Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
η κοπέλα φαίνεται να ήταν του επαγγέλματος...
εδώ αγγελία της από γερμανια:
Στο ελλάντα είναι ακόμη επηρεασμένοι απο τις σειρές του Φώσκολου και όλα τα δραματοποιούν.. :'(η κοπέλα φαίνεται να ήταν του επαγγέλματος...
Τυπε λυσε μου μια απορια ... εχετε και στο αλβανια τον αντιστοιχο "Φωσκολο" οπως λες με εδω?Στο ελλάντα είναι ακόμη επηρεασμένοι απο τις σειρές του Φώσκολου και όλα τα δραματοποιούν.. :'(
Τύπε λύσε μου μια απορία.. έχει και άλλα λαγωνικά το βλαχοχωριό σου σαν εσένα;Τυπε λυσε μου μια απορια ... εχετε και στο αλβανια τον αντιστοιχο "Φωσκολο" οπως λες με εδώ?
Μια χαρα φαινεται να το πηγαινε το γραμμα η κυρια. Και μετα φταιει ο μαστροπος. Μαλλον στην μοιρασια δεν θα τα βρηκανε, ή στα άλλα..η κοπέλα φαίνεται να ήταν του επαγγέλματος...
Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για ντούνταΜια 42χρονη από τη Γερμανία είναι
Και να υποθεσω τυπε οτι αυτο δινει το πρασινο φως προς την εκμεταλλευση της?
Τελικά η Γερμανίδα ήταν της δουλειάς ή όχι; Τι συμπέρασμα βγαίνει;
τραβελοκατασταση παλι?εγω τσακωμο οταν ειδα αντρες-γυναικες στην μοναστηριου (παραλληλος της γιαννιτσων , η αντιστοιχη συγγρου με την αθήνα) πηρα τηλεφωνο την αστυνομια.
εχεις δει ποτέ τραβεστι στην μοναστηριου?τραβελοκατασταση παλι?
ΑΑΑΑ τοτε να με συγχωρεις τυπε αλλα λαθος το καταλαβα, Τουρκοσπορος με τον αντιστοιχο Φωσκολο εκει? μιας και παιζουν και εδω τετοια συγνωμη που εθιξα την σκουφια σου :S :S :SΤύπε λύσε μου μια απορία.. έχει και άλλα λαγωνικά το βλαχοχωριό σου σαν εσένα;
Τι δουλειά έχω με την αλβανία ρε μηδέν, που έβγαλες και πόρισμα..
και βέβαια όχι. το λινκ του έβαλα γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα από την ιστορία δεν κολλάνε γιατί στην κατάθεσή της λέει άλλα. αντιγράφω από το λινκ που έβαλες: «Μόλις τελείωσα το λύκειο έκανα πρακτική ως κηπουρός, αλλά στα 18 μου χρόνια εκπαιδεύτηκα ως σεκιούριτι, δουλειά την οποία έκανα μέχρι να έρθω στην Ελλάδα»
αυτό είναι ψέμα αφού εκδιδόταν και στην Γερμανία με αγγελία στο ίντερνετ.
όταν λοιπόν είναι τόσο εύκολο να εντοπίσεις ένα τέτοιο ψέμα στην κατάθεσή της, κρατάς επιφυλάξεις για το αν είναι αλήθειες όσα έχουν ακουστεί.
Γιατί άρμεξες με το στόμα σου τις ψωλές των παππούδων μου και εχεις άποψη για το γενεαλογικό μου δέντρο;ΑΑΑΑ τοτε Τουρκοσπορος με τον αντιστοιχο Φωσκολο εκει
ΑΑΑΑ τοτε να με συγχωρεις τυπε αλλα λαθος το καταλαβα, Τουρκοσπορος με τον αντιστοιχο Φωσκολο εκει? μιας και παιζουν και εδω τετοια συγνωμη που εθιξα την σκουφια σου :S :S :S
Ε και λογικα για να το λες εσυ ετσι θα ειναι και πρεπει να τις κραταμε κλειδωμενες κατι τετοιες στο μπανιο η στο υπογειο, να ηταν πεθερα να ελεγα οκ αλλα οχι κ ετσι