Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 400K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
ε θα γυρισει..ολες πανε να δουνε τις φαμιλιες..
Η απλα μπαινοβγαινουνε στη χώρα γτ δεν εχουν βιζες..αν δεν κανω λαθος το οριο ειναι 3 μηνες ανευ βιζας.
Και ρε τυποι το σωστο ειναι σβιτλανα(με παχυ το λ) οχι σβετλανα ,μην τα ισοπεδωνουμε ολα:grin:

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.595
Πόντοι
216
Η απλα μπαινοβγαινουνε στη χώρα γτ δεν εχουν βιζες..αν δεν κανω λαθος το οριο ειναι 3 μηνες ανευ βιζας.
Και ρε τυποι το σωστο ειναι σβιτλανα(με παχυ το λ) οχι σβετλανα ,μην τα ισοπεδωνουμε ολα:grin:
Χαχαχα πολύ σωστός

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.262
Πόντοι
441
Η Σόνια η παλιά καραβάνα κάνει τίποτα παραπάνω στο prive?

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ολα αυτά μαζί ναι,αλλα εγώ με τον παρά μου γαμω και τη κυρα μου,ωραια είναι να τα έχεις να τα καις και να καταφέρνεις οποία θελήσεις άμα δεν έχεις μένεις στις μαγκιες,και στις ξενιτιές,δυστυχως...Επίσης ξερω ποιο ειναι το γκολεμι τον εχω πετυχει να το λεει σε μια φωναχτα οτι γραφει στο σαιτ και ότι ενώ πλένει πιάτα στην Αυστραλια εδώ τους παίζει σπουδαίος αλλά δεν κερνάει λόγω ιδεολογιας,τι να πεις ημαρτον ρε 'σείς
Φιλε πιατα δεν πλενω στην Αυστραλια εχω μαγαζι με φωτιστικα που θα στα βαλω στον κωλο και θα τα αναψω κιολας

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Εκτός από Grays, έχουμε άλλη που προχωράει έστω κ λίγο στο πριβέ;

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.595
Πόντοι
216
Αυτό το μωρό το θυμάται κανένας? Που έχει χαθεί δεν βλέπω να δουλεύει

Συνημμένα

• D037C454-7BEC-4DAA-9993-223D82572A96.jpeg
    D037C454-7BEC-4DAA-9993-223D82572A96.jpeg
    605,6 KB · Εμφανίσεις: 149
  • 5F94121F-59B1-4090-83B8-499C1F1DF7FA.jpeg
    5F94121F-59B1-4090-83B8-499C1F1DF7FA.jpeg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 146

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Φιλε πιατα δεν πλενω στην Αυστραλια εχω μαγαζι με φωτιστικα που θα στα βαλω στον κωλο και θα τα αναψω κιολας
Ω ρε μαν πρεπει να σαι και πολύ άντρας εσύ να ουμε,βαρβατιλα σκέτη,γουσταρω, απ τη μπαλαντέζα ειδικός στις πουτανες,οτι να ναι...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Καλά εδώ μέσα πέφτει τρελή διαφήμιση κάποιων μαγαζιών, αλλά θα έπρεπε να καταλάβουν ότι ο έξυπνος άνθρωπος πηγαίνει εκεί που τα λεφτά του πιάνουν τόπο και του φέρονται γενικά καλύτερα. Δοκιμάζουμε και κρίνουμε οι ίδιοι πάντα και κολλάμε σε αυτό που ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην τσέπη και την προσωπικότητα μας, σαν χώρος από πλευράς ανέσεων, καθαρότητας ποτών, συμπεριφοράς εργαζομένων γυναικών και σερβιτόρων, χώρων priveκτλ. Εγώ σαν άνθρωπος κολλάω εκεί που θα έχω μια ας το πούμε πιο "προσωπική" σχέση, που θα πηγαίνω καιρό, που θα έχει ατμόσφαιρα bar, που θα με αντιμετωπίζουν με ευγένεια και θα μου λένε και ένα "ευχαριστώ" όταν τους άθλιους αυτούς καιρούς που έχει πέσει πείνα παντού αφήνω καλά λεφτά. Αν θέλω πληρώνω ένα call girl, αλλά εκεί πηγαίνω και για την κοινωνικότητα, για να δω κόσμο, είναι άλλες οι προσδοκίες και όχι να κάθομαι εμμονικα σαν τον αυτιστικό να βλέπω σαλταπηδουλες επί σκηνής επί τρεις ώρες. Φάτε και λίγη ευαισθησία και νοημοσύνη ανώτερη του μέσου όρου για να μάθετε πώς είναι το ανθρώπινο είδος και πως σκέφτεται. Παλιά είχα πάει κάποιες φορές αλλά είχε πιο πολύ λάμψη, στην πέφτανε όλες για χορούς, ίσως οι παλιότεροι πηγαίνουμε εκεί που μας θυμίζουν τα πάντα τα καλά χρόνια, τα νέα παιδιά δεν έχουν μέτρο για να συγκρίνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Καλά εδώ μέσα πέφτει τρελή διαφήμιση κάποιων μαγαζιών, αλλά θα έπρεπε να καταλάβουν ότι ο έξυπνος άνθρωπος πηγαίνει εκεί που τα λεφτά του πιάνουν τόπο και του φέρονται γενικά καλύτερα. Δοκιμάζουμε και κρίνουμε οι ίδιοι πάντα και κολλάμε σε αυτό που ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην τσέπη και την προσωπικότητα μας, σαν χώρος από πλευράς ανέσεων, καθαρότητας ποτών, συμπεριφοράς εργαζομένων γυναικών και σερβιτόρων, χώρων priveκτλ. Εγώ σαν άνθρωπος κολλάω εκεί που θα έχω μια ας το πούμε πιο "προσωπική" σχέση, που θα πηγαίνω καιρό, που θα έχει ατμόσφαιρα bar, που θα με αντιμετωπίζουν με ευγένεια και θα μου λένε και ένα "ευχαριστώ" όταν τους άθλιους αυτούς καιρούς που έχει πέσει πείνα παντού αφήνω καλά λεφτά. Αν θέλω πληρώνω ένα call girl, αλλά εκεί πηγαίνω και για την κοινωνικότητα, για να δω κόσμο, είναι άλλες οι προσδοκίες και όχι να κάθομαι εμμονικα σαν τον αυτιστικό να βλέπω σαλταπηδουλες επί σκηνής επί τρεις ώρες. Φάτε και λίγη ευαισθησία και νοημοσύνη ανώτερη του μέσου όρου για να μάθετε πώς είναι το ανθρώπινο είδος και πως σκέφτεται. Παλιά είχα πάει κάποιες φορές αλλά είχε πιο πολύ λάμψη, στην πέφτανε όλες για χορούς, ίσως οι παλιότεροι πηγαίνουμε εκεί που μας θυμίζουν τα πάντα τα καλά χρόνια, τα νέα παιδιά δεν έχουν μέτρο για να συγκρίνουν.
Μεχρι ενα σημειο, καλα τα ελεγες και συμφωνουσα.
Με το που αρχισες τις προσβολες τυπου ''εμμονικα σαν αυτιστικο...'' με ξενερωσες. Γιατι να προσβαλλεις οσους κανουν διαφορετικες επιλογες? Αισθανεσαι ανωτερος ετσι? Αν εσενα σε πουνε ''χαζοβιολακο μαμαδακια που θελει το βυζακι της μαμας του και παει στα στριπ να το βρει περιμενοντας αισθημα απο πουτανες'' θα σ αρεσει? Γιατι ρε γμτ ολοι εχετε την αναγκη να βριζεστε? Καθενας κανει την επολογη του και τελος

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Εντάξει έχεις δείξει και εσύ τι δείγμα ανθρώπου είσαι.
Μόνο που λες ότι μέλη που γράφουν καιρό εδώ μέσα ότι έχουν κάποιο λόγο να διαφημίζουν μαγαζιά δείχνει πόσο σου κόβει στην έξω ζωή.

Άμα δε γουστάρεις με τα σχόλια κάποιον τράβα παρακάτω, δεν χρειάζεται ούτε να προσβάλλεις ούτε να γράφεις τα ίδια ξανά και ξανά.

Data_freak

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
130
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς τελευταίο μήνα; Έχουμε καμία νέα ύπαρξη;

Stories

Νέο!

Stories