1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχουν πίσω από τη μπάρα για να φτιάχνουν τα Mojitos....
έλεγα να πάρω ρίγανη για τη μπριζολίτσα αλλά μάλλον και αυτή θα είναι προσφορά πίσω από τη μπάρα......
έχουν πίσω από τη μπάρα για να φτιάχνουν τα Mojitos....
θα κανις ανταλαγη με τη δικη μου μπαρμπα,ελπιζω η δικη σου μην ινε γυφτομαυροτσουκαλη σα τη δικι μουΑν υποψιασθώ ότι φτιάχνουν mojito στα κωλάδικα θα πάω να κάνω εμφύτευση στην καράφλα μου
στιν ιλικια μου διλαδι,απο μπιρομπακα πος πας παλικαρακι τις φακις????Α όχι και αλμπινομαράφλας
Και κόψε το μπάρμπας . Μετά τις διακοπές και την κούρα έχω γίνει σαν ... σαραντάρης !
στιν ιλικια μου διλαδι,απο μπιρομπακα πος πας παλικαρακι τις φακις????
εγο με σε καμια σχεση,ο ορισμος του Αδωνι,1,68 πανιψιλος σα το Μουρεσαν(στη φατσα μιαζουμε),101 κιλα αισιος καμια σχεση με τον Ραμπο,καραφλοκορακας και μελιτζανοχροματος(λιγο τσιγανος,το ντατσουν μου λιπι)Δύσοσμε φίλε μου δεν διαθέτω μπυρόμπακα , έχω personal trainer και πάω στο Χολμς 5 φορές την εβδομάδα , είμαι 1.78 και 81 κιλά . Σα να λέμε πουροκούκλος !!!!
εγο με σε καμια σχεση,ο ορισμος του Αδωνι,1,68 πανιψιλος σα το Μουρεσαν(στη φατσα μιαζουμε),101 κιλα αισιος καμια σχεση με τον Ραμπο,καραφλοκορακας και μελιτζανοχροματος(λιγο τσιγανος,το ντατσουν μου λιπι)
με μια λεκσι μπουχεσας,δεν σου κσαναμιλο νιοθο κομπλεξ κατουτεροτητας
οχι εγο τα σκατα...Ασ'τα σάπια με τις ανατολικές ζωγραφίζεις
οχι εγο τα σκατα...
φιλε στιλε μου καμια πλεροφορια,δεν μπορο να σταυροσο φραπα για φραπε
ουτε κινιματογραφος στην ομονια να σουν...Δεν είναι εποχή φραπέ τώρα, ΠΡΟΣΕΧΩΣ
μας έχεις ζαλίσει τα παπάρια μ αυτόν τον πρίαμο...ουτε κινιματογραφος στην ομονια να σουν...
περι πριαμου τα ξερις???
διαβαζο την Ηλιαδα του σοφοκλη κε εχο αποριεςμας έχεις ζαλίσει τα παπάρια μ αυτόν τον πρίαμο...
του πλατωνα ειναι βρε αχαιρευτε η ιλιαδα....διαβαζο την Ηλιαδα του σοφοκλη κε εχο αποριες
ευχαριστο μορφομενε φιλε θα το διορθοσοτου πλατωνα ειναι βρε αχαιρευτε η ιλιαδα....
ημιμαθη...
μπραβο...οσο μεγαλωνουμε μαθαινουμε....ευχαριστο μορφομενε φιλε θα το διορθοσο
σοστο,αλα εγο ειμε πιο μεγαλος απο σε κε επρεπε γω να σε μαθενο οχι εσι,ντρεπομεμπραβο...οσο μεγαλωνουμε μαθαινουμε....
ενταξει εσυ με μαθαινεις εμπειριες και εγω γραμματικη....σοστο,αλα εγο ειμε πιο μεγαλος απο σε κε επρεπε γω να σε μαθενο οχι εσι,ντρεπομε
θα κανο ετιση να παο στο νιχτερινο!!!!!!!!!
τι να της κανις ρε παλικαρι τις σκατοεμπιριες,μονο οι αλοθρησκοι κολιτοι πρεπι να δουλεψουν στο πρασινο!!!!!!!!ενταξει εσυ με μαθαινεις εμπειριες και εγω γραμματικη....
αμοιβαια ανταλλαγη γνωσεων....