Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Από τα χειρότερα μαγαζιά, για τους κάτωθι λόγους:

1) Ποτά μπόμπες και δεν έχουν καμμία ποικιλία απο RTD (ready to drink) φιάλες τύπου gordon's etc.

2) Οι γυναίκες είνα ωραίες αλλά παραέχουν αέρα και κάνουν ότι θέλουν

3) Έτυχε πρόβλημα με μία στρίππερ που μόνη της έβγαλε το στρινγκ μετά τον 2ο χορό και επειδή δεν την ήθελα για σπέσιαλ της είπα να σταματήσει. Εκείνη λέει θα πληρώσεις ούτως ή άλλως σπέσιαλ επειδή έβγαλα το στρινγκ. Φωνάζω τον μάνατζερ και καλά (ο τύπος αμφιβάλλω αν ήταν μάνατζερ, απλά έκοβε εισιτήρια) και με ανάγκασε να πληρώσω σπέσιαλ και όχι 2-3 χορούς λέγοντας ότι πήρε την μάρκα η γυναίκα... Και λεει άντε να σας κεράσουμε και ένα ποτό-"μπόμπα".

Παιδιά ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά που έχω δώσει ποτέ μου σε στριπτιτζάδικο. Δώστε τα λεφτά σας αλλού παιδιά. Πέραν αυτού 50ευρώ για 8-9 λεπτά χορός; Έλεος.......

Στο BABY-O Gold απέναντι, είχα δώσει τα μισά λεφτά ~150ευρώ από το παραπάνω χάλι και τα είχα κατευχαριστηθεί ΚΑΙ τα παιδιά από το μαγαζί μας κάνανε δώρο από μία μάρκα στον καθένα για έναν χορό. Είχαμε σκάσει βέβαια γύρω στα 700ευρώ σύνολο. Αλλά και στο παραπάνω που σκάσαμε ~500 ΣΚΕΤΟ ΧΑΛΙ και το πιο άθλιο customer service που έχω συναντήσει ποτέ.

Απορώ πως έχουν επιβιώσει μαγαζιά σαν το Alcatraz...

Μήπως τα ψιλοπαραλές? Οκ σίγουρα δεν ήταν το μγαζί που ήταν κάποτε, έχει πέσει πολύ ειδικά σε τεμάχια, αλλά δεν είναι και τόσο χάλια. Εγώ εν αντιθέτως θα έλεγα ότι είναι ένα από τα λίγα μαγαζιά που δε θυμάμαι να έχω πιει μπόμπα. Κατά τα άλλα αυτού του είδους οι μαλακίες με τις κοπέλες παίζουν παντού. Να σου πω εγώ ένα σωρό μαλακίες και πολύ χειρότερες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Από τα χειρότερα μαγαζιά, για τους κάτωθι λόγους:

1) Ποτά μπόμπες και δεν έχουν καμμία ποικιλία απο RTD (ready to drink) φιάλες τύπου gordon's etc.

2) Οι γυναίκες είνα ωραίες αλλά παραέχουν αέρα και κάνουν ότι θέλουν

3) Έτυχε πρόβλημα με μία στρίππερ που μόνη της έβγαλε το στρινγκ μετά τον 2ο χορό και επειδή δεν την ήθελα για σπέσιαλ της είπα να σταματήσει. Εκείνη λέει θα πληρώσεις ούτως ή άλλως σπέσιαλ επειδή έβγαλα το στρινγκ. Φωνάζω τον μάνατζερ και καλά (ο τύπος αμφιβάλλω αν ήταν μάνατζερ, απλά έκοβε εισιτήρια) και με ανάγκασε να πληρώσω σπέσιαλ και όχι 2-3 χορούς λέγοντας ότι πήρε την μάρκα η γυναίκα... Και λεει άντε να σας κεράσουμε και ένα ποτό-"μπόμπα".

Παιδιά ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά που έχω δώσει ποτέ μου σε στριπτιτζάδικο. Δώστε τα λεφτά σας αλλού παιδιά. Πέραν αυτού 50ευρώ για 8-9 λεπτά χορός; Έλεος.......

Στο BABY-O Gold απέναντι, είχα δώσει τα μισά λεφτά ~150ευρώ από το παραπάνω χάλι και τα είχα κατευχαριστηθεί ΚΑΙ τα παιδιά από το μαγαζί μας κάνανε δώρο από μία μάρκα στον καθένα για έναν χορό. Είχαμε σκάσει βέβαια γύρω στα 700ευρώ σύνολο. Αλλά και στο παραπάνω που σκάσαμε ~500 ΣΚΕΤΟ ΧΑΛΙ και το πιο άθλιο customer service που έχω συναντήσει ποτέ.

Απορώ πως έχουν επιβιώσει μαγαζιά σαν το Alcatraz...
πικροψιτακος η αλι ινε μελο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
@Hottzo

1) Τι εθνικοτητος ηταν η κορασιδα? Θυμασαι ονομα/περιγραφη ?
2) Εσυ τι ειχες παραγγειλει αρχικα και μετα "σε αναγκασε" ο υπευθυνος να πληρωσεις σπεσιαλ πριβε?

Αυτα..
φαντάζομαι ότι είχε παραγγείλει φραπέ μέτριο με πολυ γάλα......
του φέραν εσπρέσσο και λογικά το παλλικάρι διαμαρτυρήθηκε.......

Αυτό που με εκστασιάζει από τις όλες περιγραφές είναι το τεράστιο συμπέρασμα ότι ένα παιδί με μισθό G700, εάν καταθέσει όλο το μηνιάτικο σε 2 ώρες στο Μπι Τζι θα πάρει δώρο ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Απίστευτο VALUE FOR MONEY..................
[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
φαντάζομαι ότι είχε παραγγείλει φραπέ μέτριο με πολυ γάλα......
του φέραν εσπρέσσο και λογικά το παλλικάρι διαμαρτυρήθηκε.......

Αυτό που με εκστασιάζει από τις όλες περιγραφές είναι το τεράστιο συμπέρασμα ότι ένα παιδί με μισθό G700, εάν καταθέσει όλο το μηνιάτικο σε 2 ώρες στο Μπι Τζι θα πάρει δώρο ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Απίστευτο VALUE FOR MONEY..................
[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]

έλα  όμως  που  πάει και καταθέτει και μετά  έρχεται εδώ  και μας  σπάει τον π@@@τσο από την γκρίνια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα  όμως  που  πάει και καταθέτει και μετά  έρχεται εδώ  και μας  σπάει τον π@@@τσο από την γκρίνια

κατάλαβα....
έκανε κατάθεση και δεν του έδωσαν απόδειξη για την εφορία....
γιαφτό διαμαρτύρεται ο παλλίκαρος....
δίκαιο έχει....

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
μαλλον δεν εκανε τηην σωστη καταθεση  :bigdick:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πλουσιο παπου του σαιτ..., μπορι να περνουν 700 αλα το καταρτι ινε μαχιμο,εσι ουτε με κουπι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Να  πάει να  διαμαρτυρηθεί στον τραπεζικό διαμεσολαβητή
εσι μονο με μεσολαβιτεσ κανι οτι κανι,κανε κε τιποτα μονοσ σου.....

ακομα κε ρεζιλι με μεσολαβιτι γινεσε

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εσι μονο με μεσολαβιτεσ κανι οτι κανι,κανε κε τιποτα μονοσ σου.....

ακομα κε ρεζιλι με μεσολαβιτι γινεσε

Εσύ  κολλητέ  ρούφα  τη  μπυρίτσα  σου  και τρώγε  το κοτό σου . Και μη  σπαμάρεις

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ  κολλητέ  ρούφα  τη  μπυρίτσα  σου  και τρώγε  το κοτό σου . Και μη  σπαμάρεις
εγο κε τρογο κε ρουφο,ξερο τι θεσι μου τιν χαμιλι,εσι να δουμε ποτε θα καταφερισ να σκοραρισ,αρχεσ σιγρου εχι πλαστικα,και ιδικα για λεφτοφοτομενουσ φερανε και απο αθρακονιματα ,τα χι σχεδιασι ο Νιουη

αντε κεροσ να πιδισισ με αεροδιαστιμικι τεχνολογια

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
εχθεσ λιγοσ για την ημερα τησ παρασκευης κοσμος περασα καλα η καταθεση εγινε σωστη ......... :dancing: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πολυ καλο κλιμα οπως παντα στο σταδιο αλκαζαρ της συγγρου.Ο χοροδανειος σιροκος dj ειναι ολα τα λεφτα και οι δεσποσυνες του(οι μισες για να ακριβολογουμε)ειναι κουκλαρες!Νταραβερακι να γινεται σωστο και ολα πριμα.Ειδα:

....diana
....almaaza
....maria
....tania
....mikaela
....angelika
....milana
....jessica
....camelia
....και πολλες αλλες(καμμια 10αρια ακομη)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τώρα τελευταια και τα σόου με τον μπλειντ και τον τζεημς μποντ 007  :rockon:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
εχουν δωρο εκει?

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
ξερει κανεις που εχει παει η βικτορια μια ψηλη ξανθια ρωσιδα η οποια ειχε ερθει απο μουσσες? :o

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξερει κανεις που εχει παει η βικτορια μια ψηλη ξανθια ρωσιδα η οποια ειχε ερθει απο μουσσες? :o

Αν λές αφτή με το τριμπαλ τατοο στη μέση εχει πάει στο Diamonds στη συγκρου... Είναι μουνάρα! Και δικαίως την ψάχνεις!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom