Νέα

Έλληνας μαστροπός είχε μετατρέψει διαμέρισμα σε αυτοσχέδιο οίκο ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.511
Πόντοι
11.445

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.356
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 46

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
η κοπέλα φαίνεται να ήταν του επαγγέλματος...

εδώ αγγελία της από γερμανια:

Και να υποθεσω τυπε οτι αυτο δινει το πρασινο φως προς την εκμεταλλευση της?  :idiot: :jerking:
 Στο ελλάντα είναι ακόμη επηρεασμένοι απο τις σειρές του Φώσκολου και όλα τα δραματοποιούν..   :'(
Τυπε λυσε μου μια απορια ... εχετε και στο αλβανια τον αντιστοιχο "Φωσκολο" οπως λες με εδω?  :think:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.356
Πόντοι
3.936
Τυπε λυσε μου μια απορια ... εχετε και στο αλβανια τον αντιστοιχο "Φωσκολο" οπως λες με εδώ?
Τύπε λύσε μου μια απορία.. έχει και άλλα λαγωνικά το βλαχοχωριό σου σαν εσένα;
Τι δουλειά έχω με την αλβανία ρε μηδέν, που έβγαλες και πόρισμα..

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Οπως και νάχει ο τυπος ειναι ο πανηλιθιος της υποθεσης και καλα θα κανουν τονε μπουντρουμωσυν και να βρουνε πάτημα νομικό για επιστροφη μετα (συν γυναιξι και τεκνοις) στον τοπο απ οπου μας ηρθε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.363
Πόντοι
4.746
η κοπέλα φαίνεται να ήταν του επαγγέλματος...

εδώ αγγελία της από γερμανια:
Μια χαρα φαινεται να το πηγαινε το γραμμα η κυρια. Και μετα φταιει ο μαστροπος. Μαλλον στην μοιρασια δεν θα τα βρηκανε,  ή στα άλλα..

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Είδε τώρα αυτή τις φωτογραφίες με τον Hell Angel mc, πρώην γκόμενα στη Γερμανία chapter leader 1% outlaw gang, και τον εμπιστεύτηκε λέμε τώρα... Για πολύ χάπατα μας περνάνε.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.311
Πόντοι
1.346
Μια 42χρονη από τη Γερμανία είναι
Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για ντούντα :2funny:
ΧΧΧpedia, άσε τέτοιου είδους αναρτήσεις κι assXXXολήσου με το κύριο αντικείμενο!
Κάνε κουμάντο να φέρεις καμμιά τζέρμαν όταν ανοίξουν, άντε γιατί τα μαζεύω 1.5 μήνα; :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Και να υποθεσω τυπε οτι αυτο δινει το πρασινο φως προς την εκμεταλλευση της?  :idiot: :jerking:

και βέβαια όχι. το λινκ του έβαλα γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα από την ιστορία δεν κολλάνε γιατί στην κατάθεσή της λέει άλλα. αντιγράφω από το λινκ που έβαλες: «Μόλις τελείωσα το λύκειο έκανα πρακτική ως κηπουρός, αλλά στα 18 μου χρόνια εκπαιδεύτηκα ως σεκιούριτι, δουλειά την οποία έκανα μέχρι να έρθω στην Ελλάδα»

αυτό είναι ψέμα αφού εκδιδόταν και στην Γερμανία με αγγελία στο ίντερνετ.

όταν λοιπόν είναι τόσο εύκολο να εντοπίσεις ένα τέτοιο ψέμα στην κατάθεσή της, κρατάς επιφυλάξεις για το αν είναι αλήθειες όσα έχουν ακουστεί.

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
μπίζνα του έπεσε έξω!! όλοι που πήγαν μαζί της δεν κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει; Παναγία μου!!!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Τελικά η Γερμανίδα ήταν της δουλειάς ή όχι; Τι συμπέρασμα βγαίνει;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
εγω τσακωμο οταν ειδα αντρες-γυναικες στην μοναστηριου (παραλληλος της γιαννιτσων , η αντιστοιχη συγγρου με την αθήνα) πηρα τηλεφωνο την αστυνομια.
τραβελοκατασταση παλι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τραβελοκατασταση παλι?
εχεις δει ποτέ τραβεστι στην μοναστηριου?
μια παρεα μεικτη ηταν που τελικα απλα τσακωνονταν με αγριο τροπο οι αντρες και οι γυναικες,

αντε συρε να τρολαρεις αλλου τωρα

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τύπε λύσε μου μια απορία.. έχει και άλλα λαγωνικά το βλαχοχωριό σου σαν εσένα;
Τι δουλειά έχω με την αλβανία ρε μηδέν, που έβγαλες και πόρισμα..
ΑΑΑΑ τοτε να με συγχωρεις τυπε αλλα λαθος το καταλαβα, Τουρκοσπορος με τον αντιστοιχο Φωσκολο εκει? μιας και παιζουν και εδω τετοια συγνωμη που εθιξα την σκουφια σου  :S :S :S  :happy:

και βέβαια όχι. το λινκ του έβαλα γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα από την ιστορία δεν κολλάνε γιατί στην κατάθεσή της λέει άλλα. αντιγράφω από το λινκ που έβαλες: «Μόλις τελείωσα το λύκειο έκανα πρακτική ως κηπουρός, αλλά στα 18 μου χρόνια εκπαιδεύτηκα ως σεκιούριτι, δουλειά την οποία έκανα μέχρι να έρθω στην Ελλάδα»

αυτό είναι ψέμα αφού εκδιδόταν και στην Γερμανία με αγγελία στο ίντερνετ.

όταν λοιπόν είναι τόσο εύκολο να εντοπίσεις ένα τέτοιο ψέμα στην κατάθεσή της, κρατάς επιφυλάξεις για το αν είναι αλήθειες όσα έχουν ακουστεί.

Ε και λογικα για να το λες εσυ ετσι θα ειναι και πρεπει να τις κραταμε κλειδωμενες κατι τετοιες στο μπανιο η στο υπογειο, να ηταν πεθερα να ελεγα οκ  :2funny: αλλα οχι κ ετσι  :jerking:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.356
Πόντοι
3.936
ΑΑΑΑ τοτε Τουρκοσπορος με τον αντιστοιχο Φωσκολο εκει
Γιατί άρμεξες με το στόμα σου τις ψωλές των παππούδων μου και εχεις άποψη για το γενεαλογικό μου δέντρο;
Υγ. Ρούλη, ξαναπήγαινε στην γ' δημοτικού για να μάθεις συντακτικό, και μετά πούλα πνεύμα εδώ μέσα  :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
ΑΑΑΑ τοτε να με συγχωρεις τυπε αλλα λαθος το καταλαβα, Τουρκοσπορος με τον αντιστοιχο Φωσκολο εκει? μιας και παιζουν και εδω τετοια συγνωμη που εθιξα την σκουφια σου  :S :S :S  :happy:

Ε και λογικα για να το λες εσυ ετσι θα ειναι και πρεπει να τις κραταμε κλειδωμενες κατι τετοιες στο μπανιο η στο υπογειο, να ηταν πεθερα να ελεγα οκ  :2funny: αλλα οχι κ ετσι  :jerking:

Σου εξηγησα οτι ο τυπος ειναι ρωσομπλιατ ρε τυπε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.356
Πόντοι
3.936
Κακώς την.. και ο απόπατος. Η λασπολόγα λούγκρα του σάιτ.
Πως πήγε η μπουρδολογία σήμερα, εβγαλες κανα σεντς για να φας το μεσημεριανο σου;
Σε εχουν πάρει είδηση οι περισσότεροι εδώ μέσα εσένα και τους κλώνους σου.. Γελοτοποιε με το τάνγκα του μπου.κομ, εμμετικέ 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom