πολι ορεα πλιροφορισι !!!!!!!!!!!!!!επιτελουσ ενα σοστο μαγαζιΈχω μια καινούργια πληροφορία που πιστεύω να ενδιαφέρει όλους σας.
Oι πληροφορίες έχουνε φτάσει στα αυτιά όλων σας και πλέον είναι κρυφό μυστικό σε όλους τους λάτρεις του είδους. Το Alcatraz το νούμερο ένα μαγαζί στις προτιμήσεις όλου του κοινού τα τελευταία 2 χρόνια ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του ρούχα εν αναμονή των γιορτινών ημερών του Πάσχα. Το ρόστερ του μαγαζιού θα ανανεωθεί με καινούργια και πολύ καβλιάρικα μωρά μα πάνω απ'όλα πρόθυμα και υπάκουα σε κάθε κρυφή επιθυμία και φαντασίωση σας, όποια και αν είναι αυτή. Ξεχάστε τις Ρουμάνες, τις Βουλγάρες και τις Βρωμο-Αλβανίδες που παίζουν σε όλα τα μαγαζιά. Τα καινούργια πολυ καβλιάρικα μωρά στο ανανεωμένο ρόστερ του μαγαζιού είναι εξ ολοκλήρου καινούργια θρευτάρια αποκλειστικά και μόνο από Ρωσία, Ουκρανία και Τσεχία. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόκληση. ΚΑΝΕΝΑΣ είμαι σίνουρος σε αυτό.
Από τη Κυριακή του Πάσχα λοιπόν και μετά το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα με τα καινούργια μωρά θα έιναι κοντά σας. Όποιος χάσει έχασε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 402K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
αναμένουμε!!!!!!Έχω μια καινούργια πληροφορία που πιστεύω να ενδιαφέρει όλους σας.
Oι πληροφορίες έχουνε φτάσει στα αυτιά όλων σας και πλέον είναι κρυφό μυστικό σε όλους τους λάτρεις του είδους. Το Alcatraz το νούμερο ένα μαγαζί στις προτιμήσεις όλου του κοινού τα τελευταία 2 χρόνια ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του ρούχα εν αναμονή των γιορτινών ημερών του Πάσχα. Το ρόστερ του μαγαζιού θα ανανεωθεί με καινούργια και πολύ καβλιάρικα μωρά μα πάνω απ'όλα πρόθυμα και υπάκουα σε κάθε κρυφή επιθυμία και φαντασίωση σας, όποια και αν είναι αυτή. Ξεχάστε τις Ρουμάνες, τις Βουλγάρες και τις Βρωμο-Αλβανίδες που παίζουν σε όλα τα μαγαζιά. Τα καινούργια πολυ καβλιάρικα μωρά στο ανανεωμένο ρόστερ του μαγαζιού είναι εξ ολοκλήρου καινούργια θρευτάρια αποκλειστικά και μόνο από Ρωσία, Ουκρανία και Τσεχία. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόκληση. ΚΑΝΕΝΑΣ είμαι σίνουρος σε αυτό.
Από τη Κυριακή του Πάσχα λοιπόν και μετά το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα με τα καινούργια μωρά θα έιναι κοντά σας. Όποιος χάσει έχασε.
Λοιπόν αδέλφια.. Πριν από λίγο τελείωσε και ο τελικός στο βόλεϊ και μόλις διάβασα ότι έγραψε ο καινούργιος Αλκατραζο-Παπαγάλος..!!
Και ακόμα είμαστε στην αρχή..!! Από την πολύ πείνα, θυμηθείτε με, θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα από τους μαγαζάτορες..!! Ήδη άρχισαν να απειλούν τον klein και να λένε ότι εγώ τα τσεπώνω..!!
Καλόμαθαν , στο εύκολο χρήμα.. Όμως εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, τους φωνάζαμε να αναβαθμίσουν την ποιότητα των μαγαζιών και των γυναικών τους.
Τους λέγαμε να μην κλέβουν στους λογαριασμούς… να μην σερβίρουν μπόμπες… να
φέρνουν ωραίες γυναίκες και να διώξουν τις πατσαβούρες Ρουμάνες κλπ..
Και αυτοί τι έκαναν ? Απλά μας έγραφαν στα αρχιδια τους..!!
Όμως ξέχασαν το βασικότερο.. Ότι έχουμε και εμείς αρχιδια…!!
Και τώρα τα ξερνανε όλα από την μύτη..!!
Προς τους φίλους-μέλη έχω να πω να προσέχουν τα προβοκάτσια..! Μείνετε αντικειμενικοί και γράφτε αυτό που πραγματικά πιστεύετε..!
Προς τους μαγαζάτορες έχω να πω ότι από δημόσιες σχέσεις δεν έχετε ιδέα..! Βάζετε το κάθε παπαγαλάκι να σας διαφημίσει το μαγαζί και δεν κάνετε το αυτονόητο..! Βρείτε μια καλή διαφημιστική εταιρεία να σας προωθήσει , βάλετε ένα μπανερακι εδώ στο σαιτ , και να ενημερωσετε καθημερινα το σαιτ σας με ποιες κοπέλες δουλεύουν..
Αυτά..
Και ακόμα είμαστε στην αρχή..!! Από την πολύ πείνα, θυμηθείτε με, θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα από τους μαγαζάτορες..!! Ήδη άρχισαν να απειλούν τον klein και να λένε ότι εγώ τα τσεπώνω..!!
Καλόμαθαν , στο εύκολο χρήμα.. Όμως εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, τους φωνάζαμε να αναβαθμίσουν την ποιότητα των μαγαζιών και των γυναικών τους.
Προς τους φίλους-μέλη έχω να πω να προσέχουν τα προβοκάτσια..! Μείνετε αντικειμενικοί και γράφτε αυτό που πραγματικά πιστεύετε..!
Προς τους μαγαζάτορες έχω να πω ότι από δημόσιες σχέσεις δεν έχετε ιδέα..! Βάζετε το κάθε παπαγαλάκι να σας διαφημίσει το μαγαζί και δεν κάνετε το αυτονόητο..! Βρείτε μια καλή διαφημιστική εταιρεία να σας προωθήσει , βάλετε ένα μπανερακι εδώ στο σαιτ , και να ενημερωσετε καθημερινα το σαιτ σας με ποιες κοπέλες δουλεύουν..
Αυτά..
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φίλε Νοκια ,
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
Τα λέμε και τα ξαναλέμε αλλά αυτοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως οι πελάτες τους σιγά σιγά ξετυφλωθηκαν από την μουνίλα και πλέον έχουν απαιτήσεις ποιότητας και συμπεριφοράς.
Ιδιοκτήτες σας χτυπάνε το κουδούνι καιρό τώρα αλλά δεν ακούτε
Παπαγαλάκια πορδεύστε τους όρχεις μας
Τα λέμε και τα ξαναλέμε αλλά αυτοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως οι πελάτες τους σιγά σιγά ξετυφλωθηκαν από την μουνίλα και πλέον έχουν απαιτήσεις ποιότητας και συμπεριφοράς.
Επιτέλους είχαμε και μια ψύχραιμη αντίδραση από όλα τα μέλη του site. Τέτοια παπαγαλοφιλοσοφία σαν αυτή την αφελέστατη διαφήμιση(?) μόνο αρνητική διάθεση μπορεί να δημιουργήσει σε οποιονδήποτε σκεπτόμενο. Εμένα πάντως μου δημιούργησε μια πελώρια λαχτάρα για άμεση εγγραφή του εν λόγω μαγαζιού στα μαύρα κατάστιχα - καθώς και των υπολοίπων που είχαν αντίστοιχες φαεινές ιδέες.
Προφανώς τον πήχυ τον έχουν (ή έχουμε) θέσει ιδιαιτέρως χαμηλά αν πιστεύουν ότι τέτοια κείμενα μπορεί να έχουν θετικό γι' αυτούς αποτέλεσμα.
Προφανώς τον πήχυ τον έχουν (ή έχουμε) θέσει ιδιαιτέρως χαμηλά αν πιστεύουν ότι τέτοια κείμενα μπορεί να έχουν θετικό γι' αυτούς αποτέλεσμα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Λοιπόν αδέλφια.. Πριν από λίγο τελείωσε και ο τελικός στο βόλεϊ και μόλις διάβασα ότι έγραψε ο καινούργιος Αλκατραζο-Παπαγάλος..!!
Αυτά..
ρε συ φιλε τι ψαχνεις εδω στο ελλαδισταν?αυτα που συμβαινουν εδω χρηζουν ειδικου ετησιου συνεδριου ανεξηγητων φαινομενων της κομισιον,της fifa,της unesco Και δεν ξερω και γω ποιας αλλης ενωσης ανθρωπων!Η κριση,η εμπνευση,η σωστη και λογικη σκεψη,η φαντασια εκλειπει παντελως απο το λεξικο των περισσοτερων ανθρωπων που απαρτιζουν γενικοτερα οσους ζουν τη νυχτα.Οταν εχεις μαθει απο μικρος ενα πραγμα και μονο(το πως να βγαζω πολυ χρημα απο τη νυχτα και τα "συνοδευτικα" αυτης) πώς περιμενεις οταν τα οικονομικα τους δεδομενα αρχιζουν και πεφτουν σιγα σιγα,να αντιδρασουν οταν νομιζουν οτι χανεται το "μερισμα" τους ή πιο σωστα οπως λενε και αυτοι..το "μερτικο" τους?Αντι να βαλουν το μυαλουδακι τους να δουλεψει εφοσον καιγονται τοσο πολυ για τις αναδουλειες τους τις καθημερινες κυριως,αλλα και τα σαββατοκυριακα σε καποιο αρκετα μεγαλο βαθμο,και να σκεφτουν τι φταιει(ειτε γιατι δεν παταει κοσμος πολυς,ειτε γιατι αυτοι που ερχονται δεν χαλανε οσα θα μπορουσαν,ειτε γιατι οι γνωστοι πελατες αρχισαν να λακιζουν),τί κανουν?Βαζουν καποιον που ξερει λιγο απο υπολογιστες να παπαγαλισει ενα κειμενο που και ενα παιδακι μικρο καταλαβαινει περι τινος προκειται.Οπως και οι περισσοτερες γυναικες που απασχολουνται σε αυτα τα μαγαζια "ελκονται" στο να πιανουν κοτσο τον πελατη χωρις σχεδον ποτε να τις ενδιαφερει η ικανοποιηση του πελατη τους,παρα μονο το πως να του τα φανε πιο ευκολα!Οταν λοιπον αυτες οι νοοτροπιες περνανε στο πετσι και των γυναικων και των ανθρωπων που εχουν στα χερια τους αυτα τα μαγαζια,τοτε οταν αρχιζει να μην πηγαινουν καλα τα οικονομικα τους,τοτε αντιδρουν σπασμωδικα,ψαχνοντας την πιο αμεση λυση λες και το προβλημα ειναι κατι τοσο δυσκολο να αντιληφθουν ποιο ειναι.Γιατι ξερετε κατι?Οι περισσοτεροι πιστευουν οτι η πτωση του τζιρου οφειλεται στην οικονομικη υφεση της ιδιωτευσης που καθε χρονο γινεται και χειροτερη σε μεσους ορους.Εκει ειναι το προβλημα.Οτι δεν καταλαβαινουν πως πρεπει οι ιδιοι να ερθουν στη ψυχολογια του πελατη που θελει να περασει οσο μπορει καλυτερα(και το καλυτερα δεν ειναι ουτε να βλεπω ασχημες,milf μπαζα,κοντοπιθαρες και πατσαβουρες,ουτε να πινω μπομπες,ουτε να ψαχνω να τις σηκωσω απο τους καναπεδες που εχουν αραξει επειδη εχουνε χορηγους ή αγαπουληδες,ουτε να τις παρακαλαω να μου κανουν τα αυτονοητα με υψηλο κοστος μαλιστα!Ολοι μας εχουμε ξοδεψει περιουσιες σε ολα αυτα τα μαγαζια του αγοραιου ερωτα και τους καναμε δισεκαττομυριουχους χωρις πολλες φορες να λαβουμε αντιστοιχα πολλες και καλες υπηρεσεις απο αυτους.Αν θελουν να βελτιωσουν την υπαρχουσα κατασταση και αν θελουν αντι να ειμαστε σαββατο βραδυ κλεισμενοι μεσα,να βρεθουμε στα μαγαζια τους,ας μπουν λιγο στη ψυχολογια του πελατη τους που ψαχνεται για τα παντα......και αν δεν ξενερωσει να μην ξανακερδισει η καστορια το διηπειρωτικο!Αυτα!Ελπιζω να μη σας κουρασα.Ολα τα παραπανω τα ποσταρω για το καλο ολων και κυριως το δικο μας.
Έμενα πάντως αυτό που με τρομάζει και ταυτόχρονα με κάνει να καταλάβω ότι το πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο απ' ότι υπολόγιζα και αρχικά νόμιζα, είναι ότι πλέον μαγαζιά μεγαθήρια όπως τουλάχιστον θεωρούσα ότι ήταν το Alcatraz, έχουν την ανάγκη των παπαγάλων. Δε μπορώ να το διανοηθώ. Το Alcatraz, που κάποτε έδιωχνε τους πελάτες.......Έλεος, έχει ανάγκη παπαγάλων (το ξαναλέω μπας και το πιστεύω). Τελικά ακόμα δεν έχουμε δει τιποτα.
Νόκια αυτό που έγραψες δεν ήταν ανάρτηση αλλά πραγματικό έπος!!!!
η ενιαδα του στριπ...Έμενα πάντως αυτό που με τρομάζει και ταυτόχρονα με κάνει να καταλάβω ότι το πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο απ' ότι υπολόγιζα και αρχικά νόμιζα, είναι ότι πλέον μαγαζιά μεγαθήρια όπως τουλάχιστον θεωρούσα ότι ήταν το Alcatraz, έχουν την ανάγκη των παπαγάλων. Δε μπορώ να το διανοηθώ. Το Alcatraz, που κάποτε έδιωχνε τους πελάτες.......Έλεος, έχει ανάγκη παπαγάλων (το ξαναλέω μπας και το πιστεύω). Τελικά ακόμα δεν έχουμε δει τιποτα.
γιατι τα ομιρικα ανικουν στο βασο
Φίλε Νοκια ,
Κύριε Μαγαζάτορα..
Άμα κάνεις και εσύ το μαγαζί σου έτσι, τότε θα ξαναδείς λεφτά από εμάς..!!
Το παραμύθι ΤΕΛΟΣ..!! Μέχρι τότε, καθίστε να βαράτε μύγες..!!
Αυτά..
ΥΓ – Δεν μπορεί.. Όσο παπαγαλάκι και να είναι ο γράφων, τα μισά πρέπει να είναι αλήθεια.
Άμα κάνεις και εσύ το μαγαζί σου έτσι, τότε θα ξαναδείς λεφτά από εμάς..!!
Το παραμύθι ΤΕΛΟΣ..!! Μέχρι τότε, καθίστε να βαράτε μύγες..!!
Αυτά..
ΥΓ – Δεν μπορεί.. Όσο παπαγαλάκι και να είναι ο γράφων, τα μισά πρέπει να είναι αλήθεια.
Από τα χειρότερα μαγαζιά, για τους κάτωθι λόγους:
1) Ποτά μπόμπες και δεν έχουν καμμία ποικιλία απο RTD (ready to drink) φιάλες τύπου gordon's etc.
2) Οι γυναίκες είνα ωραίες αλλά παραέχουν αέρα και κάνουν ότι θέλουν
3) Έτυχε πρόβλημα με μία στρίππερ που μόνη της έβγαλε το στρινγκ μετά τον 2ο χορό και επειδή δεν την ήθελα για σπέσιαλ της είπα να σταματήσει. Εκείνη λέει θα πληρώσεις ούτως ή άλλως σπέσιαλ επειδή έβγαλα το στρινγκ. Φωνάζω τον μάνατζερ και καλά (ο τύπος αμφιβάλλω αν ήταν μάνατζερ, απλά έκοβε εισιτήρια) και με ανάγκασε να πληρώσω σπέσιαλ και όχι 2-3 χορούς λέγοντας ότι πήρε την μάρκα η γυναίκα... Και λεει άντε να σας κεράσουμε και ένα ποτό-"μπόμπα".
Παιδιά ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά που έχω δώσει ποτέ μου σε στριπτιτζάδικο. Δώστε τα λεφτά σας αλλού παιδιά. Πέραν αυτού 50ευρώ για 8-9 λεπτά χορός; Έλεος.......
Στο BABY-O Gold απέναντι, είχα δώσει τα μισά λεφτά ~150ευρώ από το παραπάνω χάλι και τα είχα κατευχαριστηθεί ΚΑΙ τα παιδιά από το μαγαζί μας κάνανε δώρο από μία μάρκα στον καθένα για έναν χορό. Είχαμε σκάσει βέβαια γύρω στα 700ευρώ σύνολο. Αλλά και στο παραπάνω που σκάσαμε ~500 ΣΚΕΤΟ ΧΑΛΙ και το πιο άθλιο customer service που έχω συναντήσει ποτέ.
Απορώ πως έχουν επιβιώσει μαγαζιά σαν το Alcatraz...
1) Ποτά μπόμπες και δεν έχουν καμμία ποικιλία απο RTD (ready to drink) φιάλες τύπου gordon's etc.
3) Έτυχε πρόβλημα με μία στρίππερ που μόνη της έβγαλε το στρινγκ μετά τον 2ο χορό και επειδή δεν την ήθελα για σπέσιαλ της είπα να σταματήσει. Εκείνη λέει θα πληρώσεις ούτως ή άλλως σπέσιαλ επειδή έβγαλα το στρινγκ. Φωνάζω τον μάνατζερ και καλά (ο τύπος αμφιβάλλω αν ήταν μάνατζερ, απλά έκοβε εισιτήρια) και με ανάγκασε να πληρώσω σπέσιαλ και όχι 2-3 χορούς λέγοντας ότι πήρε την μάρκα η γυναίκα... Και λεει άντε να σας κεράσουμε και ένα ποτό-"μπόμπα".
Παιδιά ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά που έχω δώσει ποτέ μου σε στριπτιτζάδικο. Δώστε τα λεφτά σας αλλού παιδιά. Πέραν αυτού 50ευρώ για 8-9 λεπτά χορός; Έλεος.......
Στο BABY-O Gold απέναντι, είχα δώσει τα μισά λεφτά ~150ευρώ από το παραπάνω χάλι και τα είχα κατευχαριστηθεί ΚΑΙ τα παιδιά από το μαγαζί μας κάνανε δώρο από μία μάρκα στον καθένα για έναν χορό. Είχαμε σκάσει βέβαια γύρω στα 700ευρώ σύνολο. Αλλά και στο παραπάνω που σκάσαμε ~500 ΣΚΕΤΟ ΧΑΛΙ και το πιο άθλιο customer service που έχω συναντήσει ποτέ.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αμ το άλλο?ερχεται μια μουναραρα ξανθια με καταπληκτικο σωμα στο τραπεζι μου,μου λεει τί κανεις αγκορι μου?και της λεω καλα..εμενα με λενε θαναση,έσένα?και τί μου απαντάει?Εμενα με λενε ΓΚΑΥΛΑ!
Υ.Γ.σιγα μωρη μη παθεις τιποτα αμα μας συστηθεις με το ετσι κι αλλιως ψευτικο ονομα σου!Ουστ ρε....απο τροπους ειναι οι περισσοτερες ασταν να πανε....ενω Κοπελες οπως η almaaza ας πουμε ή η νταρια ειναι πολυ ευχαριστες,με πολυ χαμογελο και περνας μια χαρα μαζι τους..
Υ.Γ.σιγα μωρη μη παθεις τιποτα αμα μας συστηθεις με το ετσι κι αλλιως ψευτικο ονομα σου!Ουστ ρε....απο τροπους ειναι οι περισσοτερες ασταν να πανε....ενω Κοπελες οπως η almaaza ας πουμε ή η νταρια ειναι πολυ ευχαριστες,με πολυ χαμογελο και περνας μια χαρα μαζι τους..
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλα.....ηρεμα.....Από τα χειρότερα μαγαζιά, για τους κάτωθι λόγους:
1ο μηνυμα,πες μια καλησπερα,θα πνιγεις.....χαλαρα...
Συνημμένα
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Εμενα με λενε ΓΚΑΥΛΑ!
και σενα το ίδιο σου είπε?
Επισκέπτης
............
Φίλε με μέτρο τους ηλιόσπορους,πειράζουν.Έχουν κ πολύ αλάτι,κοίτα μην τυφλωθείς!
Γαβ γαβ,κάνουν οι παπαγάλοι στο νησί μου.Στο δικό σου ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
επισης το θετικο στο μαγαζι ειναι οτι τα ποτα ειναι τα πιο καθαρα της πιατσας και ο ντι τζει φυσικα πολυ καλος στις επιλογες του!κατα τα αλλα υπαρχουν τα σπαστικα που αν εξελειπαν θα ηταν το καλυτερο ισως μαγαζι καθοτι θα τα συνδυαζε ολα(μπριζολα,μουναρες,καφεδες,σαμαλι,ντανς μουσικη,καθαρα ποτα,ωραιος χωρος!)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Φίλε με μέτρο τους ηλιόσπορους,πειράζουν.Έχουν κ πολύ αλάτι,κοίτα μην τυφλωθείς!
Γαβ γαβ,κάνουν οι παπαγάλοι στο νησί μου.Στο δικό σου ?
στο δικο του νησι κανουν "κρα κρα"
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Επιβιωνουν απο τους ασχετους περαστικους και τα σαμπανο-λαμογια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 6K