callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.162
- Πόντοι
- 3.820
ε θα γυρισει..ολες πανε να δουνε τις φαμιλιες..Στο insta της ανεβάζει από Ουκρανία οποτε έχει γυρίσει στην πατρίδα
ε θα γυρισει..ολες πανε να δουνε τις φαμιλιες..Στο insta της ανεβάζει από Ουκρανία οποτε έχει γυρίσει στην πατρίδα
Η απλα μπαινοβγαινουνε στη χώρα γτ δεν εχουν βιζες..αν δεν κανω λαθος το οριο ειναι 3 μηνες ανευ βιζας.ε θα γυρισει..ολες πανε να δουνε τις φαμιλιες..
Χαχαχα πολύ σωστόςΗ απλα μπαινοβγαινουνε στη χώρα γτ δεν εχουν βιζες..αν δεν κανω λαθος το οριο ειναι 3 μηνες ανευ βιζας.
Και ρε τυποι το σωστο ειναι σβιτλανα(με παχυ το λ) οχι σβετλανα ,μην τα ισοπεδωνουμε ολα
Έρχονται τα παίρνουν και μόλις τους τελειώσουν επιστρέφουνε θα γυρισει..ολες πανε να δουνε τις φαμιλιες..
Αμα εχεις ινστα της στελνεις κ ενα "νταβαι μωρο ποτε γυρνας."και εισαι κομπλεΈρχονται τα παίρνουν και μόλις τους τελειώσουν επιστρέφουν
Δεν απαντάει το πουτανακιΑμα εχεις ινστα της στελνεις κ ενα "νταβαι μωρο ποτε γυρνας."και εισαι κομπλε
Φιλε πιατα δεν πλενω στην Αυστραλια εχω μαγαζι με φωτιστικα που θα στα βαλω στον κωλο και θα τα αναψω κιολαςΟλα αυτά μαζί ναι,αλλα εγώ με τον παρά μου γαμω και τη κυρα μου,ωραια είναι να τα έχεις να τα καις και να καταφέρνεις οποία θελήσεις άμα δεν έχεις μένεις στις μαγκιες,και στις ξενιτιές,δυστυχως...Επίσης ξερω ποιο ειναι το γκολεμι τον εχω πετυχει να το λεει σε μια φωναχτα οτι γραφει στο σαιτ και ότι ενώ πλένει πιάτα στην Αυστραλια εδώ τους παίζει σπουδαίος αλλά δεν κερνάει λόγω ιδεολογιας,τι να πεις ημαρτον ρε 'σείς
Και παρασκευές , εδώ και 3 εβδομάδεςΕνημερωτικά για όσους δεν το γνωρίζουν.Η είσοδος πλέον στα 15€ τουλάχιστον το Σάββατο...
Έχουμε insta?H Yana που χάθηκε ρε παιδιά? Πάνω που ξεκινήσαμε να αφήνουμε την περιουσία μας εξαφανίστηκε
yana.m_k_tΈχουμε insta?
Ω ρε μαν πρεπει να σαι και πολύ άντρας εσύ να ουμε,βαρβατιλα σκέτη,γουσταρω, απ τη μπαλαντέζα ειδικός στις πουτανες,οτι να ναι...Φιλε πιατα δεν πλενω στην Αυστραλια εχω μαγαζι με φωτιστικα που θα στα βαλω στον κωλο και θα τα αναψω κιολας
Μεχρι ενα σημειο, καλα τα ελεγες και συμφωνουσα.Καλά εδώ μέσα πέφτει τρελή διαφήμιση κάποιων μαγαζιών, αλλά θα έπρεπε να καταλάβουν ότι ο έξυπνος άνθρωπος πηγαίνει εκεί που τα λεφτά του πιάνουν τόπο και του φέρονται γενικά καλύτερα. Δοκιμάζουμε και κρίνουμε οι ίδιοι πάντα και κολλάμε σε αυτό που ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην τσέπη και την προσωπικότητα μας, σαν χώρος από πλευράς ανέσεων, καθαρότητας ποτών, συμπεριφοράς εργαζομένων γυναικών και σερβιτόρων, χώρων priveκτλ. Εγώ σαν άνθρωπος κολλάω εκεί που θα έχω μια ας το πούμε πιο "προσωπική" σχέση, που θα πηγαίνω καιρό, που θα έχει ατμόσφαιρα bar, που θα με αντιμετωπίζουν με ευγένεια και θα μου λένε και ένα "ευχαριστώ" όταν τους άθλιους αυτούς καιρούς που έχει πέσει πείνα παντού αφήνω καλά λεφτά. Αν θέλω πληρώνω ένα call girl, αλλά εκεί πηγαίνω και για την κοινωνικότητα, για να δω κόσμο, είναι άλλες οι προσδοκίες και όχι να κάθομαι εμμονικα σαν τον αυτιστικό να βλέπω σαλταπηδουλες επί σκηνής επί τρεις ώρες. Φάτε και λίγη ευαισθησία και νοημοσύνη ανώτερη του μέσου όρου για να μάθετε πώς είναι το ανθρώπινο είδος και πως σκέφτεται. Παλιά είχα πάει κάποιες φορές αλλά είχε πιο πολύ λάμψη, στην πέφτανε όλες για χορούς, ίσως οι παλιότεροι πηγαίνουμε εκεί που μας θυμίζουν τα πάντα τα καλά χρόνια, τα νέα παιδιά δεν έχουν μέτρο για να συγκρίνουν.
Εντάξει έχεις δείξει και εσύ τι δείγμα ανθρώπου είσαι.Καλά εδώ μέσα πέφτει τρελή διαφήμιση κάποιων μαγαζιών, αλλά θα έπρεπε να καταλάβουν ότι ο έξυπνος άνθρωπος πηγαίνει εκεί που τα λεφτά του πιάνουν τόπο και του φέρονται γενικά καλύτερα. Δοκιμάζουμε και κρίνουμε οι ίδιοι πάντα και κολλάμε σε αυτό που ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην τσέπη και την προσωπικότητα μας, σαν χώρος από πλευράς ανέσεων, καθαρότητας ποτών, συμπεριφοράς εργαζομένων γυναικών και σερβιτόρων, χώρων priveκτλ. Εγώ σαν άνθρωπος κολλάω εκεί που θα έχω μια ας το πούμε πιο "προσωπική" σχέση, που θα πηγαίνω καιρό, που θα έχει ατμόσφαιρα bar, που θα με αντιμετωπίζουν με ευγένεια και θα μου λένε και ένα "ευχαριστώ" όταν τους άθλιους αυτούς καιρούς που έχει πέσει πείνα παντού αφήνω καλά λεφτά. Αν θέλω πληρώνω ένα call girl, αλλά εκεί πηγαίνω και για την κοινωνικότητα, για να δω κόσμο, είναι άλλες οι προσδοκίες και όχι να κάθομαι εμμονικα σαν τον αυτιστικό να βλέπω σαλταπηδουλες επί σκηνής επί τρεις ώρες. Φάτε και λίγη ευαισθησία και νοημοσύνη ανώτερη του μέσου όρου για να μάθετε πώς είναι το ανθρώπινο είδος και πως σκέφτεται. Παλιά είχα πάει κάποιες φορές αλλά είχε πιο πολύ λάμψη, στην πέφτανε όλες για χορούς, ίσως οι παλιότεροι πηγαίνουμε εκεί που μας θυμίζουν τα πάντα τα καλά χρόνια, τα νέα παιδιά δεν έχουν μέτρο για να συγκρίνουν.
Νομίζω ναι 15αριΣυνεχίζει και χρεώνει είσοδο 15€ για Παρασκευή ή Σάββατο;