Υπάρχουν 2 λογιών παιχνίδια...το παιχνίδι που γαμάς με λεφτά...και το παιχνίδι που γαμάς με το μυαλό κ την παρουσία σου...
Δεν ξέρω τι σε έχει κάνει κ συγχέεις τα δύο παιχνίδια...πάντως δεν έχουν καμία..μα καμία σχέση το ένα με το άλλο...ακόμη κι αν δεχθούμε οτι κάποιες φορές αλληλοσυμπληρώνονται...είναι τελείως ανεξάρτητα και καλό θα ήταν να μην υπάρχει η συμπλήρωση...γιατί τότε περνάμε σε καταστάσεις σαν και τη δική σου...;)
Τώρα,όσον αφορά τα γραπτά...με βάση το παραπάνω...
3.Αν θες να γαμήσεις την πουτάνα...κερνάς όσα χρειάζονται για να κάνεις το παιχνίδι (για σένα) ευκολότερο...
3.Αν θες να γαμήσεις την κυρία...κερνάς χωρίς να σταματάς...κανείς δεν θα σου πει στοπ...
4.Δεν θα οδηγηθώ σε διαφορετικά συμπεράσματα...ότι κι αν μου πεις...το παραμύθι έχει ελάχιστες τροποποιήσεις...απλά υπάρχουν πολλά διαφορετικά μυαλά...κ άρα διαφορετικές προσεγγίσεις....αν θελεις,βαζω κ τους αστάθμητους παράγοντες...όπως τυχη...κλπ...αλλά θέλω να πιστεύω οτι είσαι πιο καλός κ πιο τυχερός απο μένα...
5.Χαίρομαι που συμφωνούμε...οτι εσύ το έχεις αναγάγει σε πρόβλημα το θέμα...ενώ κανονικά δεν είναι...
Αν το δεις λογικά...θα προσγειωθείς...σίγουρα θα συμβιβαστείς με ότι παίρνεις...και τελικά θα το χαρείς περισσότερο...αφού θα τα πάρεις ΟΛΑ !!!!