Νέα

Al pacino ή Robert De Niro

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Al pacino ή Robert De Niro ποιος ειναι ο καλυτερος?

• Al pacino

Ψήφοι: 76 51,0%
  • Robert De Niro

Ψήφοι: 73 49,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    149

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Μόνο που έχουν ξεφτιλιστεί τώρα τελευταία που το παίζουν σκληρά αντράκια στα 75 τους ! Για όνομα του θεού, κατέστρεψαν μια ολόκληρη καριέρα με αυτές τις μαλακίες που παίζουν τελευταία !  Ο Αλ Πατσίνο στον Νονό 2 ειναι φοβερός ! Μέχρι και το Heat ηταν απαιχτοι, αλλά μετά ήρθε η κάτω βόλτα ! Πρέπει κάποιος να τους την πει !!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Δυστυχως η κατρακυλα κυριως του ντε νιρο δεν εχει τελειωμο...

απο τ ενα σκουπιδι στ αλλο..

σαν να βλεπεις τον χορν να παιζει με την βινα ασικη το ροδα τσαντα και κοπανα

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το κακο ειναι οτι γερνανε  και δεν βλεπω ισαξιουs διαδοχουs....
Αλλα παλι....Χολυγουντ ειναι αυτο
Ο DiCaprio θυμίζει ( ερμηνευτικά και σε επιλογές ταινιών ) λίγο από DeNiro για να μη πω πως το ξεπερνά...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ακριβως το αναποδο,για μενα
ο Αλ παιζιε τα παντα,απο καθηγητη πανεπιστημιου,μεχρι τον διαολο
ο ΝτεΝιρο,μονο τον σκληρο αποδιδει σουπερ,στα αλλα του,εε,,δεν του βγαινει...

Ωραία φωτο ρε φίλε.  :rockon:

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο DiCaprio θυμίζει ( ερμηνευτικά και σε επιλογές ταινιών ) λίγο από DeNiro για να μη πω πως το ξεπερνά...
υβρις,,εκει που χ,,ζει ο ντενιρο φυτρωνει ο ντικαπριο...αλλα,παροτι δεν τον παω καθολου,εχει ερνημευτικες ικανοτητες και ολα του τα εργα βλεπονται ευχαριστα,,μεγαλον του μειον ,οτι παιζει πολυ καλα ρολους που ομως δεν κουμπνωνουν,γιατι συνηθως κανει τον σκληρο τον αριβιστα και τον περπατημενο ενω ειναι φλωρος,,εντελως
πχ ενας ρολος που του πηγε ηταν που εκανε τον πλαστογραφο,γιατι εκει δεν επαιζε τον σκληρο
ενω  πχστο ματωμενο διαμαντι,επαιζε πολυ καλα,αλλα δεν επειθε λογω φυζικ,οπως και με τον μαφιοζο που εκανε με τον νικολσον,,
δεν τον παω γενικα ,αλλα ειναι ισως ο μονος εμπορικος που εχει δυνατοτητες..
...

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχως η κατρακυλα κυριως του ντε νιρο δεν εχει τελειωμο...

απο τ ενα σκουπιδι στ αλλο..

σαν να βλεπεις τον χορν να παιζει με την βινα ασικη το ροδα τσαντα και κοπανα
μαλλον ,δυστυχως,εχεις δικιο εν μερει...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
;)εχω κι αλλες στο θεντ ουκρανια... ;) αν εισαι φαν της UA κλπ περιοχων..

Θα τσεκάρω!Φαν γενικώς των ωραίων γυναικών τύπε, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση με περιοχές.  ;)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ακούστηκαν πολλές απόψεις..........
Επειδή έχω δει ΟΛΕΣ τις ταινίες τους, νομίζω πως μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Είναι αυτό που έγραψε ένας φίλος μερικές σελίδες πίσω. Δεν γίνεται να ξεχωρίσεις τα παιδιά σου...... Σε μερικές ταινίες βλέπεις τον Αλ και λες "σίγουρα είναι καλύτερος" και σε άλλες βλέπεις τον Μπομπ και λες "όχι αυτός είναι καλύτερος". Δεν είναι αγώνας δρόμου για να κόψει κάποιος το νήμα και να βγει καθαρά ο νικητής. Εδώ παίζει ρόλο και το σύνολο των κριτηρίων με το οποίο βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Εύρος σε ρόλους, σκηνική παρουσία, επιλογές, συνέπεια στον χρόνο κλπ κλπ.
Νομίζω ο ίδιος ο Ντενίρο είχε πει κάποτε ότι έχει δει ηθοποιούς καλύτερους από αυτόν, οι οποίοι όμως ποτέ δεν έγιναν διάσημοι(για διάφορους λόγους) ή δεν είχαν την τύχη του κι έτσι ποτέ δεν τους έμαθε ο κόσμος.
Στην τελική νομίζω όμως πως δεν έχει και τόση σημασία ποιός είναι ο καλύτερος, αλλά να συνεχίζουν να παίζουν όσο αντέξουν γιατί ακόμα και στις παπάρες που εμφανίζονται, εγώ γουστάρω να τους βλέπω.
Προσωπικά θεωρώ κορυφαίο όλων τον Ντάστιν Χόφμαν, παρότι σαν στυλ και παρουσίες μου αρέσουν πιο πολύ τα παλικάρια μας. Αλλά είπαμε ο καθένας κρίνει με βάση τα δικά του κριτήρια. Εδώ ένας φίλος έβγαλε άχρηστο τον Νίκολσον...... Φάουλ, τύπε!!!!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
γιατί μόνο ζωντανοί???

:rockon: :think: :tickedoff: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2b.jpg
    2b.jpg
    261,5 KB · Εμφανίσεις: 84
  • 168470672.jpg
    168470672.jpg
    115,5 KB · Εμφανίσεις: 76

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
υβρις,,εκει που χ,,ζει ο ντενιρο φυτρωνει ο ντικαπριο...αλλα,παροτι δεν τον παω καθολου,εχει ερνημευτικες ικανοτητες και ολα του τα εργα βλεπονται ευχαριστα,,μεγαλον του μειον ,οτι παιζει πολυ καλα ρολους που ομως δεν κουμπνωνουν,γιατι συνηθως κανει τον σκληρο τον αριβιστα και τον περπατημενο ενω ειναι φλωρος,,εντελως
πχ ενας ρολος που του πηγε ηταν που εκανε τον πλαστογραφο,γιατι εκει δεν επαιζε τον σκληρο
ενω  πχστο ματωμενο διαμαντι,επαιζε πολυ καλα,αλλα δεν επειθε λογω φυζικ,οπως και με τον μαφιοζο που εκανε με τον νικολσον,,
δεν τον παω γενικα ,αλλα ειναι ισως ο μονος εμπορικος που εχει δυνατοτητες..
...

οντως ρε γαμωτο, βλεπονται τα εργα του, αλλα ειναι φλωρακι ο κερατας ! δεν μπορω να χωνεψω το οτι το παιζει σκληρος !!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μεγάλοι ηθοποιοί και οι δύο.
Καλύτερη ερμηνεία του Πατσίνο - Ο Νονός 1+2
Καλύτερη ερμηνεία του Ντε Νϊρο - The King of Comedy

Πάντως ο D D Lewis είναι καλύτερος και από τους δύο. 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μεγάλοι ηθοποιοί και οι δύο.
Καλύτερη ερμηνεία του Πατσίνο - Ο Νονός 1+2
Καλύτερη ερμηνεία του Ντε Νϊρο - The King of Comedy

Πάντως ο D D Lewis είναι καλύτερος και από τους δύο. 
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shock
ουτε με το τιποτα!!!!!!!!!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Καλός ηθοποιός ο Λιούις, αλλά το έχουν ξεφτιλίσει μερικοί να τον εκθειάζουν. Για μένα είναι ένα επίπεδο κάτω από τους συγκεκριμένους και από κάποιους άλλους.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Στα καλύτερά τους , όταν χτυπάνε ταβάνι , είναι ολοφάνερο πως ο Ντε Νίρο είναι καλύτερος .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.493
Πόντοι
42.697
Καλός ηθοποιός ο Λιούις, αλλά το έχουν ξεφτιλίσει μερικοί να τον εκθειάζουν. Για μένα είναι ένα επίπεδο κάτω από τους συγκεκριμένους και από κάποιους άλλους.

σεβαστη φιλε μου η αποψη σου, εγω ομως θεωρω τον ΝΝ Λιους ισαξιο τους, ειναι για εμενα ο Νο1 αυτη τη στιγμη και εχει μπει στο πανθεον τον ιερων τερατων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σεβαστη φιλε μου η αποψη σου, εγω ομως θεωρω τον ΝΝ Λιους ισαξιο τους, ειναι για εμενα ο Νο1 αυτη τη στιγμη και εχει μπει στο πανθεον τον ιερων τερατων
εχει πολλα ψωμια να φαει ακομη

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.493
Πόντοι
42.697