡΟΓΑΜΕΙΣ
Ασε που μπορεις να πας στο Baron στη Γλυφαδα, να φας το ιδιο ψαρι στα μισα λεφτα και να κανεις και πιπινολουτρο
Οταν με 150 παιρνεις μοντελε cg , πιο αλκατραζ και πιο πριβε Για "τρομαγμενους" ειναι που φοβουνται να βρεθουν σε ενα δωματιο , μονοι με γυναικα

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Αρχοντα στην Ιθακη ( που ειναι για γεροντια ) το χρυσοπληρωνεις αλλα τουλαχιστον τρως, δεν ΑΕΡΟΓΑΜΕΙΣ
Ασε που μπορεις να πας στο Baron στη Γλυφαδα, να φας το ιδιο ψαρι στα μισα λεφτα και να κανεις και πιπινολουτρο
Οταν με 150 παιρνεις μοντελε cg , πιο αλκατραζ και πιο πριβε Για "τρομαγμενους" ειναι που φοβουνται να βρεθουν σε ενα δωματιο , μονοι με γυναικα
Στο μαγαζι αυτο δεν πας για να πηδηξεις... Πας να περασεις ομορφα... Να δεις κανενα σοου καμια γκομενα κτλπ... Αν μερικοι πηγαινουν για αλλο πραγμα...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Στο μαγαζι αυτο δεν πας για να πηδηξεις... Πας να περασεις ομορφα... Να δεις κανενα σοου καμια γκομενα κτλπ... Αν μερικοι πηγαινουν για αλλο πραγμα...
Ακριβως ετσι.
Οι χαμενες προσδοκιες συμβανουν οταν αλλο περιμενουμε και αλλο παιρνουμε απο μια κατασταση.
Αν καποιος θελει με ενα χ ποσο να γαμησει, και παει αλκα, ε ναι, θα φυγει με νευρα και απογοητευση. Δε φταιει το μαγαζι, απλα ΔΕΝ ειναι για αυτο
Αν καποιος θελει να περασει ενα ωραιο βραδι με οφθαλμολουτρο, και καποιους χορους, και παει αλκα, θα δει τρελα μουνακια, και θα τα αγγιξει στο χορο. Μεχρι εκει. Για γαμησια κλπ εντος του μαγαζιου, προσωπικα δεν ξερω, ποτε δεν αποκλειω κατι φυσικα.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Με 150 παιρνεις μοντελε cg ,οκ αν θες γαμησι παιρνεις cg κι εμεις αυτο κανουμε, βρισκεις και πιο φτηνο γαμησι εως και 10 ευρω αλλα ξεκαθαρα ΔΕΝ παμε Αλκατραζ για cg γαμησι και να συγκρινουμε κλαιγοντας τιμες με γαμησι των 10 των 20 των 50 των 100 κτλ μ αυτη τη λογικη κι εγω γαμαω με 10αρικο και η ξεκολιαρα cg γιατι θελει 150αρικο να ουμε? σε τα μας? οξω καργια που θελει να μας φαει τα λεφτουδακια μαααααααας!! Γενικα υπαρχει ενα μπερδεμα, πχ δεν παω στριπ να γαμησω οπως δεν παω στουντιο να δω σοου οπως δεν παω να φαω ψαρι στο κεντρο της Γλυφαδας εκει που πινουν οι πιτσιρικαδες καφε,οι υπολοιποι οτι γουσταρετε αλλα τουλαχιστον μην κλαιτε μετα,τη γκρινια χωρις λογο δε μπορω,αυταααα......

Τελευταία τροποποίηση:

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Τύπε,

προτιμάμε το σουβλακι από το ψάρι.
δεν εχει καμια σημασια αν εχει απλα ενα καναπε με κουρτινα ή το σουπερ κυριλε VIP prive , αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι το μωρο ωραιο και το προγραμμα του πριβε σωστο.
αν εχει επωνυμους δε μας καιγεται καρφί.

Ελπιζω να σε καλυψα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Με 150 παιρνεις μοντελε cg ,οκ αν θες γαμησι παιρνεις cg κι εμεις αυτο κανουμε, βρισκεις και πιο φτηνο γαμησι εως και 10 ευρω αλλα ξεκαθαρα ΔΕΝ παμε Αλκατραζ για cg γαμησι και να συγκρινουμε κλαιγοντας τιμες με γαμησι των 10 των 20 των 50 των 100 κτλ μ αυτη τη λογικη κι εγω γαμαω με 10αρικο και η ξεκολιαρα cg γιατι θελει 150αρικο να ουμε? σε τα μας? οξω καργια που θελει να μας φαει τα λεφτουδακια μαααααααας!! Γενικα υπαρχει ενα μπερδεμα, πχ δεν παω στριπ να γαμησω οπως δεν παω στουντιο να δω σοου οπως δεν παω να φαω ψαρι στο κεντρο της Γλυφαδας εκει που πινουν οι πιτσιρικαδες καφε,οι υπολοιποι οτι γουσταρετε αλλα τουλαχιστον μην κλαιτε μετα,τη γκρινια χωρις λογο δε μπορω,αυταααα......
Τι τα ξαναγραφεις, τα έχουμε πει εκατό φορές.
Μερικοί έχουν μπερδέψει τη βούρτσα με την πούτσα και πάνε Αλκα και νομίζουν ότι μπαίνουν σε μασατζιδικο.

Άλλοι κακομοίρηδες γουστάρουν να κλαίγονται γιατί πήγαν μετά τα μεσάνυχτα που είναι φισκα το μαγαζί και παραπονούνται που δεν βρήκαν τραπέζι να κάτσουν χωρίς κράτηση.

Γενικά ότι να'ναι, δεν ξέρουν πού πάνε και τι κάνουν.

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.529
Πόντοι
5.646
Τι τα ξαναγραφεις, τα έχουμε πει εκατό φορές.
Μερικοί έχουν μπερδέψει τη βούρτσα με την πούτσα και πάνε Αλκα και νομίζουν ότι μπαίνουν σε μασατζιδικο.

Άλλοι κακομοίρηδες γουστάρουν να κλαίγονται γιατί πήγαν μετά τα μεσάνυχτα που είναι φισκα το μαγαζί και παραπονούνται που δεν βρήκαν τραπέζι να κάτσουν χωρίς κράτηση.

Γενικά ότι να'ναι, δεν ξέρουν πού πάνε και τι κάνουν.
Το μαγαζι αυτό δεν είναι για πολλά
Ένα ποτακι κανα χορό απλό και τέλος

JimisBou

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
22
Πόντοι
0
Εγώ που είμαι πιο παλιός θυμάμαι στον ίδιο χορο το Lido το 2015-16 που είχε πιο όμορφες κοπέλες που με 50 τον πολύ 100 ευρώ τα έκαναν όλα . Αυτές ήταν ωραίες εποχές

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Ρε τυπε που την ειδες τη γκρινια, εγω οτι κανω αρχοντικα το κανω Γι' αυτο εχω κοψει το αλκα ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΟΔΕΨΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ και οχι ο βλαχος του αλκα με τα αεροφλερτ
Γενικα μη μας λες τι ΔΕΝ κανεις , πες μασ τι κανεις.
Στο BARON δεν πανε πιτσιρικαδες για καφε , λογω χρηματων. Πανε απεναντι στο Kayak. Μη γραφεις για πραγματα που δεν ξερεις γιατι βγαινουν σαν μπουρδες
Για να τελειωνουμε με το αλκα , οποιος θελει να πηγαινει να κανει ματι με 150 γιευρα και να παιρνει δουλεια για το σπιτι, να τον χαιρεται ο πατερας του

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
10.778
Πόντοι
2.241
Για να βρεις τραπέζι Σάββατο πρέπει να κάνεις κράτηση?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Ρε τυπε που την ειδες τη γκρινια, εγω οτι κανω αρχοντικα το κανω Γι' αυτο εχω κοψει το αλκα ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΟΔΕΨΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ και οχι ο βλαχος του αλκα με τα αεροφλερτ
Γενικα μη μας λες τι ΔΕΝ κανεις , πες μασ τι κανεις.
Στο BARON δεν πανε πιτσιρικαδες για καφε , λογω χρηματων. Πανε απεναντι στο Kayak. Μη γραφεις για πραγματα που δεν ξερεις γιατι βγαινουν σαν μπουρδες
Για να τελειωνουμε με το αλκα , οποιος θελει να πηγαινει να κανει ματι με 150 γιευρα και να παιρνει δουλεια για το σπιτι, να τον χαιρεται ο πατερας του
ποιος ειναι ο βλαχος του αλκα?
δεν καταλαβαινω τις εριδες γενικα, και επι του προκειμενου για τα στριπ. καθενας παει στο στριπ που τον ικανοποιει. Εχει καποιο νοημα να προσπαθει καθενας να μειωσει τα ατομα που πανε στο ενα ή στο αλλο στριπ?
Εσυ τυπε τι ζορι τραβας και ειρωνευεσαι τον αλλο ''να τον χαιρεται ο πατερας του'', που θελει να δωσει 150 ευρω για ματι? Ετσι γουσταρει, ετσι κανει. Την αδεια σου θα παρει για το πού θα παει? Τα νηματα για τα στριπ υπαρχουν για να ανταλλασσουμε αποψεις για στριπ και χορευτριες, οχι για να βριζει ο ενας τον αλλον για τις επιλογες του.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Τύπε,

προτιμάμε το σουβλακι από το ψάρι.
δεν εχει καμια σημασια αν εχει απλα ενα καναπε με κουρτινα ή το σουπερ κυριλε VIP prive , αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι το μωρο ωραιο και το προγραμμα του πριβε σωστο.
αν εχει επωνυμους δε μας καιγεται καρφί.

Ελπιζω να σε καλυψα
Έχω πάει παντού ψάχνοντας εμπειρίες, δεν προτιμώ πλέον σουβλάκια καταγώγια πακηδες και ιδρωμένους πιτσιρικάδες,εχω αυτή την δυνατότητα όμως της επιλογής χωρίς να έχω ανάγκη να χουφτώσω βυζί κωλο μουνί δάχτυλα κλπ ότι να ναι...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom