pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
βρε τα χρυσά μου..
αγγουροξυπνήσανε..
Αίσχος παπά μου !
Χάσανε και τα Κούλουμα
βρε τα χρυσά μου..
αγγουροξυπνήσανε..
Αυτό που μου την έσπασε είναι πως όση ώρα διαρκούσε το σόου, ούτε μία κοπέλα δεν ήρθε κοντά μου...Ρε παιδιά δεν θέλουμε να δούμε όλοι το σόου. Αν δεν θέλω εκείνη την ώρα την κοπέλα που θα έρθει, απλά και ευγενικά θα της πω να περάσει αργότερα...
Επίσκεψη χθες κατά τις 2.30 στο alcatraz. Για καθημερινή και την ώρα που πήγα μπορώ να πω ότι είχε αρκετό κόσμο. Δεν κάθισα πολύ, όμως. Επεσα πάνω σε ένα σόου με γιατρούς-γιατρίνες. Αυτό που μου την έσπασε είναι πως όση ώρα διαρκούσε το σόου, ούτε μία κοπέλα δεν ήρθε κοντά μου...Ρε παιδιά δεν θέλουμε να δούμε όλοι το σόου. Αν δεν θέλω εκείνη την ώρα την κοπέλα που θα έρθει, απλά και ευγενικά θα της πω να περάσει αργότερα...Αυτό με ξενέρωσε και δεν κάθισα πολύ.
Σημείωσα, επίσης, πως έλειπαν αρκετές από τις γνωστές γλυκές φατσούλες. Αλλα είχε κάτι καλά κομμάτια όπως είδα.
Συνάδελφοι το μαγαζί έχει πολλά προβλήματα. Χόρος στενός, είσοδος 15 (!!) ευρώ (σχεδόν παντού δέκα), κάνεις χορό δίπλα στον άλλο, οι κοπέλες σε κοιτάνε με ύφος λες και σου κάνουνε χάρη.. Καλύτερα λίγο βοριότερα ή νοτιότερα της περιοχής (λίγα μέτρα δηλαδή)
O χώρος του χορού είναι σαν αναμονή σε δημ. υπήρεσία
η αληθεια ειναι παντως οτι το αλκα εχει 6,7 κομματια παναγια βοηθα!Μουναρες με ολη τη σημασια της λεξης!
θα συμφωνησω με τον προηγουμενο μονο που θελει ψαξιμο εαν θελεις χορο με
Η Αλίκα και η Μιλάνα είναι ακόμη εκεί????
την μιλανα την θυμαμαι.Οσο για την αλικα δεν θυμαμαι.
όχι Αλίκα εννοώ, μια λεπτούλα με γυμνασμένο κορμί και μαυρο μακρύ μαλλί, οχι απο Ρουμανία, απο Ρωσσία νομίζω, τελοσπάντων μπορεί να έχει φύγειΑλίκα; Μήπως εννοεί Αλίνα ο φίλος; Μία σούπερ Ρουμάνα! Δεν ξέρω, αλλά πριν δυο βδομάδες που πήγα δεν την είδα. Πάω σπάνια, όμως, πλέον.
όχι Αλίκα εννοώ, μια λεπτούλα με γυμνασμένο κορμί και μαυρο μακρύ μαλλί, οχι απο Ρουμανία, απο Ρωσσία νομίζω, τελοσπάντων μπορεί να έχει φύγει