Λοιπόν η κατάσταση είναι τόσο χάλια που θα περάσει πολύς καιρός και θα χρειαστεί πολλή σκέψη για να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί. Πλήρωσα 10 ευρώ στην είσοδο, μπήκα μέσα και είδα μια αίθουσα με τα τραπέζια όλα γεμάτα, πήγα και καθημερινή τρομάρα μου για να αποφύγω την πολυκοσμία, μου είπαν να κάτσω όρθιος δίπλα στο bar και άρχισε μια τελείως άσκοπη ορθοστασία με μια μπύρα στο χέρι που διάρκεσε 50 λεπτά, με κούρασε και στο τέλος πέρασα την έξοδο και πήγα για αλλού. Πολλά τραπέζια είχαν παρέες από ζευγάρια που είχαν πάρει ένα ποτό και καθόντουσαν με τις ώρες για να δουν τα επί σκηνής δρώμενα, τα κορίτσια είτε πήγαιναν πάνω-κάτω μόνα τους στον χώρο είτε κάποια καθόντουσαν σε καμιά γωνιά και δεν κάνανε τίποτα, ενώ εγώ κοίταζα διακριτικά πλαγίως μήπως και το καταλάβει καμία και έρθει να μου πιάσει την κουβέντα, αλλά εισέπραξα παγερή αδιαφορία. Γενικά δεν κατάλαβα γιατί ήμουν εγώ εκεί, ίσως δεν το έχω και πολύ να παίρνω μάτι άλλα ζευγάρια να πηδιούνται, ίσως έχω μεγαλώσει και με ενδιαφέρει να περνάω στην πράξη αντί να το ρίχνω στο μπανιστήρι σαν χάνος, πάντως ήταν εκεί μέσα μια κατάσταση πλήρους απραξίας που με άφησε ολότελα ασυγκίνητο. Το ωραίο παρεμπιπτόντως είναι ότι οι μόνες που δεν ήθελαν να ανέβουν επί σκηνής για να έχει παρέα στο νούμερο του ένας πηδήκουλας ήταν Ελληνίδες πελάτισσες, γεγονός που το κακολόγησε ο dj γιατί δεν είναι ξεβγαλμένες όπως οι ξένες αλλά ξινές και ξενέρωτες. Μου ήρθε ειλικρινά να ξεράσω στο πάτωμα αλλά μου πέρασε μετά από λίγο. Μακριά από kinky opera και Alcatraz γιατί θα σας βάλουν τιμωρία όρθιους στην γωνία χωρίς να έχετε κάνει τίποτα κακό και είτε θα σας πρήζουν συνέχεια και υπερεντατικά όπως στο kinky για να σας φάνε τα 100 ευρώ +35 κέρασμα+10 είσοδο και να σας ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται χωρίς να μπορείτε να δείτε ούτε λίγο pole dancing από εκεί που θα κάθεστε στη γωνία του bar, είτε στο alcatraz θα σας φάει η ορθοστασία και θα μείνετε τελείως άπραγοι, χωρίς να ξοδέψετε φράγκο, γεγονός βέβαια που δεν κάνει καλό και στην τσέπη τους εκεί μέσα. Παλιά μια χαρά καθόμουνα στο Alcatraz και έπαιρνα και τους χορούς μου, ενώ τώρα έχει γίνει αποκλειστικά χώρος θεαμάτων, ενώ το Kinky είτε όποιον τον δει μόνο του τον βάζει στην άκρη να κάτσει, είτε τα 150-200 ευρώ τους φαίνονται ψιλικοκό και ενδιαφέρονται μόνο για τα πολύ χοντρά πορτοφόλια, περιμένοντας να σκάσει κανένα αμάξι υπερπολυτελείας απ' έξω πως και πως. Εγώ είμαι για caissa πλέον που ξηγιούνται σωστά και έχει ζεστή ατμόσφαιρα στην οποία δεν αισθάνομαι ότι τους γίνομαι και βάρος και λένε και ένα ευχαριστώ πριν την καληνύχτα που τους έχω αφήσει τριψήφιο νούμερο ευρώ. Οι άλλοι το έχουν χάσει το νόημα νομίζω...
Τελευταία τροποποίηση: