Νέα

Ακουστική απόλαυση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duff
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Βαζετε πετρελαιο κατευθειαν απο την δεξαμενη; :grin:  Το ξερα οτι εισαι μεγιστανας την ωρα που ειπες για το ντυσιμο  :rockon: :rockon:

δεν είμαι μεγιστάνας
είμαι φτωχός ανθρωπος. :)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι η τριμελης επιτροπη που αρεσκεται να ακουει οσους γαμιουνται στην πολυκατοικια .Εσεις στην δικια σας δεν εχετε;

οχι ρε πουστη μου... εκτος αν μ εχουν αφησει εξω οι πουστηδες γιατι δεν ειμαι ιδιοκτητης...
εσεις εχετε ?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Βαζετε πετρελαιο κατευθειαν απο την δεξαμενη; :grin:  Το ξερα οτι εισαι μεγιστανας την ωρα που ειπες για το ντυσιμο  :rockon: :rockon:

και πάλι από την δεξαμένη απευθείας δεν κάνει τόσο θόρυβο...εκτός εαν εννοούσες κατευθείαν από την πετρελαιοπηγή και για το ντύσιμο ότι φορούσα μαντήλι και μουστάκι και κελεμπια σαν άραβας πετρελάρχοντας!! :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και πάλι από την δεξαμένη απευθείας δεν κάνει τόσο θόρυβο...εκτός εαν εννοούσες κατευθείαν από την πετρελαιοπηγή και για το ντύσιμο ότι φορούσα μαντήλι και μουστάκι και κελεμπια σαν άραβας πετρελάρχοντας!! :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

αυτο σκεφτηκα !!!!!! χαχααχαχχααχχ

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
αντε παρτε και μια απο μενα...οκτωβριος 98 σ επαγγελματικο ταξιδι στο ηρακλειο...κοιμομσατε 2 συναδελφοι στο ιδιο δωματιο ,γυρναμε σταφιδα απο ποτα,μπυρες,ξυδια,αρχιδια,οποτε κατα τις 5 που σηκωνομαι για ουρηση ακουω κατι σφαλιαρες σε κωλομερια και κατι φωνες με βαρια κρητικια φωνη στσισε με,στσισε με!!!στσισε μου τον κωλο!!!μεχρι να καταλαβω απ τη σουρα μου,οτι δε γαμαγε ο συναδελφος στο δωματιο αλλα καποιος απο διπλα ακουω την κρητικια να τελειωνει ουρλιαζοντας σσυυυυυυυυυυνωωωωωωωωωωωωωωωω
σσυυυυυυυυυυνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!
σε λιγες ωρες κατα τις 10 γυρνωντας απο το πρωινο στο δωματιο βλεπω ενα θεομουνο 35αρα με καυτο μινι να βγαινει απο το δωματιο διπλα μας!!μου ρθε να της χουφτωσω την κωλαρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εκτος ολοι στην πολυκατοικια σας κανουν σεξ με φιμωτρα χαχαχχα

ασε... ουτε θελω να φανταστω τους συμπαθεις κατα τ αλλα γειτονες να κανουν σεξ...

μη μου βαζεις εικονες στο μυαλο γιατι απο την τρομαρα ουτε να κοιμηθω δε θα μπορω...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ασε... ουτε θελω να φανταστω τους συμπαθεις κατα τ αλλα γειτονες να κανουν σεξ...

μη μου βαζεις εικονες στο μυαλο γιατι απο την τρομαρα ουτε να κοιμηθω δε θα μπορω...

εμ ειδες γιαυτο δεν εχετε 3μελη επιτροπη...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
κι αλλη μια πιο αναλαφρη...σε ταξιδι πατρα 2000 και διαμονη κατω αχαια,μετα τη 1 αρτοι αφιχθης απο ποτακια ως συνηθως δεν προλαβαινω να κατακλειθω κι ακουω τον χαρακτηριστικο ηχο πεοθηλασμου!!!(ερι ξερεις κατι??)
η τυπισσα διπλα δουλευε καλα το πνευστο με τον τυπο να βαριανασαινει απολαμβανοντας τα δυνατα ρουφηψματα ωσπου ξαψ=φνικα η γκομενα πνιγεται κι αρχιζει να φτυνει!!μετα αρχιζει να βριζει'''στο πα ρε μαλακα να ξυριστεις,εφαγα τριχα,μαλακα''
επεσα κατω απο τα γελια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εκτος ολοι στην πολυκατοικια σας κανουν σεξ με φιμωτρα χαχαχχα

όχι φίμωτρο... το κάνουν κανονικά και ακούγεται στο υπνοδωμάτιο, πέρνω ένα ποτήρι λίγο βρεγμένο το κολλάω στον τοίχο και στο αυτί μου και αράζω στο κρεβάτι... το ιδανικό όμως είναι με ακουστικά του γιατρού... ξέρει κανένας που πουλάνε???

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
όχι φίμωτρο... το κάνουν κανονικά και ακούγεται στο υπνοδωμάτιο, πέρνω ένα ποτήρι λίγο βρεγμένο το κολλάω στον τοίχο και στο αυτί μου και αράζω στο κρεβάτι... το ιδανικό όμως είναι με ακουστικά του γιατρού... ξέρει κανένας που πουλάνε???

στα τζαμπο τις αποκριες ???????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχεις εσυ τιποτα ενδιαφερον στην πολυκατοικια ?

ααα... και κανα ελευθερο δυαρι....  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ναι νοικιαζεται ενα ..διωξαμε κατι τυπους γιατι δεν εκαναν σεξ. Ανωμαλοι παιδακι μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κι αλλη μια πιο αναλαφρη...σε ταξιδι πατρα 2000 και διαμονη κατω αχαια,μετα τη 1 αρτοι αφιχθης απο ποτακια ως συνηθως δεν προλαβαινω να κατακλειθω κι ακουω τον χαρακτηριστικο ηχο πεοθηλασμου!!!(ερι ξερεις κατι??)
η τυπισσα διπλα δουλευε καλα το πνευστο με τον τυπο να βαριανασαινει απολαμβανοντας τα δυνατα ρουφηψματα ωσπου ξαψ=φνικα η γκομενα πνιγεται κι αρχιζει να φτυνει!!μετα αρχιζει να βριζει'''στο πα ρε μαλακα να ξυριστεις,εφαγα τριχα,μαλακα''
επεσα κατω απο τα γελια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νταλικιερης η κοπελα;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ναι νοικιαζεται ενα ..διωξαμε κατι τυπους γιατι δεν εκαναν σεξ. Ανωμαλοι παιδακι μου

μια χαρα...

το σεξ προσφερεται μεσα στο πακετο ? εννοω περιλαμβανεται στο νοικι, η πρεπει να κανεις κουμαντα μονος σου ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όχι μαϊμού....  

κανονικό στηθοσκόπιο...επαγγελματικής χρήσης... αλλά για έτσι ιδιωτικής χρήσης το λέμε τοιχοσκόπιο... :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ασε τα στηθοσκοπια και πιασε κανα στηθος λεω εγω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom