You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 409K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γιατι να μην το ψάχνει και ο νικολάκης?
δεν ήξερα ότι είσαι fun της συγκεκριμένης μουσικής
Επισκέπτης
γιατι με στενοχωρεις μαστερ πάθος?
σε πειράζω μπρε
Επισκέπτης
Ούτε η γκόμενα ξέρει ποιό είναι το τραγούδι που χορεύει....ο dj το έχει διαλέξει....
Ξέχασα κ τα λόγια....παρόλο που προσπαθούσα με νύχια κ με δόντια να το θυμάμαι...
Ξέχασα κ τα λόγια....παρόλο που προσπαθούσα με νύχια κ με δόντια να το θυμάμαι...
Επισκέπτης
Ούτε η γκόμενα ξέρει ποιό είναι το τραγούδι που χορεύει....ο dj το έχει διαλέξει....
Με μπλοκάκι για σημειώσεις την επόμενη φορά
Επισκέπτης
Όποιος πίνει πολύ....αυτά παθαίνει...πεθαίνει την μνήμη του....χαχαχαΜε μπλοκάκι για σημειώσεις την επόμενη φορά
Επισκέπτης
Όποιος πίνει πολύ....αυτά παθαίνει...πεθαίνει την μνήμη του....χαχαχα
όταν ήμουν μικρούλης και έπινα αντί για νερό ουίσκι, η γλώσσα λυνόταν - λες τελικά να είναι ευεργετικό το ποτό;;
Όποιος πίνει πολύ....αυτά παθαίνει...πεθαίνει την μνήμη του....χαχαχα
είναι ωραίο κομματάκι πάντως μεφ
και για κάποιον ανεξήγητο λόγο
κι εγώ πίστευα ότι θα το ήξερες!..
όταν ήμουν μικρούλης και έπινα αντί για νερό ουίσκι, η γλώσσα λυνόταν - λες τελικά να είναι ευεργετικό το ποτό;;
Επισκέπτης
Πιστεύω πως είναι εδω μέσα το κομματάκι....αν μπορείτε να κατεβάσετε τα 2 cds...κ το θυμάστε καλά το κομμάτι....πιστεύω θα καταλάβετε....
***pass: Nikos747
Επισκέπτης
ωραίος!..
thanks a lot μεφ!
ελπίζω να το πέτυχα....αν όχι στείλε,να συνεχίσουμε το ψάξιμο...
Επισκέπτης
Πιστεύω πως είναι εδω μέσα το κομματάκι....αν μπορείτε να κατεβάσετε τα 2 cds...κ το θυμάστε καλά το κομμάτι....πιστεύω θα καταλάβετε....
***pass: Nikos747
thanks man ;)
οκ!ελπίζω να το πέτυχα....αν όχι στείλε,να συνεχίσουμε το ψάξιμο...
θα σου πω σε λίγο...
..και κάποιες κουβέντες που είχαμε ανταλλάξει
τις θεωρώ παρελθόν!..
Επισκέπτης
Top 10 July -August 2008
pass :
****Δε θα γράψω ποιος dj...σε κωλόμπαρο...τα παίζει αυτούσια....
pass :
Επισκέπτης
Top 10 July -August 2008
pass :
Μέφι τα κατέβασα, ΟΚ, απλά δεν υπάρχει το κομμάτι του μαξιμιλιαν. Αλλά και αυτά είναι φοβερά, τα έψαχνα ;)
Επισκέπτης
Όταν ξαναπάτε (όποιος)....κρατήστε 1-2 φράσεις...κ θα το βρούμε...που θα πάει....Μέφι τα κατέβασα, ΟΚ, απλά δεν υπάρχει το κομμάτι του μαξιμιλιαν. Αλλά και αυτά είναι φοβερά, τα έψαχνα ;)
Επισκέπτης
Όταν ξαναπάτε (όποιος)....κρατήστε 1-2 φράσεις...κ θα το βρούμε...που θα πάει....
ΟΚ
θα γίνει πολύ σύντομα αυτό μεφ!.... ;)Όταν ξαναπάτε (όποιος)....κρατήστε 1-2 φράσεις...κ θα το βρούμε...που θα πάει....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 6K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου