Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 401K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Λοιπόν η κατάσταση είναι τόσο χάλια που θα περάσει πολύς καιρός και θα χρειαστεί πολλή σκέψη για να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί. Πλήρωσα 10 ευρώ στην είσοδο, μπήκα μέσα και είδα μια αίθουσα με τα τραπέζια όλα γεμάτα, πήγα και καθημερινή τρομάρα μου για να αποφύγω την πολυκοσμία, μου είπαν να κάτσω όρθιος δίπλα στο bar και άρχισε μια τελείως άσκοπη ορθοστασία με μια μπύρα στο χέρι που διάρκεσε 50 λεπτά, με κούρασε και στο τέλος πέρασα την έξοδο και πήγα για αλλού. Πολλά τραπέζια είχαν παρέες από ζευγάρια που είχαν πάρει ένα ποτό και καθόντουσαν με τις ώρες για να δουν τα επί σκηνής δρώμενα, τα κορίτσια είτε πήγαιναν πάνω-κάτω μόνα τους στον χώρο είτε κάποια καθόντουσαν σε καμιά γωνιά και δεν κάνανε τίποτα, ενώ εγώ κοίταζα διακριτικά πλαγίως μήπως και το καταλάβει καμία και έρθει να μου πιάσει την κουβέντα, αλλά εισέπραξα παγερή αδιαφορία. Γενικά δεν κατάλαβα γιατί ήμουν εγώ εκεί, ίσως δεν το έχω και πολύ να παίρνω μάτι άλλα ζευγάρια να πηδιούνται, ίσως έχω μεγαλώσει και με ενδιαφέρει να περνάω στην πράξη αντί να το ρίχνω στο μπανιστήρι σαν χάνος, πάντως ήταν εκεί μέσα μια κατάσταση πλήρους απραξίας που με άφησε ολότελα ασυγκίνητο. Το ωραίο παρεμπιπτόντως είναι ότι οι μόνες που δεν ήθελαν να ανέβουν επί σκηνής για να έχει παρέα στο νούμερο του ένας πηδήκουλας ήταν Ελληνίδες πελάτισσες, γεγονός που το κακολόγησε ο dj γιατί δεν είναι ξεβγαλμένες όπως οι ξένες αλλά ξινές και ξενέρωτες. Μου ήρθε ειλικρινά να ξεράσω στο πάτωμα αλλά μου πέρασε μετά από λίγο. Μακριά από kinky opera και Alcatraz γιατί θα σας βάλουν τιμωρία όρθιους στην γωνία χωρίς να έχετε κάνει τίποτα κακό και είτε θα σας πρήζουν συνέχεια και υπερεντατικά όπως στο kinky για να σας φάνε τα 100 ευρώ +35 κέρασμα+10 είσοδο και να σας ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται χωρίς να μπορείτε να δείτε ούτε λίγο pole dancing από εκεί που θα κάθεστε στη γωνία του bar, είτε στο alcatraz θα σας φάει η ορθοστασία και θα μείνετε τελείως άπραγοι, χωρίς να ξοδέψετε φράγκο, γεγονός βέβαια που δεν κάνει καλό και στην τσέπη τους εκεί μέσα. Παλιά μια χαρά καθόμουνα στο Alcatraz και έπαιρνα και τους χορούς μου, ενώ τώρα έχει γίνει αποκλειστικά χώρος θεαμάτων, ενώ το Kinky είτε όποιον τον δει μόνο του τον βάζει στην άκρη να κάτσει, είτε τα 150-200 ευρώ τους φαίνονται ψιλικοκό και ενδιαφέρονται μόνο για τα πολύ χοντρά πορτοφόλια, περιμένοντας να σκάσει κανένα αμάξι υπερπολυτελείας απ' έξω πως και πως. Εγώ είμαι για caissa πλέον που ξηγιούνται σωστά και έχει ζεστή ατμόσφαιρα στην οποία δεν αισθάνομαι ότι τους γίνομαι και βάρος και λένε και ένα ευχαριστώ πριν την καληνύχτα που τους έχω αφήσει τριψήφιο νούμερο ευρώ. Οι άλλοι το έχουν χάσει το νόημα νομίζω...

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Λοιπόν η κατάσταση είναι τόσο χάλια που θα περάσει πολύς καιρός και θα χρειαστεί πολλή σκέψη για να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί. Πλήρωσα 10 ευρώ στην είσοδο, μπήκα μέσα και είδα μια αίθουσα με τα τραπέζια όλα γεμάτα, πήγα και καθημερινή τρομάρα μου για να αποφύγω την πολυκοσμία, μου είπαν να κάτσω όρθιος δίπλα στο bar και άρχισε μια τελείως άσκοπη ορθοστασία με μια μπύρα στο χέρι που διάρκεσε 50 λεπτά, με κούρασε και στο τέλος πέρασα την έξοδο και πήγα για αλλού. Πολλά τραπέζια είχαν παρέες από ζευγάρια που είχαν πάρει ένα ποτό και καθόντουσαν με τις ώρες για να δουν τα επί σκηνής δρώμενα, τα κορίτσια είτε πήγαιναν πάνω-κάτω μόνα τους στον χώρο είτε κάποια καθόντουσαν σε καμιά γωνιά και δεν κάνανε τίποτα, ενώ εγώ κοίταζα διακριτικά πλαγίως μήπως και το καταλάβει καμία και έρθει να μου πιάσει την κουβέντα, αλλά εισέπραξα παγερή αδιαφορία. Γενικά δεν κατάλαβα γιατί ήμουν εγώ εκεί, ίσως δεν το έχω και πολύ να παίρνω μάτι άλλα ζευγάρια να πηδιούνται, ίσως έχω μεγαλώσει και με ενδιαφέρει να περνάω στην πράξη αντί να το ρίχνω στο μπανιστήρι σαν χάνος, πάντως ήταν εκεί μέσα μια κατάσταση πλήρους απραξίας που με άφησε ολότελα ασυγκίνητο. Το ωραίο παρεμπιπτόντως είναι ότι οι μόνες που δεν ήθελαν να ανέβουν επί σκηνής για να έχει παρέα στο νούμερο του ένας πηδήκουλας ήταν Ελληνίδες πελάτισσες, γεγονός που το κακολόγησε ο dj γιατί δεν είναι ξεβγαλμένες όπως οι ξένες αλλά ξινές και ξενέρωτες. Μου ήρθε ειλικρινά να ξεράσω στο πάτωμα αλλά μου πέρασε μετά από λίγο. Μακριά από kinky opera και Alcatraz γιατί θα σας βάλουν τιμωρία όρθιους στην γωνία χωρίς να έχετε κάνει τίποτα κακό και είτε θα σας πρήζουν συνέχεια και υπερεντατικά όπως στο kinky για να σας φάνε τα 100 ευρώ +35 κέρασμα+10 είσοδο και να σας ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται χωρίς να μπορείτε να δείτε ούτε λίγο pole dancing από εκεί που θα κάθεστε στη γωνία του bar, είτε στο alcatraz θα σας φάει η ορθοστασία και θα μείνετε τελείως άπραγοι, χωρίς να ξοδέψετε φράγκο, γεγονός βέβαια που δεν κάνει καλό και στην τσέπη τους εκεί μέσα. Παλιά μια χαρά καθόμουνα στο Alcatraz και έπαιρνα και τους χορούς μου, ενώ τώρα έχει γίνει αποκλειστικά χώρος θεαμάτων, ενώ το Kinky είτε όποιον τον δει μόνο του τον βάζει στην άκρη να κάτσει, είτε τα 150-200 ευρώ τους φαίνονται ψιλικοκό και ενδιαφέρονται μόνο για τα πολύ χοντρά πορτοφόλια, περιμένοντας να σκάσει κανένα αμάξι υπερπολυτελείας απ' έξω πως και πως. Εγώ είμαι για caissa πλέον που ξηγιούνται σωστά και έχει ζεστή ατμόσφαιρα στην οποία δεν αισθάνομαι ότι τους γίνομαι και βάρος και λένε και ένα ευχαριστώ πριν την καληνύχτα που τους έχω αφήσει τριψήφιο νούμερο ευρώ. Οι άλλοι το έχουν χάσει το νόημα νομίζω...
Τυπε πώς δεν τους βρίζεις κιόλας που έχουν τόση πελατεία οι άχρηστοι και είναι τόσο γεμάτοι που δεν κράτησαν αποκλειστικά ένα τραπέζι ελεύθερο για την αρχοντιά σου! :headbang:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Τυπε πώς δεν τους βρίζεις κιόλας που έχουν τόση πελατεία οι άχρηστοι και είναι τόσο γεμάτοι που δεν κράτησαν αποκλειστικά ένα τραπέζι ελεύθερο για την αρχοντιά σου! :headbang:
Αν θεωρείς μαγκιά το να κάθονται δύο ζευγαράκια και να έχουν βάλει από 20 ευρώ το άτομο (σύνολο 80 ευρώ για μπουκαλι) και να χαζεύουν την τσόντα με τις ώρες, ενώ εγώ που μόνος μου θα έδινα παραπάνω να ξεροσταλιαζω ε τότε τι να σου πω να πας να κοιταχτεις. Άσε που από περιέργεια πήγα τις δύο φορές που πήγα στο παλιό και το νέο, δεν είμαι δηλαδή και κανένας ανώμαλος και κανένας τσοντακιας για να μου λείψει η φάση. Απλά δεν έχει ποιότητα η όλη φάση έτσι όπως είναι, είναι για να πάει μόνο κανένας πιτσιρίκος με την γκομενιτσα του για να ζηλέψει εκείνη και να τον παρατήσει την επόμενη μέρα. Εικοσαρικο ξοδεύεις σε μπαράκι της γειτονιάς όχι σε στριπτιζαδικο φίλε, αλλά ο έξυπνος άνθρωπος ξέρει ότι όσο στενεύουν τα πράγματα με τις φοροεπιδρομες το κοινό που παίρνει ένα μπουκάλι δια του τέσσερα θα φθίνει. Μια παρακμιακή,ασυνάρτητη χαβρα Ιουδαίων είδα εκεί μέσα, όχι μαγαζί για να αφήσω 150-200 ευρώ και να φύγω.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
352
Πόντοι
21
Αν θεωρείς μαγκιά το να κάθονται δύο ζευγαράκια και να έχουν βάλει από 20 ευρώ το άτομο (σύνολο 80 ευρώ για μπουκαλι) και να χαζεύουν την τσόντα με τις ώρες, ενώ εγώ που μόνος μου θα έδινα παραπάνω να ξεροσταλιαζω ε τότε τι να σου πω να πας να κοιτάζεις. Άσε που από περιέργεια πήγα τις δύο φορές που πήγα στο παλιό και το νέο, δεν είμαι δηλαδή και κανένας ανώμαλος και κανένας τσοντακιας για να μου λείψει η φάση. Απλά δεν έχει ποιότητα η όλη φάση έτσι όπως είναι, είναι για να πάει μόνο κανένας πιτσιρίκος με την γκομενιτσα του για να ζηλέψει εκείνη και να τον παρατήσει την επόμενη μέρα. Εικοσαρικο ξοδεύεις σε μπαράκι της γειτονιάς όχι σε στριπτιζαδικο φίλε, αλλά ο έξυπνος άνθρωπος ξέρει ότι όσο στενεύουν τα πράγματα με τις φοροεπιδρομες το κοινό που παίρνει ένα μπουκάλι δια του τέσσερα θα φθίνει. Μια παρακμιακή,ασυνάρτητη χαβρα Ιουδαίων είδα εκεί μέσα, όχι μαγαζί για να αφήσω 150-200 ευρώ και να φύγω.
Αν δεν ησουν ανωμαλος φιλε δε θα ησουν εδω γραμμενος, ουτε θα πηγαινες στα στριπ για να πιασεις μπουτακι, κωλαρακι και βυζακι. Ασε τη μυξα και το κλαμα επειδη ηταν γεματο το μαγαζι απο ζευγαρια. Και το στριπ εξοδος σε μπαρακι ειναι για καποιους και να θα δωσουν λιγα λεφτα γιατι εχουν ζωη σε αντιθεση με καποιους αλλους forever alone τυπαδες που πανε και ριχνουν απειρα λεφτα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Καταρχήν δεν γνωρίζεις ποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις κουβαλάει κάποιος μέσα στο κεφάλι του, δηλαδή αν είναι υγιείς ή παθολογικές (αλλά εσύ διαβάζεις όπως όλοι οι απαίδευτοι και περιορισμένης νοημοσύνης άνθρωποι βουλωμένο γράμμα από το διαδίκτυο), δεύτερον το να πιάσεις μια γυναίκα δεν είναι διόλου σεξουαλικά διεστραμμένο και τρίτον επειδή πήγα απέναντι σε άλλα strip show μπορώ να σου πω ότι μου κάνανε τεμενάδες για να με καλοπιάσουν επειδή σαφώς δε βλέπουν χρήμα να μπαίνει στα ταμεία τους ενώ το εν λόγω κατάστημα τραβάει όσο κόσμο έχει απομείνει για να χαζεύουν με τις ώρες το φίκι-φίκι επί σκηνής. Αν είχες λίγο μυαλό θα έβλεπες ότι δεν έχω τίποτα με αυτούς τους ανθρώπους, προσφέρουν ένα θέαμα, απλά ζορίστηκα γιατί είπα σαν άνθρωπος να βγω μια βόλτα και πέρασα πολύ άσχημα. Εν τω μεταξύ επειδή είμαι ένας κύριος πάντα στη συμπεριφορά μου απέναντι σε κοπέλες και προσωπικό θα πω και κάτι άλλο ότι με παρέλαβε ένας που μου φάνηκε μεσήλικας και μου έλεγε: "όρθιος στο μπαρ'' που δεν μπορούσα να το καταλάβω λόγω της δυνατής μουσικής και όταν το επανέλαβε τρίτη φορά άρχισε να μου φωνάζει τσατισμένος. Βέβαια δεν έφταιγα εγώ σε κάτι και ίσως κάποια σκέψη να τον εκνεύριζε εκείνη την στιγμή αλλά εγώ δε γουστάρω να πηγαίνω κάπου για να μου φωνάζουν με το ''καλησπέρα σας''. Δεν δυσφημίζω το μαγαζί, είναι ένα πολύ καλό μαγαζί, αλλά τα τριγύρω αργοπεθαίνουν κι αυτό έχει γίνει χάλι μαύρο παρόλη την ποιότητα του εξαιτίας της αφραγκίας στην οποία έχει πέσει η κοινωνία. Δεν έχουν ίσως άλλο τρόπο, αυτή είναι η μόνη οδός που τους άφησαν για να πορεύονται όσοι κυβερνούν τα πάντα, αλλά για μένα είναι υποβάθμιση της ζωής μου και της ψυχαγωγίας μου. Ειλικρινά εξαιρώντας το caissa αν στο τέλος έμενε από την τέλεια οικονομική καταστροφή μόνο το alcatraz για να πίνω μπίρα στο όρθιο και να μην ασχολείται κανείς μαζί μου, τότε η κατάσταση θα ήταν να φουντάρω στο Φάληρο. Επαναλαμβάνω να πάτε στο Alcatraz, δεν το δυσφημίζω, τέτοιο show δεν έχει πουθενά αλλού, αλλά με κράτηση από πριν είτε 4 φίλοι ή δυο ζευγάρια. Για ρομαντικούς που ακούνε rock και metal και ψάχνουν λίγη νυχτερινή περιπέτεια δεν θα τις συνιστούσα τις καταστάσεις. Και ξέρεις και κάτι άλλο; Επιμένοντας ότι όποιος μπαίνει εδώ μέσα ή πηγαίνει στη Συγγρού είναι ανώμαλος δείχνεις ότι έχεις την κατατομή του χαζού που προσπαθεί να τον κατεβάσει τον άλλο στο επίπεδο του για να τσακωθεί μετά και να βγει από πάνω. Ξέρεις όμως ο έξυπνος τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις; Εφαρμόζει το ''πετάει ο γάιδαρος; πετάει'' γιατί ξέρει ότι το να διαφωνείς με τον κουτό για να του αλλάξεις γνώμη πουθενά δε θα βγάλει, γιατί δεν γυρνάει την άποψη του άλλου μέσα στο κεφάλι του ποτέ. Σε βολεύει λοιπόν εφόσον είσαι αναγκασμένος να ζήσεις με έναν τρόπο να πιστεύεις ότι είναι αυτός και ο καλύτερος; Πίστευε το λοιπόν.

Τελευταία τροποποίηση:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Φιλε σταματησα να πηγαινω στα ιδια μαγαζια για τους ιδιους λογους
Και χασανε πολλα φραγκα απο εμενα

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Αν θεωρείς μαγκιά το να κάθονται δύο ζευγαράκια και να έχουν βάλει από 20 ευρώ το άτομο (σύνολο 80 ευρώ για μπουκαλι) και να χαζεύουν την τσόντα με τις ώρες, ενώ εγώ που μόνος μου θα έδινα παραπάνω να ξεροσταλιαζω ε τότε τι να σου πω να πας να κοιταχτεις. Άσε που από περιέργεια πήγα τις δύο φορές που πήγα στο παλιό και το νέο, δεν είμαι δηλαδή και κανένας ανώμαλος και κανένας τσοντακιας για να μου λείψει η φάση. Απλά δεν έχει ποιότητα η όλη φάση έτσι όπως είναι, είναι για να πάει μόνο κανένας πιτσιρίκος με την γκομενιτσα του για να ζηλέψει εκείνη και να τον παρατήσει την επόμενη μέρα. Εικοσαρικο ξοδεύεις σε μπαράκι της γειτονιάς όχι σε στριπτιζαδικο φίλε, αλλά ο έξυπνος άνθρωπος ξέρει ότι όσο στενεύουν τα πράγματα με τις φοροεπιδρομες το κοινό που παίρνει ένα μπουκάλι δια του τέσσερα θα φθίνει. Μια παρακμιακή,ασυνάρτητη χαβρα Ιουδαίων είδα εκεί μέσα, όχι μαγαζί για να αφήσω 150-200 ευρώ και να φύγω.
Ρε συ @antony μην ασχολεισαι με τα παιδακια. Δεν εχουν γνωρισει τις χρυσες εποχες του strip

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.464
Πόντοι
9.931
Δηλαδή ρε τυποι τι θέλετε, να σας «μυρίσουν» οτι εχετε σκοπο να χαλάσετε πολλά λεφτά και να σηκώσουν ενα ζευγάρι άρων-άρων που χαλάει 40 ευρώ για να κάτσετε εσεις;;;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Δεν είπε κάποιος κάτι τέτοιο και τα νέα παιδιά με το εικοσάευρο το καθένα έχουν δικαίωμα να κάτσουνε, αλλά πήγα για strip και μου βγήκε κάτι σαν club, ένα πράμα που έχει γίνει μοδίτσα όπως το ηλίθιο το trap από τη νεολαία που παίζεται και στα σκυλάδικα. Παλιά στο Alcatraz καθόμουνα κάτω, άρχιζα να πίνω και μετά από λίγο μου ερχόταν η δίμετρη από πάνω και μου έλεγε στην ψύχρα ''θέλεις χορό;''. Τώρα ανάθεμα και αν γίνονται πια και πολλοί χοροί εκεί μέσα. Γιατί πρέπει τόσες κοπέλες να κάθονται μαζεμένες στις γωνίες στους καναπέδες και να μη βγάζουν μεροκάματο; Είναι strip αυτό το πράγμα; Πολύ φοβάμαι μήπως ο τύπος που μου φώναζε είχε εκνευριστεί με την κατάσταση εκεί μέσα. Και γενικά δεν είμαι τόσο εύθικτος αλλά η Ελλάδα δεν είναι ΗΠΑ που έχουν χιλιάδες στριπτιζάδικα, είναι μια κουτσουλιά χώρα που έχουν μείνει δύο πράγματα μόνο, αν τελειώσουν και αυτά είμαστε για τα μπάζα οριστικά, κανένα call girl πλέον θα υπάρχει μόνο σε ξενοδοχείοου αλλά αυτό δεν έχει κόσμο, κοινωνικότητα και χαβαλέ όπως το strip. Είναι ξερό πήδημα, έληξε.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.464
Πόντοι
9.931
Δεν είπε κάποιος κάτι τέτοιο αλλά πήγα για strip και μου βγήκε κάτι σαν club, ένα πράμα που έχει γίνει μοδίτσα όπως το ηλίθιο το trap από τη νεολαία. Παλιά στο Alcatraz καθόμουνα κάτω, άρχιζα να πίνω και μετά από λίγο μου ερχόταν η δίμετρη από πάνω και μου έλεγε στην ψύχρα ''θέλεις χορό;''. Τώρα ανάθεμα και αν γίνονται πια και πολλοί χοροί εκεί μέσα. Γιατί πρέπει τόσες κοπέλες να κάθονται μαζεμένες στις γωνίες στους καναπέδες και να μη βγάζουν μεροκάματο; Είναι strip αυτό το πράγμα; Πολύ φοβάμαι μήπως ο τύπος που μου φώναζε είχε εκνευριστεί με την κατάσταση εκεί μέσα.
Λογικά εχει αλλάξει target group και προσανατολισμο το μαγαζι. Εχεις τρεις επιλογές, η ψάχνεις για στριπ που ειναι πιο κοντα στα γούστα σου η συνεχίζεις να πηγαίνεις και ανέχεσαι αυτη την κατάσταση η κόβεις εντελώς το στριπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε συ @antony μην ασχολεισαι με τα παιδακια. Δεν εχουν γνωρισει τις χρυσες εποχες του strip
Αυτες τις εποχές να ζήσεις να της θυμάσαι, δεν ξαναέρχονται.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Λογικά εχει αλλάξει target group και προσανατολισμο το μαγαζι. Εχεις τρεις επιλογές, η ψάχνεις για στριπ που ειναι πιο κοντα στα γούστα σου η συνεχίζεις να πηγαίνεις και ανέχεσαι αυτη την κατάσταση η κόβεις εντελώς το στριπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτες τις εποχές να ζήσεις να της θυμάσαι, δεν ξαναέρχονται.
Ναι ρε φιλε , αλλα τα παιδακια των μνημονιων δεν ξερουν και δε ρωτανε να μαθουνε
Εγω μετα απο χρονια και πολυ σκοραρισμα ( εννοω ραντεβου κλπ ) εκοψα το strip

Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
352
Πόντοι
21
Καταρχήν δεν γνωρίζεις ποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις κουβαλάει κάποιος μέσα στο κεφάλι του, δηλαδή αν είναι υγιείς ή παθολογικές (αλλά εσύ διαβάζεις όπως όλοι οι απαίδευτοι και περιορισμένης νοημοσύνης άνθρωποι βουλωμένο γράμμα από το διαδίκτυο), δεύτερον το να πιάσεις μια γυναίκα δεν είναι διόλου σεξουαλικά διεστραμμένο και τρίτον επειδή πήγα απέναντι σε άλλα strip show μπορώ να σου πω ότι μου κάνανε τεμενάδες για να με καλοπιάσουν επειδή σαφώς δε βλέπουν χρήμα να μπαίνει στα ταμεία τους ενώ το εν λόγω κατάστημα τραβάει όσο κόσμο έχει απομείνει για να χαζεύουν με τις ώρες το φίκι-φίκι επί σκηνής. Αν είχες λίγο μυαλό θα έβλεπες ότι δεν έχω τίποτα με αυτούς τους ανθρώπους, προσφέρουν ένα θέαμα, απλά ζορίστηκα γιατί είπα σαν άνθρωπος να βγω μια βόλτα και πέρασα πολύ άσχημα. Εν τω μεταξύ επειδή είμαι ένας κύριος πάντα στη συμπεριφορά μου απέναντι σε κοπέλες και προσωπικό θα πω και κάτι άλλο ότι με παρέλαβε ένας που μου φάνηκε μεσήλικας και μου έλεγε: "όρθιος στο μπαρ'' που δεν μπορούσα να το καταλάβω λόγω της δυνατής μουσικής και όταν το επανέλαβε τρίτη φορά άρχισε να μου φωνάζει τσατισμένος. Βέβαια δεν έφταιγα εγώ σε κάτι και ίσως κάποια σκέψη να τον εκνεύριζε εκείνη την στιγμή αλλά εγώ δε γουστάρω να πηγαίνω κάπου για να μου φωνάζουν με το ''καλησπέρα σας''. Δεν δυσφημίζω το μαγαζί, είναι ένα πολύ καλό μαγαζί, αλλά τα τριγύρω αργοπεθαίνουν κι αυτό έχει γίνει χάλι μαύρο παρόλη την ποιότητα του εξαιτίας της αφραγκίας στην οποία έχει πέσει η κοινωνία. Δεν έχουν ίσως άλλο τρόπο, αυτή είναι η μόνη οδός που τους άφησαν για να πορεύονται όσοι κυβερνούν τα πάντα, αλλά για μένα είναι υποβάθμιση της ζωής μου και της ψυχαγωγίας μου. Ειλικρινά εξαιρώντας το caissa αν στο τέλος έμενε από την τέλεια οικονομική καταστροφή μόνο το alcatraz για να πίνω μπίρα στο όρθιο και να μην ασχολείται κανείς μαζί μου, τότε η κατάσταση θα ήταν να φουντάρω στο Φάληρο. Επαναλαμβάνω να πάτε στο Alcatraz, δεν το δυσφημίζω, τέτοιο show δεν έχει πουθενά αλλού, αλλά με κράτηση από πριν είτε 4 φίλοι ή δυο ζευγάρια. Για ρομαντικούς που ακούνε rock και metal και ψάχνουν λίγη νυχτερινή περιπέτεια δεν θα τις συνιστούσα τις καταστάσεις. Και ξέρεις και κάτι άλλο; Επιμένοντας ότι όποιος μπαίνει εδώ μέσα ή πηγαίνει στη Συγγρού είναι ανώμαλος δείχνεις ότι έχεις την κατατομή του χαζού που προσπαθεί να τον κατεβάσει τον άλλο στο επίπεδο του για να τσακωθεί μετά και να βγει από πάνω. Ξέρεις όμως ο έξυπνος τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις; Εφαρμόζει το ''πετάει ο γάιδαρος; πετάει'' γιατί ξέρει ότι το να διαφωνείς με τον κουτό για να του αλλάξεις γνώμη πουθενά δε θα βγάλει, γιατί δεν γυρνάει την άποψη του άλλου μέσα στο κεφάλι του ποτέ. Σε βολεύει λοιπόν εφόσον είσαι αναγκασμένος να ζήσεις με έναν τρόπο να πιστεύεις ότι είναι αυτός και ο καλύτερος; Πίστευε το λοιπόν.
Αυτο που διαβαζω: μιζεραμπιλισμος και διαρκες αιτημα για οικονομικοτερες παραφιλιες. Καλη σου συνεχεια.

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.595
Πόντοι
216
Αυτό το καινούριο από την Ουκρανία είναι αρρώστια ρε παιδιά χαίρεσαι να ξοδεύεις λεφτά. Γυμναστήριο πάει στο LVK βλέπω να γραφομαι εκεί

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Αυτο που διαβαζω: μιζεραμπιλισμος και διαρκες αιτημα για οικονομικοτερες παραφιλιες. Καλη σου συνεχεια
Μια χαρά είμαι, ένας υγιέστατος σεξουαλικά άντρας αν θες να μάθεις την αλήθεια. Όμως φίλε φιρί φιρί το πας και αντιδράς με κακία-επιθετικότητα, γι' αυτό να ξέρεις ότι όποιος κάνει πολύ τον ζόρικο, τον σκληρό και τον μάγκα έχει συνήθως χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σου άρεσε αυτό τώρα; Άντε βάλε τα με κανέναν στο μπόι σου εκεί πέρα. Και το ψευδώνυμο σου εδώ μέσα σημαίνει στα αγγλικά ''κατούρημα''. Ελπίζω να μην χρησιμοποιείς προβολές για να αποδίδεις δικά σου χαρακτηριστικά ακόμα και παθολογικά σε άλλους ώστε να ξαλαφρώνεις λίγο από το άγχος και τις ενοχές σου. Λες να είναι καμιά ουρολαγνεία στη μέση; Εμείς ποτέ δεν θα μάθουμε αν δεν μας το πεις εσύ φίλε, αλλά βιάστηκες πολύ να κατηγορήσεις ένα ΄άτομο άγνωστο και ανώνυμο για παραφιλίες. Τέλος πάντων εγώ το alcatraz δεν το κατηγόρησα, το φτιάξανε ωραίο, έχουνε και το θέαμα τους, αλλά γενικά πλέον δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν κάτι άλλο από αυτό που ήταν παλιά. Πάντως μάλλον η εικασία μου ήταν σωστή γιατί είδα τα υπόλοιπα μηνύματα σου και είδα ότι ψάχνεσαι χοντρά και μάλιστα με πολύ χαμηλό budget. Κατάλαβα πως σκέφτεσαι από τα λεγόμενα σου, το ψευδώνυμο σου και η επιβεβαίωση ήρθε όταν έψαξα τα μηνύματα σου. Πολύ απλό μυαλό έχεις τελικά.

Τελευταία τροποποίηση:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Τι πιο απλό από το να κλείσετε το τραπεζάκι σας (όπως κάνω κι εγώ) κ να πάτε κύριοι , ειδικά Σαββατοβραδο,αφου διαθέτετε κ τα γκαφρα...τιναφτορε!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
εγώ ώς παλαιός πλέον του χώρου, δε βρίσκω έναν λόγο να πάω να δώσω έστω την είσοδο για να μπώ σε αυτό το κλάμπ....βέβαια και στα περισσότερα πλέον(πλην κίνκυ, καίσσα και γκόλντεν) αλλά αφού θέλετε να συνωστίζεστε σαν τα ποντίκια για να δείτε απλά κώλους και μπόλικες ελλεινίδες.....πάσο..

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Οποίος διαθετει χρήμα είμαι σίγουρος ξέρει τι να κάνει κ πως να το κανει,και μεσα με τα μωρά έως και από το να κλείσει κύριος το τραπέζι του στο εστιατόριο στα μπουζούκια και στο στριπ, στην καλή τη καβατζα,ποτε δίπλα κ μαζί με τους ιδρωμένους πιτσιρικαδες...ΜΗΝ συνωστίζεστε σαν τα ποντίκια για να δείτε κωλαρες κ μουναρες, καντε το σωστά κλείστε τραπεζάκι λοιπόν ! απευθυνομαι πάντα αποκλειστικά κ μόνο σε φραγκάτους επιπέδου,να εξηγούμαστε...(όχι στου στυλ τα χούμε κάνει εμείς μωρέ παλια....τι να μας πει τώρα η φάση δε μετράει...)οι υπόλοιποι στο όρθιο κ στο πουθενά, τα χούμε πει έτσι είναι η πουτανα η ζωή...

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21

Δεν ξέρω αν έχουμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το Alcatraz; Περνάω συχνά από Συγγρού και βλέπω και παντού διαφημίσεις και αν αξίζει το μαγαζί είναι κρίμα να μην πάμε μια βολτίτσα :dancing:
Άμα σου αρέσουν τα σόου πήγαινε εγώ τα βαριέμαι . Κοπέλες έχει όμορφες αλλά να ξέρεις θέλεις χορό δεν θέλεις δρόμο τελείως επαγγελματίκα εμένα δεν μου αρέσει αυτό οι πιο πολλές νομίζουν ότι είναι οι ομορφότερες του πλανήτη.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Άμα σου αρέσουν τα σόου πήγαινε εγώ τα βαριέμαι . Κοπέλες έχει όμορφες αλλά να ξέρεις θέλεις χορό δεν θέλεις δρόμο τελείως επαγγελματίκα εμένα δεν μου αρέσει αυτό οι πιο πολλές νομίζουν ότι είναι οι ομορφότερες του πλανήτη.
Αυτό ισχύει.Δυστυχως...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Εδώ ρε φίλε σου είπα ότι μπορώ να δώσω άνετα ένα 80αρι για ένα μπουκάλι και να κάτσει και μια κοπέλα στο τραπέζι μου έχοντας και άλλα στην τσέπη μου για τις επόμενες ώρες. Γιατί δε διαβάζεις προσεκτικά τι έχει γράψει ο άλλος; "Πούλα μούρη για μη σε έχουν χεσμενο" που έλεγε ο Αρκάς. Νομίζεις ότι ο πελάτης, αν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ακόμα, που αφήνει 2000 ευρώ και τα έχει βγάλει μαύρα θα κοκορευοταν σαν εσένα εδώ μέσα; Λαμόγια είναι και κρύβονται. Με 350 ευρώ έχει σαμπάνια και Ρωσίδα κούκλα και αν θες για οικονομία λιγότερο όμορφη με 150 ευρώ έχεις φτιαχτει. Πότε θα σοβαρευτείτε σε αυτή τη χώρα επιτέλους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom