Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Επίσκεψη χθες κατά τις 2.30 στο alcatraz. Για καθημερινή και την ώρα που πήγα μπορώ να πω ότι είχε αρκετό κόσμο. Δεν κάθισα πολύ, όμως. Επεσα πάνω σε ένα σόου με γιατρούς-γιατρίνες. Αυτό που μου την έσπασε είναι πως όση ώρα διαρκούσε το σόου, ούτε μία κοπέλα δεν ήρθε κοντά μου...Ρε παιδιά δεν θέλουμε να δούμε όλοι το σόου. Αν δεν θέλω εκείνη την ώρα την κοπέλα που θα έρθει, απλά και ευγενικά θα της πω να περάσει αργότερα...Αυτό με ξενέρωσε και δεν κάθισα πολύ.
Σημείωσα, επίσης, πως έλειπαν αρκετές από τις γνωστές γλυκές φατσούλες. Αλλα είχε κάτι καλά κομμάτια όπως είδα.

Επισκέπτης
Αυτό που μου την έσπασε είναι πως όση ώρα διαρκούσε το σόου, ούτε μία κοπέλα δεν ήρθε κοντά μου...Ρε παιδιά δεν θέλουμε να δούμε όλοι το σόου. Αν δεν θέλω εκείνη την ώρα την κοπέλα που θα έρθει, απλά και ευγενικά θα της πω να περάσει αργότερα...

Aυτό με νευριάζει κι εμένα αλλά όπως έχω διαπιστώσει οι περισσότεροι κοιτούν σα χάνοι το εκάστοτε show κ δε δίνουν σημασία σχεδόν ποτέ στις περιφερόμενες γκόμενες (εκτός ΠΣ),οπότε κι αυτές δεν ασχολούνται με τη σειρά τους με τους πελάτες κατά τη διάρκεια των shows.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Συνάδελφοι το μαγαζί έχει πολλά προβλήματα.  Χόρος στενός, είσοδος 15 (!!) ευρώ (σχεδόν παντού δέκα), κάνεις χορό δίπλα στον άλλο, οι κοπέλες σε κοιτάνε με ύφος λες και σου κάνουνε χάρη.. Καλύτερα λίγο βοριότερα ή νοτιότερα της περιοχής (λίγα μέτρα δηλαδή)

Επίσκεψη χθες κατά τις 2.30 στο alcatraz. Για καθημερινή και την ώρα που πήγα μπορώ να πω ότι είχε αρκετό κόσμο. Δεν κάθισα πολύ, όμως. Επεσα πάνω σε ένα σόου με γιατρούς-γιατρίνες. Αυτό που μου την έσπασε είναι πως όση ώρα διαρκούσε το σόου, ούτε μία κοπέλα δεν ήρθε κοντά μου...Ρε παιδιά δεν θέλουμε να δούμε όλοι το σόου. Αν δεν θέλω εκείνη την ώρα την κοπέλα που θα έρθει, απλά και ευγενικά θα της πω να περάσει αργότερα...Αυτό με ξενέρωσε και δεν κάθισα πολύ.
Σημείωσα, επίσης, πως έλειπαν αρκετές από τις γνωστές γλυκές φατσούλες. Αλλα είχε κάτι καλά κομμάτια όπως είδα.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Συνάδελφοι το μαγαζί έχει πολλά προβλήματα.  Χόρος στενός, είσοδος 15 (!!) ευρώ (σχεδόν παντού δέκα), κάνεις χορό δίπλα στον άλλο, οι κοπέλες σε κοιτάνε με ύφος λες και σου κάνουνε χάρη.. Καλύτερα λίγο βοριότερα ή νοτιότερα της περιοχής (λίγα μέτρα δηλαδή)

Είναι για περιστασιακούς χρήστες/άσχετους, ποιοτικό δηλ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
O χώρος του χορού είναι σαν αναμονή σε δημ. υπήρεσία

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ότι παλιατζούρα έχει ξεμείνει από δημόσια ex σχολεία

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
υποτονικο κλιμα λιγος κοσμος καο λιγεσ κοπελες σου διναν σημασια για εμενα καλυτερα γιατι γνωρισα καποιες καινουργιες και δεν περιμενα στην σειρα για χορο ημουν μονος :dancing: :dancing: :dancing:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η αληθεια ειναι παντως οτι το αλκα εχει 6,7 κομματια παναγια βοηθα!Μουναρες με ολη τη σημασια της λεξης! :rockon:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
θα συμφωνησω με τον προηγουμενο μονο που θελει ψαξιμο εαν θελεις χορο με :sperm:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Η Αλίκα και η Μιλάνα είναι ακόμη εκεί????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θα συμφωνησω με τον προηγουμενο μονο που θελει ψαξιμο εαν θελεις χορο με :sperm:

οσο και αν εχω ψαχτει δεν κανει καμμια απο δαυτο.Αν ξερεις κατι αλλο εναδιαφερομαι.. :rockon:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Αλίκα; Μήπως εννοεί Αλίνα ο φίλος; Μία σούπερ Ρουμάνα! Δεν ξέρω, αλλά πριν δυο βδομάδες που πήγα δεν την είδα. Πάω σπάνια, όμως, πλέον.
όχι Αλίκα εννοώ, μια λεπτούλα με γυμνασμένο κορμί και μαυρο μακρύ μαλλί, οχι απο Ρουμανία, απο Ρωσσία νομίζω, τελοσπάντων μπορεί να έχει φύγει 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
όχι Αλίκα εννοώ, μια λεπτούλα με γυμνασμένο κορμί και μαυρο μακρύ μαλλί, οχι απο Ρουμανία, απο Ρωσσία νομίζω, τελοσπάντων μπορεί να έχει φύγει 

Την Αλίκα ούτε και γω την ξέρω.

deloudis

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μια καινούργια πληροφορία που πιστεύω να ενδιαφέρει όλους σας.

Oι πληροφορίες έχουνε φτάσει στα αυτιά όλων σας και πλέον είναι κρυφό μυστικό σε όλους τους λάτρεις του είδους. Το Alcatraz το νούμερο ένα μαγαζί στις προτιμήσεις όλου του κοινού τα τελευταία 2 χρόνια ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του ρούχα εν αναμονή των γιορτινών ημερών του Πάσχα. Το ρόστερ του μαγαζιού θα ανανεωθεί με καινούργια και πολύ καβλιάρικα μωρά μα πάνω απ'όλα πρόθυμα και υπάκουα σε κάθε κρυφή επιθυμία και φαντασίωση σας, όποια και αν είναι αυτή. Ξεχάστε τις Ρουμάνες, τις Βουλγάρες και τις Βρωμο-Αλβανίδες που παίζουν σε όλα τα μαγαζιά. Τα καινούργια πολυ καβλιάρικα μωρά στο ανανεωμένο ρόστερ του μαγαζιού είναι εξ ολοκλήρου καινούργια θρευτάρια αποκλειστικά και μόνο από Ρωσία, Ουκρανία και Τσεχία. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόκληση. ΚΑΝΕΝΑΣ είμαι σίνουρος σε αυτό.

Από τη Κυριακή του Πάσχα λοιπόν και μετά το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα με τα καινούργια μωρά θα έιναι κοντά σας. Όποιος χάσει έχασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom