Νέα

Ακουστική απόλαυση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duff
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τρίπολη - Αρκαδίας 1981

Πήγενα κανα Σ/Κ βόλτα να δω τον μεγάλο αδελφό μου που σπούδαζε στην Ακαδημία.
Δύο συμφοιτητές του (ο ένας πυργιότης) νοίκιαζαν υπόγειο κοντά στη πλατεία Κολοκοτρωνη.
Δίπλα υπόγειο διαμέρισμα που νοίκιαζε μια μπάτσενα τροχονόμος με τον γκόμινε της έναν οικοδόμο δίμετρο σκύλο.
Κάθε απόγευμα κατα της πεντεμιση ξεκινούσε το πάρτι (μετά από  :sleeping:)
Η τροχονόμα ξεσίκονε όλο το τετραγωνο στο πόδι.
Τι "αχχχ μανούλα μουυυυυυ!!!!!!!!!!"
..........τι " τι μεουυυ κάνειςςςςςς"
.........τι "δωστα μιιιιι Κιτσο μουυυυυ"

.............τι "μπιτ μουσκεμα ειμιιιιιιιιι"
.............τι "μεεεεεε ξεσκιζειιςςςςςςςςςςςς τσουλιάμουυυυ"
...........................
Μαζεύονταν όλοι οι αρσενικοί στο υπογειο να ακούσουν από κοντα. Εισήτηρια νακόβανε θα βγάζανε τον μηνα.

Ο μάγκας ο οικοδόμος δεν ακούγονταν, κανα μουγκρισμα που και που

Η τροχονόμα του τα έκανε ούλα
Η αποθέοση της γκάβλας της όταν την  :knockinb: κώλο.
Εκεί τα έδεινε όλα

" ΜΗ ΚΙΤΣΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΗ ΜΕ ΣΚΗΖΕΙΣ ΓΚΑΜΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ"
"ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΙΤΣΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ"
"ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΚΥΣΤΟΝΕ  ΣΚΥΣΤΟΝΕ ΣΚΥΣΤΟΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
" ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Η ΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΩΣΤΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ"
 " ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ;;;;;;;;;;;; ΜΕ ΠΟΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ"
" ΟΧ ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Η ΠΙΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" " ΞΕΣΚΙΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΥΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΙΙΙΙΙΙ"

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οπως λενε και οι αμερικανοι αυτα ειναι ντιτεϊλς...δωσε πραγμα στο λαο να γουσταρει κ αν δεν σου αρεσει ανοιξε την tv και δες ειδησεις :P

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρέθυμνο 2008, καρναβάλι..γυρνάμε με τον κολλητό κατά τις 6+ στο ρουμ του λετ για υπνάκο, και πριν καλά καλά κάτσουμε στο δωμα, αρχιζούν τα βογγητά από το δίπλα ρουμ...ε στα 10' κάβλας γυρίζω και του λέω : " παλιό γαμημένε δική σου ιδέα ήταν το χοτέλι..ή σήκω να πάμε κάτω ή στήσου "...τελικά στήθηκε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν στήθηκε ο παλιομαλάκας >:( πήγαμε ποτάκι και την βγάλαμε στην παραλία με κάτι χανιώτισσες :fuck1:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πουτανισμος ειναι να ακουγεσαι στο σεξ.. εκει το πας; χαχααχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχ

