απο τη ζωη ενοοω εμπειριες ρε, οχι απο τον σκατοκουβαλητη...τι να της κανις ρε παλικαρι τις σκατοεμπιριες,μονο οι αλοθρησκοι κολιτοι πρεπι να δουλεψουν στο πρασινο!!!!!!!!

απο τη ζωη ενοοω εμπειριες ρε, οχι απο τον σκατοκουβαλητη...τι να της κανις ρε παλικαρι τις σκατοεμπιριες,μονο οι αλοθρησκοι κολιτοι πρεπι να δουλεψουν στο πρασινο!!!!!!!!
χαμιλο αι κιου ,σορι αλα αργο να παρο μπρος..μαλον οπισθεναπο τη ζωη ενοοω εμπειριες ρε, οχι απο τον σκατοκουβαλητη...![]()
![]()
![]()
γαμώ την ανορθογραφία σου γαμώ δεν έχεις αλληθωρήσει έτσι όπως γράφεις τόσο καιρό;χαμιλο αι κιου ,σορι αλα αργο να παρο μπρος..μαλον οπισθεν![]()
![]()
![]()
μπορει το παλικαρι να σπουδασε τον ερωτα!!!σημασια εχει το αποτελεσμα.... ;)γαμώ την ανορθογραφία σου γαμώ δεν έχεις αλληθωρήσει έτσι όπως γράφεις τόσο καιρό;
αυτός ρε χύνει τη γκόμενα και το διαβάζει λάθος.... Μιλάμε για τετοια ανορθογραφία.....μπορει το παλικαρι να σπουδασε τον ερωτα!!!σημασια εχει το αποτελεσμα.... ;)
φιλε δε εχο σπουδασι τιποτα ,ιδικα στον ερωτα ιμε σκραπας,μουνι βλεπο μονο σε φοτογραφια...,περιμενο τους γνοστες να με φοτισουν και οθογραφικα και εροτικα!!!!!!μπορει το παλικαρι να σπουδασε τον ερωτα!!!σημασια εχει το αποτελεσμα.... ;)
εσένα σε έχω παραχωρήσει για να σε φτιάξει το πουλέν της πανάθας ο στρέιντζερ......φιλε δε εχο σπουδασι τιποτα ,ιδικα στον ερωτα ιμε σκραπας,μουνι βλεπο μονο σε φοτογραφια...,περιμενο τους γνοστες να με φοτισουν και οθογραφικα και εροτικα!!!!!!
δοστε μου τα φοτα σας!!!!!!!!!!!!
η βικτορια κανει καλο frape απκει να να ζητησεισ το σπεσιαλ
κρέμα τα υπουργε μου.Πειτε μου οτι ειναι αληθεια για να κρεμασω τα παπουτσια μου πλεον !!!!!
μπααααααααααααααααααααααα...κρέμα τα υπουργε μου.
καιρος ηταν..
κρέμα τα υπουργε μου.
καιρος ηταν..
μακαρινα παω στο Ουζμπεκισταν και αν ειναι δυνατο και στο Καζακσταν - εχει κατι σομπες εκει που σε ζεσταινουν ολο το βαρδυ !!!!!!
κανω μελετη για ουζμπεκισταν...
κοιτα βιτσια ο υπουργος με την ψαρίλα.χαλαρωσε ρε diky / ετσι οπως το παμε θα βρεθουμε σε κανενα Βλαδιβοστοκ να μας κυνηγανε Ρωσσοι ψαραδες να μας γαμησουν μεσα στα καϊκια τους
έχει και δω.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο Αλκατράζ της Ρόδου δεν ήτανε πάντωςλοιπον για πειτε για τη Τζουλια - ηταν στο Αλκατραζ ή μαλακιες ?????