manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φίλε με μέτρο τους ηλιόσπορους,πειράζουν.Έχουν κ πολύ αλάτι,κοίτα μην τυφλωθείς!
Γαβ γαβ,κάνουν οι παπαγάλοι στο νησί μου.Στο δικό σου ?
Έχω κλάσει στο γέλιο
Φίλε με μέτρο τους ηλιόσπορους,πειράζουν.Έχουν κ πολύ αλάτι,κοίτα μην τυφλωθείς!
Γαβ γαβ,κάνουν οι παπαγάλοι στο νησί μου.Στο δικό σου ?
Από τα χειρότερα μαγαζιά, για τους κάτωθι λόγους:
1) Ποτά μπόμπες και δεν έχουν καμμία ποικιλία απο RTD (ready to drink) φιάλες τύπου gordon's etc.
2) Οι γυναίκες είνα ωραίες αλλά παραέχουν αέρα και κάνουν ότι θέλουν
3) Έτυχε πρόβλημα με μία στρίππερ που μόνη της έβγαλε το στρινγκ μετά τον 2ο χορό και επειδή δεν την ήθελα για σπέσιαλ της είπα να σταματήσει. Εκείνη λέει θα πληρώσεις ούτως ή άλλως σπέσιαλ επειδή έβγαλα το στρινγκ. Φωνάζω τον μάνατζερ και καλά (ο τύπος αμφιβάλλω αν ήταν μάνατζερ, απλά έκοβε εισιτήρια) και με ανάγκασε να πληρώσω σπέσιαλ και όχι 2-3 χορούς λέγοντας ότι πήρε την μάρκα η γυναίκα... Και λεει άντε να σας κεράσουμε και ένα ποτό-"μπόμπα".
Παιδιά ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά που έχω δώσει ποτέ μου σε στριπτιτζάδικο. Δώστε τα λεφτά σας αλλού παιδιά. Πέραν αυτού 50ευρώ για 8-9 λεπτά χορός; Έλεος.......
Στο BABY-O Gold απέναντι, είχα δώσει τα μισά λεφτά ~150ευρώ από το παραπάνω χάλι και τα είχα κατευχαριστηθεί ΚΑΙ τα παιδιά από το μαγαζί μας κάνανε δώρο από μία μάρκα στον καθένα για έναν χορό. Είχαμε σκάσει βέβαια γύρω στα 700ευρώ σύνολο. Αλλά και στο παραπάνω που σκάσαμε ~500 ΣΚΕΤΟ ΧΑΛΙ και το πιο άθλιο customer service που έχω συναντήσει ποτέ.
Απορώ πως έχουν επιβιώσει μαγαζιά σαν το Alcatraz...
πικροψιτακος η αλι ινε μελοΑπό τα χειρότερα μαγαζιά, για τους κάτωθι λόγους:
1) Ποτά μπόμπες και δεν έχουν καμμία ποικιλία απο RTD (ready to drink) φιάλες τύπου gordon's etc.
2) Οι γυναίκες είνα ωραίες αλλά παραέχουν αέρα και κάνουν ότι θέλουν
3) Έτυχε πρόβλημα με μία στρίππερ που μόνη της έβγαλε το στρινγκ μετά τον 2ο χορό και επειδή δεν την ήθελα για σπέσιαλ της είπα να σταματήσει. Εκείνη λέει θα πληρώσεις ούτως ή άλλως σπέσιαλ επειδή έβγαλα το στρινγκ. Φωνάζω τον μάνατζερ και καλά (ο τύπος αμφιβάλλω αν ήταν μάνατζερ, απλά έκοβε εισιτήρια) και με ανάγκασε να πληρώσω σπέσιαλ και όχι 2-3 χορούς λέγοντας ότι πήρε την μάρκα η γυναίκα... Και λεει άντε να σας κεράσουμε και ένα ποτό-"μπόμπα".
Παιδιά ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά που έχω δώσει ποτέ μου σε στριπτιτζάδικο. Δώστε τα λεφτά σας αλλού παιδιά. Πέραν αυτού 50ευρώ για 8-9 λεπτά χορός; Έλεος.......
Στο BABY-O Gold απέναντι, είχα δώσει τα μισά λεφτά ~150ευρώ από το παραπάνω χάλι και τα είχα κατευχαριστηθεί ΚΑΙ τα παιδιά από το μαγαζί μας κάνανε δώρο από μία μάρκα στον καθένα για έναν χορό. Είχαμε σκάσει βέβαια γύρω στα 700ευρώ σύνολο. Αλλά και στο παραπάνω που σκάσαμε ~500 ΣΚΕΤΟ ΧΑΛΙ και το πιο άθλιο customer service που έχω συναντήσει ποτέ.
Απορώ πως έχουν επιβιώσει μαγαζιά σαν το Alcatraz...
φαντάζομαι ότι είχε παραγγείλει φραπέ μέτριο με πολυ γάλα......@Hottzo
1) Τι εθνικοτητος ηταν η κορασιδα? Θυμασαι ονομα/περιγραφη ?
2) Εσυ τι ειχες παραγγειλει αρχικα και μετα "σε αναγκασε" ο υπευθυνος να πληρωσεις σπεσιαλ πριβε?
Αυτα..
φαντάζομαι ότι είχε παραγγείλει φραπέ μέτριο με πολυ γάλα......
του φέραν εσπρέσσο και λογικά το παλλικάρι διαμαρτυρήθηκε.......
Αυτό που με εκστασιάζει από τις όλες περιγραφές είναι το τεράστιο συμπέρασμα ότι ένα παιδί με μισθό G700, εάν καταθέσει όλο το μηνιάτικο σε 2 ώρες στο Μπι Τζι θα πάρει δώρο ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ........
Απίστευτο VALUE FOR MONEY..................
[move] [/move]
έλα όμως που πάει και καταθέτει και μετά έρχεται εδώ και μας σπάει τον π@@@τσο από την γκρίνια
μαλλον δεν εκανε τηην σωστη καταθεση
του πήραν μεγάλη προμήθεια.....
εσι μονο με μεσολαβιτεσ κανι οτι κανι,κανε κε τιποτα μονοσ σου.....Να πάει να διαμαρτυρηθεί στον τραπεζικό διαμεσολαβητή
εσι μονο με μεσολαβιτεσ κανι οτι κανι,κανε κε τιποτα μονοσ σου.....
ακομα κε ρεζιλι με μεσολαβιτι γινεσε
εγο κε τρογο κε ρουφο,ξερο τι θεσι μου τιν χαμιλι,εσι να δουμε ποτε θα καταφερισ να σκοραρισ,αρχεσ σιγρου εχι πλαστικα,και ιδικα για λεφτοφοτομενουσ φερανε και απο αθρακονιματα ,τα χι σχεδιασι ο ΝιουηΕσύ κολλητέ ρούφα τη μπυρίτσα σου και τρώγε το κοτό σου . Και μη σπαμάρεις
εχουν δωρο εκει?
ξερει κανεις που εχει παει η βικτορια μια ψηλη ξανθια ρωσιδα η οποια ειχε ερθει απο μουσσες? :o