Νέα

Ακυρώθηκε χορηγία οίκου ανοχής σε σχολείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Επειδη δεν γνωριζω με τι τροπο διερρευσε ολο αυτο και πώς εγινε γνωστο μου επιτρεπεις να μην παρω θεση σε αυτο...
δεν μπορω να ξερω ουτε αν εγινε με σκοπο τη διαφημιση ουτε αν εγινε επωνυμα ουτε αν απλα διερρευσε στη συνεχεια...
εσυ το λες αυτο επειδη το γνωριζεις με σιγουρα ή το υποθετεις?

"ενα ανηλικο παιδι να ζει σαν παιδι και οχι σαν ενηλικας!!! "
σε αυτο συμφωνω απολυτα
σκεψεις διατυπωνω με βαση τον τροπο που εγινε γνωστη η ειδηση...

3 φορα συμφωνεις μαζι μου σημερα... :S να το κοιταξεις....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εχετε κολησει ορισμενοι γιατι εκανε την δωρεα επωνυμα και οχι ανωνυμα. Δεν την εκανε σαν ιδιωτης . Πηγε ο συλλογος γονεων και κηδεμονων και ζητησε δωρεα απο επιχειρησεις και η μονη επιχειρηση που εδωσε ( ισως γιατι ειναι και η μονη που εχει κερδοφορια ακομα στις μερες μας ) ήταν ο οικος ανοχης. Μια επιχειρηση κανει δωρεες για να διαφημιστει , να γινει αποδεκτη απο το κοινωνικο συνολο , να ακουστει βρε αδερφε. Γιατι ο οικος ανοχης να ειναι εξαιρεση? Να δωσει τα φραγκα αλλα να μην το πει παραεξω ? Δεν ψαχνει πελατες απο το σχολειο , να φτιαξει καλο ονομα στην πολη θελει. Αμα ο συλλογος πηγενε να παρει τα λεφτα αλλα ζηταγε να μην το πει απο που τα πηρε , θα ηταν μεγαλυτερες πουτανες απο τις επαγγελματιες.
Αν εσύ πας σε μπουρδέλα και το λες με την ίδια άνεση όσο λες οτι πηγες σε καφετέρια σε όλους από γκόμενα, συγγενείς και φίλους, τότε θα δεχτώ ότι έχεις δίκιο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΟΥΤΕ είναι υποχρεωμένο το Δημόσιο να βάλει

ταμπέλα " αυτό το φωτοτυπικό δωρήθηκε από το τάδε μπουρδέλο " .

Μπορεί να αποδεχτεί τη δωρεά ,χωρίς να διαφημίζεται σε καμία επιγραφή

η δωρεά αυτή .
οι δικαστες δεν δικαζουν ΜΟΝΟ με βαση τους νομους αλλα και με βαση τα χριστα ηθη και εθιμα της χωρας ξερεις....

οποτε το αν θα δωρησει ενα μπουρδελο, ενας παιδεραστης ή ενας εμπορος ναρκωτικων ενα φωτοτυπικο σε ενα δημοτικο σχολειο, ΣΑΦΩΣ και μπορει να ακυρωθει απο τον διευθυντη του σχολειου και θα συμφωνησει και ο δικαστης

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σκεψεις διατυπωνω με βαση τον τροπο που εγινε γνωστη η ειδηση...

3 φορα συμφωνεις μαζι μου σημερα... :S να το κοιταξεις....

η ειδηση θα μπορουσε να εχει γινει γνωστη μετεπειτα...δε γνωριζουμε ακριβως τις συνθηκες οποτε καλο ειναι να διατηρουμε μια επιφυλακτικοτητα...δε νομιζω οτι το μπουρδελακι (παρντον στουντιο) ειχε απαιτηση να βγαινει υδατογραφημα με το λογοτυπο τους πανω στις Α4 ή να ονομαστει η δυτικη πτερυγα του σχολειου Μανταμ Σουλα...

το οτι εισαι παπαρας γενικοτερα δε σημαινει οτι δε μπορω να συμφωνω μαζι σου οταν μιλας σωστα... :grin:
θα ανησυχησω και θα ψαχτω την ημερα που θα συμφωνησω με τον Λακις ακομα και στο τι ωρα ειναι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω εστιαζω στο γεγονος πως ακομη και αν ενας παιδεραστης εκανε δωρεα το φωτοτυπικο με ανταλλαγμα να περασει λιγες ωρες μονος με τα παιδακια, καποιοι απο δω θα το ευρισκαν οκ και προοδευτικο..... αλλωστε κριση εχουμε.......
τυπε αν ηταν χορηγος ο Θεος Νωντας ομως? :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
οι δικαστες δεν δικαζουν ΜΟΝΟ με βαση τους νομους αλλα και με βαση τα χριστα ηθη και εθιμα της χωρας ξερεις....

οποτε το αν θα δωρησει ενα μπουρδελο, ενας παιδεραστης ή ενας εμπορος ναρκωτικων ενα φωτοτυπικο σε ενα δημοτικο σχολειο, ΣΑΦΩΣ και μπορει να ακυρωθει απο τον διευθυντη του σχολειου και θα συμφωνησει και ο δικαστης

Φίλε κάνεις λάθος , η δωρεά στο ΔΗΜΟΣΙΟ δεν υπάγεται σε τέτοιου είδους

εξαιρέσεις .Η δωρεά στο ΔΗΜΟΣΙΟ υπάγεται σε διατάξεις ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ αναγκαστικές

που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης της νομιμότητας τους από το Δικαστή ,παρά μόνο με 

ένσταση αντισυνταγματικότητας .

ΠΟΤΕ δεν έχει κριθεί αντισυνταγματική ΔΩΡΕΑ προς το ΔΗΜΟΣΙΟ ,αφού είναι

επ' ωφελεία του .Είναι τιμή για τον δωρητή ,να δωρήσει ένα ακριβό μηχάνημα

στο Δημόσιο ,και όχι το αντίστροφο . Ο δωρητής τιμάει τον εαυτό του που χαρίζει κάτι

στο Δημόσιο ,για το όφελος των πολλών και όχι το ανάποδο .

Η πράξη της μη αποδοχής δωρεάς προς το Δημόσιο είναι παράνομη και

μάλιστα είναι ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα .

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
κατ αρχας δεν ξερουμε τις λεπτομερειες, και το γεγονος πως η δημοσιευση ετσι οπως αναρτηθηκε, "βρωμαει" πως εχει διαρρευσει απο την πλευρα του μπουρδελου...αυτο μου γεννα πολλες υποψιες

σαφως και ειναι νομιμη και χρησιμη επιχειρηση ενα μπουρδελο, δεν διαφωνει κανεις, υπαρχουν ομως ηθη σε αυτον τον τοπο και υπαρχουν και νομοι πως ενα μπουρδελο πρεπει να ειναι 500 μετρα απο ενα σχολειο, και δεν ειναι θεμα συντηριτισμου οταν θες ενα ανηλικο παιδι να ζει σαν παιδι και οχι σαν ενηλικας!!!

το οτι στο ονομα της κρισης και της ελλειψης χρηματος, ακομη αν θες και της ανικανοτητας ορισμενων δ.υ., θεωρειται οκ να μπει ενα μπουρδελο εστω και με αυτο τον τροπο ΜΕΣΑ σε ενα δημοτικο σχολειο, λυπαμαι αλλα ειναι απλα τραγικο!!!

υ.γ. το γεγονος και μονο πως εχει παρει τετοια εκταση το θεμα, σημαινει τουλαχιστον πως η "δωρητρια" δεν πηγε σαν απλη πολιτης να κανει τη δωρεα αλλα ως εκπροσωπος της επιχειρησης της, ισως θελοντας εσκεμμενα να προκαλεσει την αντιδραση και να διαφημισει το μαγαζακι της απο τον ντορο... το γεγονος αυτο, να χρησιμοποιησεις δλδ ενα δημοτικο σχολειο για μια τετοιου ειδους διαφημιση ειναι αηθες και σιχαμερο, απλα!
Οκ ρε παιδιά αλλά εγώ ακουσα στο ραδιόφωνο το πρωί οτι το σχολείο αυτο ειναι στην Πάτρα.Η μαντάμ Σούλα δεν ειναι αυτή που εχει την επιχείρηση στην Λάρισσα;που εγινε και σπόνσορας στον Βουκεφάλα,κατι,πως λέγεται τελος παντων;;;σαν να μου φαίνεται καλή απόσταση απο το σχολείο πάντως...εξ' άλλου για να εχει αδεια η επιχείρηση πάει να πει οτι συμβαδίζει με το γράμμα του νόμου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• agios-nwntas.jpg
    agios-nwntas.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Photo0.jpg
    Photo0.jpg
    139,3 KB · Εμφανίσεις: 16

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο αγγιζει τα ορια της αγιογραφιας-τοιχογραφιας τολμω να πω...αφισα καρτα κορνιζα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτο αγγιζει τα ορια της αγιογραφιας-τοιχογραφιας τολμω να πω...αφισα καρτα κορνιζα?
εμενα μου φαινεται οτι κοροιδευεις το Θεο Νωντα :S

κοιτα τι επαθαν καποιοι ψευτοπροφητες του

Συνημμένα

• Kermit.jpg
    Kermit.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 15
  • kermitfire.jpg
    kermitfire.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
Η πράξη της μη αποδοχής δωρεάς προς το Δημόσιο είναι παράνομη και

μάλιστα είναι ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα .

Και λοιπόν ;;;;;;
Θα απολύσουν το Διευθυντή ;;;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ , ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΤΛ. Όπως επίσης δεν έχουν απολύσεις Μηχανικούς Πολεοδομιών ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ , Επιθεωρητές Εργασίας του ΙΚΑ που τα έπαιρναν , ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ κ.α.

Μαλακίες λέμε τώρα ;;;;;;

Θα πειράξουν έναν Καθηγητή που αρνήθηκε δωρεά από μπουρδέλο,
ΣΤΗ ΧΩΡΑ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ;;;;;;;;;

ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εμενα μου φαινεται οτι κοροιδευεις το Θεο Νωντα :S

κοιτα τι επαθαν καποιοι ψευτοπροφητες του
τυπε, η χειροτερη τιμωρια της μουνιτσας εχει συμβει ηδη....συναντησε τον τυπο λακη  :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Aν εννοείς εμένα ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.
Δεν έχω νταραβέρια με βρωμιάρες των εξαρχείων , αναρχοάπλυτες.

για παρτη σου λουζω και μαλλι και βαζω και λουφα να φυγει η μακα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom