You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ακυρώθηκε χορηγία οίκου ανοχής σε σχολείο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Δεν τον ενδιαφερει αυτο τον διευθυντη του γραφειου παιδειας. Σιγα τωρα μην σκασει αν εχουν φωτοτυπικο ή οχι. Αρκει να μην τους το δωσει ο οικος ανοχης. Αυτος πάντως σιγουρα εχει μηχανημα και γραμματεα να του βγαζει φωτοτυπιες τις εξυπνες ιδέες-εντολες και να τις στελνει στα σχολεια που υπαγονται στην διοικηση του.Το οτι το εδωσαν πισω ΟΚ..το θεμα ειναι οτι το σχολείο ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ????????
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής είναι υπεύθυνος για το γεγονός ότι δεν έχουνε φωτοτυπικά όλα τα σχολεία του τομέα του?Έχεις καμμιά πληροφόρηση ότι το κράτος του έχει δώσει το αντίστοιχο ρευστό και εκείνος το παντελόνιασε?Θα μας τρελάνετε τελείως με τον ξαφνικό σας καημό αν έχει το σχολείο φωτοτυπικό???Δεν τον ενδιαφερει αυτο τον διευθυντη του γραφειου παιδειας. Σιγα τωρα μην σκασει αν εχουν φωτοτυπικο ή οχι. Αρκει να μην τους το δωσει ο οικος ανοχης. Αυτος πάντως σιγουρα εχει μηχανημα και γραμματεα να του βγαζει φωτοτυπιες τις εξυπνες ιδέες-εντολες και να τις στελνει στα σχολεια που υπαγονται στην διοικηση του.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Δεν ειπα οτι ειχε ή πηρε τα λεφτα και δεν εδωσε στα σχολεια. Αυτο ειναι αλλουνου να το ψαξει. Ειπα οτι εβαλε το χερι του να σταματησει μια λυση χωρις να προσφερει εναλακτικη. Πιστευεις οτι βγηκαν και ζηταγανε δωρεες χωρις να εχουν κανει αιτημα να καλυφθουν οι αναγκες τους? Και ο πονος δεν ειναι για το συγκεκριμενο σχολειο , ειναι για την νοοτροπια οτι ενω δεν εχουμε ή δεν δινουμε παροχες , δεν θα παρετε και απο αλλου χωρις την εγκριση μας. Αυτο το ειμαι απο πανω και θα κανετε οτι θελω εγω γιατι ετσι γουσταρω ειναι για πολλες κλοτσιες.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Δεν μπορώ να ξέρω πόσο στημένο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο συμβάν...δεν σου φαίνεται λίγο κουλό ο σύλλογος γονέων να χτύπησε την πόρτα του μπουρδέλου για να βρει λεφτά για το φωτοτυπικό?Λέω εγώ τώρα...Δεν ειπα οτι ειχε ή πηρε τα λεφτα και δεν εδωσε στα σχολεια. Αυτο ειναι αλλουνου να το ψαξει. Ειπα οτι εβαλε το χερι του να σταματησει μια λυση χωρις να προσφερει εναλακτικη. Πιστευεις οτι βγηκαν και ζηταγανε δωρεες χωρις να εχουν κανει αιτημα να καλυφθουν οι αναγκες τους? Και ο πονος δεν ειναι για το συγκεκριμενο σχολειο , ειναι για την νοοτροπια οτι ενω δεν εχουμε ή δεν δινουμε παροχες , δεν θα παρετε και απο αλλου χωρις την εγκριση μας. Αυτο το ειμαι απο πανω και θα κανετε οτι θελω εγω γιατι ετσι γουσταρω ειναι για πολλες κλοτσιες.
Αλλά και τυχαίο να θεωρήσουμε το γεγονός...επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για Δημοτικό σχολείο!!!
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.370
- Πόντοι
- 1.686
Ένα μικρό δείγμα της σαπίλας και του βαθύτατου συντηρητισμού της ελληνικής κοινωνίας. Τί μας λέει ο κύριος αυτός; Ότι οι πόρνες, οι οίκοι ανοχής κλπ. είναι πράγματα ανήθικα που απειλούν τα παιδιά μας και ότι δε θέλουμε τη δωρεά τους γιατί είναι από άτιμα λεφτά. Ακόμα παραπάνω ότι κάθε δωρεά από ιδιώτες στο σχολείο (σε καιρούς δύσκολους για το δημόσιο) εκθέτει το θεσμό του σχολείου και πλήττει τις αρχές και τα ιδεώδη του εκπαιδευτικού συστήματος. Προφανώς πρόκειται για αριστερό βαθυσυντηρητικό μαλάκα. Σαπίλα σκέτη λέμε.
Νομικά ΔΕΝ προβλέπεται να αρνηθεί τη δωρεά προς το Δημόσιο
ο Διευθυντής ενός σχολείου αλλά ούτε ο Διεθυντής της Εκπαίδευσης .
Είναι παράνομη πράξη του διευθυντή εκπαίδευσης και στοιχειοθετεί
το αδίκημα του αρ.259 ΠΚ της παράβασης καθήκοντος.
Το αδίκημα αυτό στοιχειοθετείται ακόμα και χωρίς να προσποριστεί
οικονομικό κέρδος ο διαπράττων το αδίκημα αυτό .
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Γιατι οι καθηγητες δεν γαμανε? Δεν πανε σε μπουρδελα? Ελα τωρα καπου ακουστηκε κ εγινε η προσφορα..!ΓΙΑ ΚΡΑΧΤΗ μεν δλδ διαφημηση εγινε παρα για το οτι νοιαστηκε το μπουρδελο για τα μπουρδελα τα σχολεια..!Δεν μπορώ να ξέρω πόσο στημένο μπορεί να είναι το συγκεκριμένο συμβάν...δεν σου φαίνεται λίγο κουλό ο σύλλογος γονέων να χτύπησε την πόρτα του μπουρδέλου για να βρει λεφτά για το φωτοτυπικό?Λέω εγώ τώρα...
Αλλά και τυχαίο να θεωρήσουμε το γεγονός...επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για Δημοτικό σχολείο!!!
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σωστα,Το αποτελεσμα ειναι το ζητουμενο ομως....Και εαν γινοταν δεκτη η χορηγια το αποτελεσμα θα ηταν οτι το σχολειο θα λαμβανε εξοπλισμο.
το αποτελεσμα εξισου ειναι οτι θα παραμεινεις στο ευρω, ασχετο βεβαιααν πρεπει να πεθανουν απο την πεινα και το κρυο οι ηλικιωμενοι γονεις σου ή εσυ να γινεις πουτανα ή ακομη ακομη το εν λογω σχολειο δεν εχει φωτοτυπικο.....
τραγικες ομοιοτητες στη σκεψη..... :-
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
σωστα,
το αποτελεσμα εξισου ειναι οτι θα παραμεινεις στο ευρω, ασχετο βεβαιααν πρεπει να πεθανουν απο την πεινα και το κρυο οι ηλικιωμενοι γονεις σου ή εσυ να γινεις πουτανα ή ακομη ακομη το εν λογω σχολειο δεν εχει φωτοτυπικο.....
τραγικες ομοιοτητες στη σκεψη..... :-
δεν ειμαι οικονομολογος και δεν εχω καμια σχεση με τη συγκεκριμενη επιστημη ωστε να γνωριζω τι ειναι καλυτερο μακροπροθεσμα....αυτο δε σημαινει οτι εμπιστευομαι ή τρομοκρατουμαι με ολα οσα λεγονται και ακουγονται...το μονο που ξερω ειναι οτι ειτε με ειτε χωρις ευρω διανυουμε μια πολυ μα παρα πολυ ασχημη περιοδο...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το λαϊκο λοιπον: "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" , οδηγει σε επικινδυνα μονοπατια.... αν ηθελαν τοσο πολυ φωτοτυπικο στην τελικη , ας μαζευονται οι γονεις και ας εβαζαν 10 ευρω ο καθενας να το παρουν, ολα τα υπολοιπα ειναι διαφημιστικες πιπες και γελοιες αποπειρες προμοταρισματος ενος μπουρδελου σε ανηλικα παιδιαδεν ειμαι οικονομολογος και δεν εχω καμια σχεση με τη συγκεκριμενη επιστημη ωστε να γνωριζω τι ειναι καλυτερο μακροπροθεσμα....αυτο δε σημαινει οτι εμπιστευομαι ή τρομοκρατουμαι με ολα οσα λεγονται και ακουγονται...το μονο που ξερω ειναι οτι ειτε με ειτε χωρις ευρω διανυουμε μια πολυ μα παρα πολυ ασχημη περιοδο...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
το λαϊκο λοιπον: "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" , οδηγει σε επικινδυνα μονοπατια.... αν ηθελαν τοσο πολυ φωτοτυπικο στην τελικη , ας μαζευονται οι γονεις και ας εβαζαν 10 ευρω ο καθενας να το παρουν, ολα τα υπολοιπα ειναι διαφημιστικες πιπες και γελοιες αποπειρες προμοταρισματος ενος μπουρδελου σε ανηλικα παιδια
δε διαφωνω με το να εδιναν 10 ευρω ο καθενας.
χαρακτηριστικο των καιρων ομως ειναι οπως βλεπεις πως η κοινωνια (ητοι οι γονεις και οι δασκαλοι στη συγκεκριμενη περιπτωση) δεν σοκαρεται απο το γεγονος οτι ενα μπουρδελο κανει δωρεα σε ενα σχολειο....καθοτι εαν δεν παρενεβαινε ο προϊσταμενος της πρωτοβαθμιας θα ειχε γινει αποδεκτη...
εγω εκει εστιαζω
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εγω εστιαζω στο γεγονος πως ακομη και αν ενας παιδεραστης εκανε δωρεα το φωτοτυπικο με ανταλλαγμα να περασει λιγες ωρες μονος με τα παιδακια, καποιοι απο δω θα το ευρισκαν οκ και προοδευτικο..... αλλωστε κριση εχουμε.......δε διαφωνω με το να εδιναν 10 ευρω ο καθενας.
χαρακτηριστικο των καιρων ομως ειναι οπως βλεπεις πως η κοινωνια (ητοι οι γονεις και οι δασκαλοι στη συγκεκριμενη περιπτωση) δεν σοκαρεται απο το γεγονος οτι ενα μπουρδελο κανει δωρεα σε ενα σχολειο....καθοτι εαν δεν παρενεβαινε ο προϊσταμενος της πρωτοβαθμιας θα ειχε γινει αποδεκτη...
εγω εκει εστιαζω
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εγω εστιαζω στο γεγονος πως ακομη και αν ενας παιδεραστης εκανε δωρεα το φωτοτυπικο με ανταλλαγμα να περασει λιγες ωρες μονος με τα παιδακια, καποιοι απο δω θα το ευρισκαν οκ και προοδευτικο..... αλλωστε κριση εχουμε.......
σκαλωνεις σε ταμπελες και χαρακτηρισμους...επισης συγκρινεις μια ψυχοπαθολογικη κατασταση με ενα επαγγελμα...και μαλιστα σε ενα σαιτ οπου η αναφορα σε αυτο δεν αποτελει ταμπου...τι σχεση εχει ενας βιαστης ενας δολοφονος ή ενας παιδεραστης με μια επιχειρηση οσο και αν αυτη θεωρειται μεμπτη και ανηθικη?
δεν ειναι θεμα οκ και προοδευτικοτητας...για μενα το θεμα συζητησης θα επρεπε να ειναι η χαλεποτητα ολων αυτων και οχι το αν ειναι οκ ή οχι το να γινει δεκτη μια δωρεα ενος μπουρδελου...
πιο πολυ με προβληματιζει γιατι δεν ενδιαφερθηκε ενα καταστημα ή ενα σουπερμαρκετ ή μια επιχειρηση αλλη παρα μονον το μπουρδελο παρα ολα τα υπολοιπα...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.370
- Πόντοι
- 1.686
Το θέμα όμως είναι ότι το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ επιτρέπεται να αρνηθεί δωρεά ,
επειδή έγινε από ένα πρόσωπο που δεν έχει " άμεμπτη ηθική " .
Οι λόγοι μη αποδοχής δωρεάς αναφέρονται περιοριστικά στους αντίστοιχους νόμους
και έχουν να κάνουν με τα ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ της δωρεάς .Π.χ. μπορεί να μην γίνει αποδοχή δωρεάς
εμφανιστηρίου φιλμ ,αν τα αναλώσιμα είναι πολύ ακριβά .
ΠΑΡΑΝΟΜΗ η μη αποδοχή της δωρεάς φωτοτυπικου !
Αφού μπορεί να χρησιμοποιηθούν μελάνια ευρείας χρήσης .
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.370
- Πόντοι
- 1.686
Σε αυτη τη χώρα ΔΕΝ εφαρμόζονται οι νόμοι !
Ένας ιδιώτης μπορεί να αρνηθεί μια δωρεά .
Π.χ. η Μουνίτσα μπορεί να αρνηθεί να της κάνω δωρεά 100 ευρώ
( επειδή υποπτεύεται ότι θέλω να κάνουμε σεξ και αν αποδεχτεί τη δωρεά
μετά δεν μπορεί να μου αρνηθεί το μησιγα ).
Το ΔΗΜΟΣΙΟ όμως ΔΕΝ μπορεί να αρνηθεί δωρεά ,παρά
για ορισμένους λόγους ,στους οποίους ΔΕΝ περιλαμβάνεται η
ηθική του δωρητή .Εξάλλου το επάγγελμα της δηλωμένης ιερόδουλης
είναι ΝΟΜΙΜΟ .
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
κατ αρχας δεν ξερουμε τις λεπτομερειες, και το γεγονος πως η δημοσιευση ετσι οπως αναρτηθηκε, "βρωμαει" πως εχει διαρρευσει απο την πλευρα του μπουρδελου...αυτο μου γεννα πολλες υποψιεςσκαλωνεις σε ταμπελες και χαρακτηρισμους...επισης συγκρινεις μια ψυχοπαθολογικη κατασταση με ενα επαγγελμα...και μαλιστα σε ενα σαιτ οπου η αναφορα σε αυτο δεν αποτελει ταμπου...τι σχεση εχει ενας βιαστης ενας δολοφονος ή ενας παιδεραστης με μια επιχειρηση οσο και αν αυτη θεωρειται μεμπτη και ανηθικη?
δεν ειναι θεμα οκ και προοδευτικοτητας...για μενα το θεμα συζητησης θα επρεπε να ειναι η χαλεποτητα ολων αυτων και οχι το αν ειναι οκ ή οχι το να γινει δεκτη μια δωρεα ενος μπουρδελου...
πιο πολυ με προβληματιζει γιατι δεν ενδιαφερθηκε ενα καταστημα ή ενα σουπερμαρκετ ή μια επιχειρηση αλλη παρα μονον το μπουρδελο παρα ολα τα υπολοιπα...
σαφως και ειναι νομιμη και χρησιμη επιχειρηση ενα μπουρδελο, δεν διαφωνει κανεις, υπαρχουν ομως ηθη σε αυτον τον τοπο και υπαρχουν και νομοι πως ενα μπουρδελο πρεπει να ειναι 500 μετρα απο ενα σχολειο, και δεν ειναι θεμα συντηριτισμου οταν θες ενα ανηλικο παιδι να ζει σαν παιδι και οχι σαν ενηλικας!!!
το οτι στο ονομα της κρισης και της ελλειψης χρηματος, ακομη αν θες και της ανικανοτητας ορισμενων δ.υ., θεωρειται οκ να μπει ενα μπουρδελο εστω και με αυτο τον τροπο ΜΕΣΑ σε ενα δημοτικο σχολειο, λυπαμαι αλλα ειναι απλα τραγικο!!!
υ.γ. το γεγονος και μονο πως εχει παρει τετοια εκταση το θεμα, σημαινει τουλαχιστον πως η "δωρητρια" δεν πηγε σαν απλη πολιτης να κανει τη δωρεα αλλα ως εκπροσωπος της επιχειρησης της, ισως θελοντας εσκεμμενα να προκαλεσει την αντιδραση και να διαφημισει το μαγαζακι της απο τον ντορο... το γεγονος αυτο, να χρησιμοποιησεις δλδ ενα δημοτικο σχολειο για μια τετοιου ειδους διαφημιση ειναι αηθες και σιχαμερο, απλα!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Επειδη δεν γνωριζω με τι τροπο διερρευσε ολο αυτο και πώς εγινε γνωστο μου επιτρεπεις να μην παρω θεση σε αυτο...
δεν μπορω να ξερω ουτε αν εγινε με σκοπο τη διαφημιση ουτε αν εγινε επωνυμα ουτε αν απλα διερρευσε στη συνεχεια...
εσυ το λες αυτο επειδη το γνωριζεις με σιγουρα ή το υποθετεις?
"ενα ανηλικο παιδι να ζει σαν παιδι και οχι σαν ενηλικας!!! "
σε αυτο συμφωνω απολυτα
δεν μπορω να ξερω ουτε αν εγινε με σκοπο τη διαφημιση ουτε αν εγινε επωνυμα ουτε αν απλα διερρευσε στη συνεχεια...
εσυ το λες αυτο επειδη το γνωριζεις με σιγουρα ή το υποθετεις?
"ενα ανηλικο παιδι να ζει σαν παιδι και οχι σαν ενηλικας!!! "
σε αυτο συμφωνω απολυτα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.370
- Πόντοι
- 1.686
ΟΥΤΕ είναι υποχρεωμένο το Δημόσιο να βάλει
ταμπέλα " αυτό το φωτοτυπικό δωρήθηκε από το τάδε μπουρδέλο " .
Μπορεί να αποδεχτεί τη δωρεά ,χωρίς να διαφημίζεται σε καμία επιγραφή
η δωρεά αυτή .
ταμπέλα " αυτό το φωτοτυπικό δωρήθηκε από το τάδε μπουρδέλο " .
Μπορεί να αποδεχτεί τη δωρεά ,χωρίς να διαφημίζεται σε καμία επιγραφή
η δωρεά αυτή .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις