ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
ΝαιΣυνεχίζει και χρεώνει είσοδο 15€ για Παρασκευή ή Σάββατο;
ΝαιΣυνεχίζει και χρεώνει είσοδο 15€ για Παρασκευή ή Σάββατο;
πηγες καθολου προσφατως? προσπαθω να με πεισω να παω αλλα με το που σκεφτομαι οτι, με το που θα παω για πριβε, θα μου μαζεψουν το ποτο, ξενερωνω
Όχι δεν έχω πάει πρόσφατα.πηγες καθολου προσφατως? προσπαθω να με πεισω να παω αλλα με το που σκεφτομαι οτι, με το που θα παω για πριβε, θα μου μαζεψουν το ποτο, ξενερωνω
Σου μαζευει την καρεκλαΌχι δεν έχω πάει πρόσφατα.
Το αφήνεις στο bar το ποτό δεν μαζεύει το κάποιος.
Καλημερα..Και στο ορθιο καλα ειναι...Βλεπεις ωραια,,,Σου μαζευει την καρεκλα
Αν εχεις βρει να κατσεις
νταξ, δε λεω. ΑΝ πας για μια ωριτσα, δυο ΤΟ ΠΟΛΥ, οκ. Και αν δεν εισαι μιας ηλικιας, με θεματα στη μεση, στα γοναταΚαλημερα..Και στο ορθιο καλα ειναι...Βλεπεις ωραια,,,
φιλε τι μου θυμησες.. ηταν εκει απο το 2012-2016 που το χαμε στεκι , κοντο μελαχρινο κολαση η σονια (αλινα το κανονικο) , αυτη τωρα πρεπει να ναι 35 ,ιδια κλαση με μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια , την αστα την ξανθια επισης λιθουανια , τις αδερφες ρουμανες μιλενα την αλλη δε θυμαμαι ονομα , ρενατα ρουμανα χτικιαρα ντιβα που το επαιζε τραγουδιστρια , ειναι ακομα εκει αυτες ?Η Σόνια η παλιά καραβάνα κάνει τίποτα παραπάνω στο prive?
Μιλαμε για σονια που ειχε περασει και απο γκραν ριτορνο? μελαχρινοκοκκινο μαλλι? τρελη καυλα?φιλε τι μου θυμησες.. ηταν εκει απο το 2012-2016 που το χαμε στεκι , κοντο μελαχρινο κολαση η σονια (αλινα το κανονικο) , αυτη τωρα πρεπει να ναι 35 ,ιδια κλαση με μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια , την αστα την ξανθια επισης λιθουανια , τις αδερφες ρουμανες μιλενα την αλλη δε θυμαμαι ονομα , ρενατα ρουμανα χτικιαρα ντιβα που το επαιζε τραγουδιστρια , ειναι ακομα εκει αυτες ?
μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια ειναι στο Αλκα τωρα ??? Την ειχα πετύχει στο Golden πριν μερικους μηνες.φιλε τι μου θυμησες.. ηταν εκει απο το 2012-2016 που το χαμε στεκι , κοντο μελαχρινο κολαση η σονια (αλινα το κανονικο) , αυτη τωρα πρεπει να ναι 35 ,ιδια κλαση με μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια , την αστα την ξανθια επισης λιθουανια , τις αδερφες ρουμανες μιλενα την αλλη δε θυμαμαι ονομα , ρενατα ρουμανα χτικιαρα ντιβα που το επαιζε τραγουδιστρια , ειναι ακομα εκει αυτες ?
Κάποιες έχουν σταματήσει, καποιες συνεχίζουν..φιλε τι μου θυμησες.. ηταν εκει απο το 2012-2016 που το χαμε στεκι , κοντο μελαχρινο κολαση η σονια (αλινα το κανονικο) , αυτη τωρα πρεπει να ναι 35 ,ιδια κλαση με μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια , την αστα την ξανθια επισης λιθουανια , τις αδερφες ρουμανες μιλενα την αλλη δε θυμαμαι ονομα , ρενατα ρουμανα χτικιαρα ντιβα που το επαιζε τραγουδιστρια , ειναι ακομα εκει αυτες ?
μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια ειναι στο Αλκα τωρα ??? Την ειχα πετύχει στο Golden πριν μερικους μηνες.
Κάποιες έχουν σταματήσει, καποιες συνεχίζουν..
νομιζω επεστρεψε αλκα η μαρια , η σονια κοντη μελαχρινη σιλικονατη αλλα τρελη καβλα γενικα , δε ξερω αν περασε απο ριτορνο εγω αλκα την εβλεπα μεχρι το 17 , φιλε ολοτυχερε εχεις καμια ενημερωση ποιες απο τις παραπανω που ανεφερα περαν της μαριας?Μιλαμε για σονια που ειχε περασει και απο γκραν ριτορνο? μελαχρινοκοκκινο μαλλι? τρελη καυλα?
Κάποια vika Ουκρανίδα μηοως είναι ακόμα εκεί?....Κάποιες έχουν σταματήσει, καποιες συνεχίζουν..
Ναι εκεί ήταν πριν λίγο καιρό.μαρια λιθουανη με σιλικονατα βυζια ειναι στο Αλκα τωρα ??? Την ειχα πετύχει στο Golden πριν μερικους μηνες.
νομιζω επεστρεψε αλκα η μαρια , η σονια κοντη μελαχρινη σιλικονατη αλλα τρελη καβλα γενικα , δε ξερω αν περασε απο ριτορνο εγω αλκα την εβλεπα μεχρι το 17 , φιλε ολοτυχερε εχεις καμια ενημερωση ποιες απο τις παραπανω που ανεφερα περαν της μαριας?
Θεωρω, χωρις να ξερω, οτι και τα τραπεζια θα υπαρξει ανοδος απο το 80αρι, ισως σε 100, κι στην εισοδο τις γιορτινες ημερες ισως παει κανα 20ρικοΠαιδιά θα αλλάξουν οι τιμές λόγω γιορτών? παιζει γενικά αυτό?
Καλησπέρα φιλε. Έχω χρόνια να παω και μπηκα στο thread να δω τι παιζει πια. ΕΙδα εχει μεταφερθει το μαγαζι. Γίνονται ακόμα τα κλασικά προγράμματα (ξέρεις με τα plexy glass πανω απο το κοσμο να παιζουν με δονητες κλπ) και αργα πρωινες ώρες sex show? Αξίζει η όλη εμπειρια (ασχέτως που prive, που προσωπικά 100 - 150 δύσκολο εγώ να δώσω εκει θα προτιμήσω studio)Guys,
πηγα πάλι εχθες μετά απο 2 εβδομάδες.
Τραπέζι , ποτάκι ναργιλές κτλ. Εχει φέρει παρα πολλές καινούριες κοπέλες, τοσες πολλές είχα καιρό να δω. ετοιμάζονται για x-mas υποθέτω.
Στα του αγώνα πήρα 4 κοπέλες χορό, από τις οποίες οι 3 ήταν κάτι κοριτσάκια πολύ χαζά η φοβισμένα δεν ξέρω πάντως λίγο ντεκαβλέ. Αυτή που μόλις την είδα με αρρώστησε ήταν η Ελίσαμπεθ απο Σλοβακία, 2 εβδομάδες στο μαγαζί. Καστανή με πιασμένα με κότσο μαλλιά πίσω με λίγες τουφες να πέφτουν μπροστά, ελαφρώς μελαχρινό δέρμα πράσινες ζαρτιέες, λεπτό σώμα με ωραίο (οχι μεγάλο) τατουάς στο δεξί πόδι μπροστά,φυσικό στήθος οχι μεγάλο, που γεμίζει όμως τη χούφτα και τατουάζ ανάμεσα στα 2 στήθη και με έναν κώλο βγαλμένο από τον παράδεισο. Δεν υπήρχε. Την πήρα πρώτα χορό και μου ταίριαξε και πήγαμε μετά VIp πάνω με 100ε (μετά απο παζάρι) για 50 λεπτά. Το κορίτσι ξέρει να χορεύει με τη μουσική χωρίς να κάνει ατσούμπαλες κινήσεις όπως ορισμένες εκει μέσα, έχει ωραίο vibe και δεν το κάνει τυπικά . Τελειώσαμε με φραπέ +50ε και πιάσαμε και κουβέντα και μου έδωσε κ τηλ για έξω.
Οποιος πάει να τη δοκιμάσει.
Το πανω απο 150 στο αφησε 100? και το 50αρικο ηταν στο χερι για τη φραπεδια?Guys,
πηγα πάλι εχθες μετά απο 2 εβδομάδες.
Τραπέζι , ποτάκι ναργιλές κτλ. Εχει φέρει παρα πολλές καινούριες κοπέλες, τοσες πολλές είχα καιρό να δω. ετοιμάζονται για x-mas υποθέτω.
Στα του αγώνα πήρα 4 κοπέλες χορό, από τις οποίες οι 3 ήταν κάτι κοριτσάκια πολύ χαζά η φοβισμένα δεν ξέρω πάντως λίγο ντεκαβλέ. Αυτή που μόλις την είδα με αρρώστησε ήταν η Ελίσαμπεθ απο Σλοβακία, 2 εβδομάδες στο μαγαζί. Καστανή με πιασμένα με κότσο μαλλιά πίσω με λίγες τουφες να πέφτουν μπροστά, ελαφρώς μελαχρινό δέρμα πράσινες ζαρτιέες, λεπτό σώμα με ωραίο (οχι μεγάλο) τατουάς στο δεξί πόδι μπροστά,φυσικό στήθος οχι μεγάλο, που γεμίζει όμως τη χούφτα και τατουάζ ανάμεσα στα 2 στήθη και με έναν κώλο βγαλμένο από τον παράδεισο. Δεν υπήρχε. Την πήρα πρώτα χορό και μου ταίριαξε και πήγαμε μετά VIp πάνω με 100ε (μετά απο παζάρι) για 50 λεπτά. Το κορίτσι ξέρει να χορεύει με τη μουσική χωρίς να κάνει ατσούμπαλες κινήσεις όπως ορισμένες εκει μέσα, έχει ωραίο vibe και δεν το κάνει τυπικά . Τελειώσαμε με φραπέ +50ε και πιάσαμε και κουβέντα και μου έδωσε κ τηλ για έξω.
Οποιος πάει να τη δοκιμάσει.