pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Tασο ποιον ενοεις με τον ορο Φουσκωτο? Γιατι εγω δεν ειχα προβληματα μεχρι προτινος.
Αυτόν που εννοεί ο Τάσος δεν τον λες και χτικιάρη !
Tασο ποιον ενοεις με τον ορο Φουσκωτο? Γιατι εγω δεν ειχα προβληματα μεχρι προτινος.
Αν και ίσως αργά, τελοσπάντων. Alcatraz είναι καλά μια φορά στα χίλια χρόνια. Ο ένας πάνω στον άλλο, αν βρεις θέση. Έχεις ένα φουσκωτό να σου λέει τι να κάνεις, ο χορός ελαχιστότατος, parking ούτε για δείγμα, κρύα αστεία από τον εκφωνητή. Show της πλάκας με κάτι στολές να φοράνε και με δονητές όμως για γέλια. Φυσικά οι κλασικές επιλογές για μένα είναι οι εξής: Αφροδίτη, Άμαζον (έκλεισαν αμφώτερα) και τώρα Baby O. Για σοβαρή διασκέδαση και πολύ λιγότερο κόστος από το Alca ή το Baby Gold.
θα συμφωνησω μαζι σου .......Μακάρι και τα υπόλοιπα μαγαζιά να είχαν τις μουνάρες του Alcatraz
Μακάρι και τα υπόλοιπα μαγαζιά να είχαν τις μουνάρες του Alcatraz
Αυτό ακριβώς!Μακάρι και οι μουνάρες των υπολλοίπων μαγαζιών...να ήξεραν το ρόλο κ τη θέση τους...κ να μην παρίσταναν τις παρθένες...
ξερει κανεις τιποτα για την φλορη ενα κοντοπουτανο ρουμανακιμε εκλπικτικο κολο και ωραιο βιζι τι παιζει σε πριβε? θα την επερνα χθες φια χορο αλλα εμεινα ταπι φευγοντας απο εκει
Παντως μην περιμενετε να γαμησετε εκει περα μαστορια και οσοι αφηνουν υπονοουμενα μαλον φιδεμποροι ειναι.
Ποια κατα την γνωμη σου αγαπητε ειναι μια δικαια προταση για να παρεις μια κοπελλα απο εκει για εαν 3ωρο στο ξενοδοχειο????δεν παίζει τίποτα...όπως κ με όλες στο συγκεκριμένο μαγαζί...αλλά τι να πας να κάνεις στο πριβέ,κανόνησε για ξενοδοχείο κατευθείαν...;)
Ποια κατα την γνωμη σου αγαπητε ειναι μια δικαια προταση για να παρεις μια κοπελλα απο εκει για εαν 3ωρο στο ξενοδοχειο????
*Διοτι οι καιροί αλλάξανε...
pροσπαθησα χθες αλλα θελει δουλεια και να σε μαθουνε ειανι γεγονοςTι βάζεις στοίχημα ?
pροσπαθησα χθες αλλα θελει δουλεια και να σε μαθουνε ειανι γεγονος