You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 405K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Hμαρτον..Τι ειδαν τα ματακια μου εχθες ?
Η φραπολα-καταπιολα Φιλιππινα του Λιντο να δουλευει στο Αλκατραζ..
Τα Σοδομα και τα Γομορα..!!
και προ εβδομαδος ηταν λολιτα.Αλλα καταδεχθηκαν να την βαλουν στο αλκατραζ?ε...αυτο παει πολυ...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Βικτώρια και ιδίως ΜΙΛΕΝΑ ολα τα λεφτά, θεικά πλάσματα!!!!!!!!!!!!!!!
η βικτωρια απο τις μουσσες ηρθε στο μαγαζι την ανοιξη και πραγματικα ειναι μια πολυ καυλιαρα γυναικα.Ειναι και φιλη μιας απο τις πιο αρχικαυλιαρισες στριππερ του προσφατου παρελθοντος που εργαζοταν στο τωρινο αλκατραζ,αλλα με αλλη ονομασια και διαμορφωση χωρου πριν καποια χρονια...
Βικτώρια και ιδίως ΜΙΛΕΝΑ ολα τα λεφτά, θεικά πλάσματα!!!!!!!!!!!!!!!
Eδω ειναι τα παραξενα..
Η Φιλιππινα στο Αλκατραζ και η Μιλενα στο Λιντο..
Αρχισαν αλλαξοκολιες αυτα τα 2 μαγαζια ?
Επισκέπτης
Hμαρτον..Τι ειδαν τα ματακια μου εχθες ?
Η φραπολα-καταπιολα Φιλιππινα του Λιντο να δουλευει στο Αλκατραζ..
Τα Σοδομα και τα Γομορα..!!
Γιαπωνέζα μου είπε ότι είναι...
Α, την ψεύτρα :o
Υ.Γ. Πολύ καυλιάρα πάντως
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Υ.Γ. Πολύ καυλιάρα πάντως
το εννοεις ή μας δουλευεις?
Κάνει καλό χορό πάντως!!!!
Μιλένα απο Λιθουανία, ήταν Lido πρώτα? δεν ξέρω αν λέμε την ίδια μου είπε ότι είναι 7 μηνες στην Ελλάδα αν καταλαβα καλάEδω ειναι τα παραξενα..
Η Φιλιππινα στο Αλκατραζ και η Μιλενα στο Λιντο..
Αρχισαν αλλαξοκολιες αυτα τα 2 μαγαζια ?
Επισκέπτης
το εννοώ
Η αποθέωση που γίνεται στο μαγαζί δεν με εκφράζει!!!
Πρώτον: οι γυναίκες, αν και πολύ εμφανίσιμες οι περισσότερες, είναι κάτω του μετρίου από πλευράς μεγέθους στήθους.
Δεύτερον: πολλά τραπέζια και καναπέδες απέχουν ένα χιλιόμετρο και 192 μέτρα από την πίστα.
Τρίτον: Το ποτό μπαίνει στο ποτήρι με το σταγονόμετρο. Βάλτε κάτι παραπάνω ρε παιδιά. Μην ακούτε τους ιδιοκτήτες
Υ.Γ. Βέβαια τολμώ να πω ότι τα shows που προσφέρουν οι κοπέλες είναι εκπληκτικά και το μαγαζί είναι αρκετά περιποιημένο....
Πρώτον: οι γυναίκες, αν και πολύ εμφανίσιμες οι περισσότερες, είναι κάτω του μετρίου από πλευράς μεγέθους στήθους.
Δεύτερον: πολλά τραπέζια και καναπέδες απέχουν ένα χιλιόμετρο και 192 μέτρα από την πίστα.
Τρίτον: Το ποτό μπαίνει στο ποτήρι με το σταγονόμετρο. Βάλτε κάτι παραπάνω ρε παιδιά. Μην ακούτε τους ιδιοκτήτες
Υ.Γ. Βέβαια τολμώ να πω ότι τα shows που προσφέρουν οι κοπέλες είναι εκπληκτικά και το μαγαζί είναι αρκετά περιποιημένο....
Επισκέπτης
Η αποθέωση που γίνεται στο μαγαζί δεν με εκφράζει!!!
1.Είναι όμως φυσικά...κ ας είναι ανύπαρκτα...;)
2.Σωστό....είναι σαν τα μπουζούκια...θέλεις μέσον για να κάτσεις 1ο τραπέζι πίστα...
3.Σωστό Χ2....απλά δεν θέλουν να βάλουν μπόμπες σαν του BG...γι'αυτο κερδίζουν απ'τη μικρότερη ποσότητα...
Δεν είμαι δικηγόρος του μαγαζιού...την αποψή μου λέω εν μέσω χαβαλέ...μην μου την πέφτετε κάθε φορά που σας τα χώνω...βαριέμαι να σβήνω τα πμ σας...(όλων των υπευθύνων για όλα τα μαγαζιά)....
Επισκέπτης
Eσύ μήπως γίνεται να μου βρεις το άβατάρ σου...με την αντίστροφη όμως περίπτωση ????Tι τραβας και εσυ μπρε κουτσικο ??
Eσύ μήπως γίνεται να μου βρεις το άβατάρ σου...με την αντίστροφη όμως περίπτωση ????
Eσύ μήπως γίνεται να μου βρεις το άβατάρ σου...με την αντίστροφη όμως περίπτωση ????
Δηλαδη κατι σαν να βαζεις το λουκανικο και να βγαινει αγελαδα ??
Να ψαξω..
Επισκέπτης
Νομίζω η περίπτωσή μας δεν είναι τόσο δύσκολη....Δηλαδη κατι σαν να βαζεις το λουκανικο και να βγαινει αγελαδα ??
Να ψαξω..
Απλά να πηδάει η γκόμενα θέλουμε....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ζάχαρη που βρήκες;xoροσ με βικτωρια εχθες το βραδυ φτιαξαμε ενα γλυκο με γαλα τελεια
είχες πάρει μαζί σου;
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ζάχαρη που βρήκες;
είχες πάρει μαζί σου;
έχουν πίσω από τη μπάρα για να φτιάχνουν τα Mojitos....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 6K