πουτανισμός πουριτανισμός ένα (ρι) έχουν διαφορά....... η πλάκα ήταν όταν ήμουν παιδί νόμιζα πως ήταν το ίδιο πράγμα χαχα :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
αφου λετε για αυτι,εχω ενα ζευγαρι γειτονων 50+ καλοκαιρακι κατα της 1 το βραδυ ετοιμαζομουνα να κοιμηθω,ξαφνικα ακουω μια γλυκια φωνουλα να ψιλοβογγαει :knockinb: ε δεν ηθελα και πολυ σηκωνομαι και αρχιζω να προσανατολιζομαι προς τα που ακουγεται οταν πλησιαζω σταματουσε αυτο εγινε κανα δυο φορες,ωσπου στηθηκα στη κουζινα αφου απο εκει ακουγοταν καλυτερα και περιμενα ωσπου επιβεβαιωσα την υποψια μου.
πηγαινω και ξαναπεφτω στο κρεββατι απογοητευμενος αλλα περιμενα οχι μεσηλικες να γαμιουνται οπου μετα απο κανα 5 λεπτο ακουω ενα βαρυ αντρικο βογγητο :2funny: λεω παει εμεινε αυτος :2funny:
και μια δικη μου ιστορια παλι καλοκαιρι ανοιχτες μπαλκονοπορτες νωρις το βραδυ αρχιζει η τοτε κοπελα μου να βογγαει ωσπου ακουω απ'εξω ενα ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :2funny: οποτε σηκωθηκα εκλεισα τις μπαλκονοπορτες και φιμωσα την κοπελα με το μαξιλαρι :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Αγρίνιο σε ξενοδοχείο γαμιστρόνα ...  Πεταμ την φλυδα καβλιαρ !!!!
Λαρισα με  παντρεμενη            ...  Κουωστα  ... νιώθσ την γκαβλαμ ??
Αθήνα ξενοδοχείο                 ...  Ποτηρι χωραει στον πάτο σου καριόλα
                                ...  Μπουκαλια χωρανε στον πατο σου καριόλα ( στο 5 λεπτο)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.242
Πόντοι
5.595
Παλιοτερα πηδαγα ενα καλο μωρακι..πολυ 'φωνακλου' :fuck1:.. (σε πολυκατοικια)
Μετα απο μια ολονυχτια αγριου ξεσκισματος, το πρωι που πηγαμε να φυγουμε,
βρηκαμε στην πορτα ενα χαρτακι(καποιος το ειχε ριξει απο κατω)..
που ελεγε.. ''Ντροπη σας,τι ειναι αυτα που κανετε,εχουμε και παιδια..'' και αλλες τετοιες παπαριες!!!
Τωρα, ή καμια αγαμιτη θειτσα ηταν αυτη... ή κανενας κομπλεξικος μαλακας!!!
Ποτε δεν μα8αμε... :grin:

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρεις κάτι που δέν ξέρω???  :grin:  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Καλησπέρα σε όλους!
Είπα να γράψω αυτό το θέμα με την ευκαιρία που μου έδωσε μια γειτόνισα.Εχει κανένα 20λεπτο που τελείωσε και μαζί μ'αυτήν και όλοι η γειτονιά. Το θέμα τα λέει όλα πιστέυω...ακουστική απόλαυση!!! αφού βγαίναμε ο ένας ένοικος μετά τον άλλον να εξερευνίσουμε από πιό μπαλκόνι ακουγόταν αυτή η νεαρά και πολύ καυ**άρα δεδομένου οτι ο οργασμός της μας έκανε όλους να ανάψουμε τσιγάρο στα μπαλκόνια!!
Αχ ρε θεσσαλονίκη με τις γυναίκες σου και τα κοντινά διαμερίσματα!! Οποιος συναγωνιστής έχει καμιά ίδια εμπειρία τον προτρέπω να την μοιραστεί,έχει γέλιο η υπόθεση και πολλές φορες ατάκες που θα ζηλευαν οι cult ταινίες :)
ειμαι σαλονικιος
και εδω που μενω(κεντρο)
τυγχανει να νοικιαζει παραπλευρως μια νεαρα φοιτητρια
η οποια ερχεται σε οργασμο κατα τις βραδυνες ωρες...
οι ηχιτικοι γλυκασμοι ειναι ακρως γκαυλωτικοι
αλλα οχι και αν τον παιζουμε....
δεν ειμεθα και αγαμητοι

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε παιχτη μην κανεις τετοια και καπνισα ενα πακετο στο μπαλκονι...δωσε κανενα στοιχειο,τα πνευμονια μου λυπησου :P

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι σαλονικιος
και εδω που μενω(κεντρο)
τυγχανει να νοικιαζει παραπλευρως μια νεαρα φοιτητρια
η οποια ερχεται σε οργασμο κατα τις βραδυνες ωρες...
οι ηχιτικοι γλυκασμοι ειναι ακρως γκαυλωτικοι
αλλα οχι και αν τον παιζουμε....
δεν ειμεθα και αγαμητοι

Φιλε συμπολιτη καθε ακουστικη εμπειρια δεν οδηγει εις την μαλακια :)

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για να εσβισε ο φιλτατος το post του τοτε κατι ξερει και δεν θελει να το μοιραστει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom