Νέα

Al pacino ή Robert De Niro

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Al pacino ή Robert De Niro ποιος ειναι ο καλυτερος?

• Al pacino

Ψήφοι: 76 51,0%
  • Robert De Niro

Ψήφοι: 73 49,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    149

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
σεβαστη φιλε μου η αποψη σου, εγω ομως θεωρω τον ΝΝ Λιους ισαξιο τους, ειναι για εμενα ο Νο1 αυτη τη στιγμη και εχει μπει στο πανθεον τον ιερων τερατων
επιπέδου Μπράντο ο Ν.Ν.Λιούις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μας δουλευεις ρε gl? :uglystupid:
ειναι ηδη 56 ετων και εχει παρει ηδη 3 οσκαρ και ηταν υποψηφιος για αλλα 2
α και εχει παρει και 2 χρυσες σφαιρες και ηταν υποψηφιος για αλλες 5

ειδικα για το λινκολν συγκυρια καθαρη.....εμενα δεν μου αρεσε στον ρολο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ας αφήσουμε να το δείξει ο χρόνος αλλά ίσως,λέω ίσως να είναι και πιο καλός(δε γινεται σύγκριση μεταξύ κορυφαίων αλλά...)Και σπουδαιοι και 2 στο πως βλέπουν το Χόλυγουντ,τη δημοσιότητα και την τέχνη τους.

Ζέρο  :)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
σεβαστη φιλε μου η αποψη σου, εγω ομως θεωρω τον ΝΝ Λιους ισαξιο τους, ειναι για εμενα ο Νο1 αυτη τη στιγμη και εχει μπει στο πανθεον τον ιερων τερατων

Δεκτοοοοοοοοοοοοοοό.......... Κι εγώ τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά όχι τόσο ψηλά. Δεν υπάρχει άλλωστε ερμηνειόμετρο. Μόνο οι προσωπικές μας γνώμες. ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απο τους δυο προτιμω πατσινο για τις σιωπες του,σαν αυτη που μας χαρισε στα τελευταια 30 δευτερα του godfather2 και στο insider..
αλλα και για τις εκρηξεις του σαν αυτη στο σκαρφαεισ και στο μονολογο του "αρωμα γυναικας".

γενικοτερα oμως η αδυναμια μου ειναι ο Τζακ...τι να προτοθυμηθει κανεις.
καλυτερα δε γινεται,η φωλια του κουκου,η λαμψη,ο πληροφοριοδοτης,τσαιναταουν,τζοκερ βγαλμενος απο κομικ,easy rider.
ταινιες που η παρουσια του τις εκανε must see..ικανος για τα παντα,με την πλαστικοτερη φατσα που εχει βγει ποτε.

ακομα και στο τελος,σεβαστηκε το ονομα του σε αντιθεση με τους αλλους 2.
γιατι ειναι αδυνατον να σαι ο Νικολσον και να παιξεις σε 3 meet the fockers και στα σκουπιδια του ανταμ σαντλερ.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Τι γνωμη εχετε για  μελ γκιπσον ,τιμ ρομπινς ,σον πεν ,μοργκαν φριμαν ?Ενταξει μπορει να μην τους αγγιζουν αυτους τους δυο αλλα ειναι πολυ καλοι

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ισοδυναμοι, o de niro εχει παιξει σε ποιο μεγαλες ταινιες

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
απο τους δυο προτιμω πατσινο για τις σιωπες του,σαν αυτη που μας χαρισε στα τελευταια 30 δευτερα του godfather2 και στο insider..
αλλα και για τις εκρηξεις του σαν αυτη στο σκαρφαεισ και στο μονολογο του "αρωμα γυναικας".

καλυτερα δε γινεται,η φωλια του κουκου,η λαμψη,ο πληροφοριοδοτης,τσαιναταουν,τζοκερ βγαλμενος απο κομικ,easy rider.
ταινιες που η παρουσια του τις εκανε must see..ικανος για τα παντα,με την πλαστικοτερη φατσα που εχει βγει ποτε.

γιατι ειναι αδυνατον να σαι ο Νικολσον και να παιξεις σε 3 meet the fockers και στα σκουπιδια του ανταμ σαντλερ.
Συμφωνώ, ο Ντε Νίρο το παράκανε....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Όλοι έχουν κάνει τις πατάτες τους, μην το ψάχνετε. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο καλούς ηθοποιούς ;)
σε τετοια μεγεθη δεν υπαρχει καλυτερος ή χειροτερος ηθοποιος,αλλα προσωπικη προτιμηση.

απλα με το Ντε Νιρο εχω απογοητευτει επειδη ενω σε 3-4 ρολους πραγματικα με σοκαρε με την ερμηνεια του,
τα τελευταια χρονια εχει καταντησει μαιντανος σε σκουπιδια..δε μιλαμε για 1-2 αδιαφορες ταινιες σαν το anger managment.
μπες στο rotten και δες σε ποσες παραγωγες εχει κανει ρολο ή γκεστ τα τελευταια 5 χρονια μονο.
αποκορυφωμα το Επιστροφη στο Ρινγκ,που επι της ουσιας αποκαθυλωνει το Raging Bull..
το μονο που μενει ειναι να πρωταγωνιστησει στα σικουελ του Taxi.

ειναι σα να βλεπεις το Δημητρη Χορν να παιζει στο Λουφα και Παραλαγη,
και να κανει γκεστ στο Μολις Χωρισα με ζετα μακρυπουλια.

Προσωπικα ευχομαι να μας δωσει μια μεγαλη ερμηνεια πριν μας αποχαιρετησει
και να σβησει απο τη μνημη μας την τελευταια 15ετια.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
σε τετοια μεγεθη δεν υπαρχει καλυτερος ή χειροτερος ηθοποιος,αλλα προσωπικη προτιμηση.

απλα με το Ντε Νιρο εχω απογοητευτει επειδη ενω σε 3-4 ρολους πραγματικα με σοκαρε με την ερμηνεια του,
τα τελευταια χρονια εχει καταντησει μαιντανος σε σκουπιδια..δε μιλαμε για 1-2 αδιαφορες ταινιες σαν το anger managment.
μπες στο rotten και δες σε ποσες παραγωγες εχει κανει ρολο ή γκεστ τα τελευταια 5 χρονια μονο.
αποκορυφωμα το Επιστροφη στο Ρινγκ,που επι της ουσιας αποκαθυλωνει το Raging Bull..
το μονο που μενει ειναι να πρωταγωνιστησει σε ριμεικ του Taxi.

ειναι σα να βλεπεις το Δημητρη Χορν να παιζει στο Λουφα και Παραλαγη,
και να κανει γκεστ στο Μολις Χωρισα με ζετα μακρυπουλια.

Προσωπικα ευχομαι να μας δωσει μια μεγαλη ερμηνεια πριν μας αποχαιρετησει
και να σβησει απο τη μνημη μας την τελευταια 15ετια.

Xαχαχα.........ναι καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι. Κι εγώ έχω απογοητευτεί με την στάση του και τις επιλογές του, μετά το 95-96. Αλλά ότι και να παίξει, δεν σβήνουν από τη μνήμη μου οι ερμηνείες που άφησαν εποχή, οι οποίες είναι και πάρα πολλές(πέρα από τις πολύ διάσημές του, θεωρώ πως ήταν κατά καιρούς πολύ μεγάλος και σε λιγότερο σημαντικές ταινίες).Βλέπεις ο Ντενίρο το είχε αυτό από παλιά, όταν ήταν ακόμα στα ντουζένια του. Δηλαδή έπαιζε πολύ και σε πολλές μετριότητες, αλλά μερικές φορές οι ερμηνείες του και οι ρόλοι ήταν ξεχωριστοί. Ακόμα και τώρα τελευταία το κάνει κατά καιρούς. Π.χ. το EVERYBODY'S FINE δεν ήταν σπουδαία ταινία. Την βρήκα αξιοπρεπής και συμπαθητική αλλά σίγουρα όχι σπουδαία. Ο Ντενίρο όμως ήταν συγκλονιστικός κατά τη γνώμη μου(κι ας μην προωθήθηκε πολύ).
Συμφωνώ ότι δεν χωρούν συγκρίσεις σε τέτοια μεγέθη πάντως. Για μένα υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι ηθοποιοί που ίσως περισσότερο λόγω ρόλων και καριέρας,παρά ταλέντου, θα βρίσκονται πάντα ένα σκαλοπάτι πάνω από τους υπόλοιπους. Και μιλάω για ηθοποιούς που με έχουν αφήσει μαλάκα με τις ερμηνείες τους. Και για τον Μίκι Ρουρκ υπήρχαν όλα τα φόντα όταν πρωτοξεκίνησε να μπει σε αυτήν την παρέα. Μπορεί να έχει και περισσότερο ταλέντο(λέμε τώρα...), αλλά το σύνολο της καριέρας του, τον τοποθετεί χαμηλότερα απ' όσο του άξιζε ίσως.   

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Ξέχασα να βάλω στο σχόλιο με το λινκ πριν.......
Aυτό δεν ήταν σκουπίδι του Σάντλερ????
Όλοι έχουν κάνει τις πατάτες τους, μην το ψάχνετε. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο καλούς ηθοποιούς ;)

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
i didn't get it???????????? ti θελει να πει ο ποιητης διομ? μια αλλα ψηφοφορια μπορει να γεννηθει χα χα
H πρώτη σκηνή είναι από το "δαιμονισμένο άγγελο".Είναι η στιγμή που ο Ντε Νίρο (υποδίεται το σατανά) λέει "σε μερικές θρησκείες το αυγό συμβολίζει την ψυχή", το ξεφλουδίζει και το τρώει!!!!! Για την συγκεκριμένη ταινία ο Μίκυ Ρουρκ είχε πει ότι το άγχος του ήταν τόσο μεγάλο στις σκηνές που έπεζε μαζί με τον Ντε Νίρο, ώστε είχε μέσα στις τσέπες του παγάκια για να κρυώνει τα χέρια του γιατί ίδρωναν αφάνταστα. Ο ΝΝ παίζει μόνο 5 λεπτά και ανέβασε την ταινία κατακόρυφα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
O αγαπητός μας Μπόμπυ Ντε Νίρο είναι γνωστό πως αποτελούσε μέγα μπήχτη με ειδικότητα στις σοκολατούχες υπάρξεις.Νομίζω πως έχει και κανά δυο δολλαριοεξολοθρευτικά διαζύγια στην πλάτη του.Εγώ θα τον υπολόγιζα και καμία δεκαριά εξώγαμα-διατροφές το λιγότερο.Bάλτε και τα 6 κανονικά παιδιά του ε τα έξοδα ειναι πολλά.
Αντιγράφω απ την Wikipedia
De Niro and his first wife, Diahnne Abbott, have a son, Raphael, a former actor who works in New York real estate. De Niro also adopted Abbott's daughter from a previous relationship. De Niro has twin sons conceived by in vitro fertilization and delivered by a surrogate mother in 1995, from a long-term live-in relationship with former model Toukie Smith.

In 1997, De Niro married his second wife, actress Grace Hightower, at their Marbletown home. Their son was born in 1998 and the couple split in 1999. The divorce was never finalized and in 2004 they renewed their vows.In December 2011 a daughter was born via surrogate.In addition to his six children, De Niro has three grandchildren.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Awakenings.jpg

Και μονο για την ερμηνεια του σε αυτη την ταινια ψηφιζω με τα χιλια De Niro. :rockon: :rockon: :rockon:
Απλά σοκαριστική ερμηνεία

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παιδια και ο ντενιρο ειναι παρα πολυ καλος,αλλα προσωπικα προτιμω τον αλ πατσινο για της ηφαιστιακες του εκρηξεις στο αρωμα γυναικας,σημαδεμενος,οπως και πολλες αλλες του ταινιες πχ υποθεση καρλιτο ,σερπικο κτλ κτλ.Για μενα ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω απο τον ντενιρο ο οποιος τελευταια παιζει ολο κατι ταινιες κωμικοτραγικες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.525
Πόντοι
6.236
Τελευταία τροποποίηση:

Alex98

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
13
Πόντοι
0
De Niro δεν συγκρίνεται, έχει παίξει από τον παράλυτο η χαζοβιόλη γερο μέχρι το θηρίο στο Raging Bull.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom