Νέα

Ακουστική απόλαυση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duff
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
δε θελω να ειμαι ξινος, αλλα η κοπεγχαγη ειναι στη Δανια....

κατα τ αλλα, ενας αλβανος λιγοτερος...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        :) :) :) :) Φίλε άσε τα σάπια... Είναι Νορβηγίδα. Εργάζεται ως Νοσοκόμα στην Κοπεγχάγη. Εντάξει?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν θέλω να πλήξω την αξιοπιστία και την αληθοφάνια της ιστορίας αλλά:

πως είναι δυνατό να ακούγετε τις φωνές της γκόμενας καθώς γαμίεται ενώ βάζετε πετρέλαιο αφου οι αντλίες του πετρελαίου όταν δουλεύουν χαλάνε τον κόσμο....???? :think: :think:
Απλα φιλε μου.......η δεξαμενη ειναι στην εσωτερικη πλευρα τηs πολυκατοικιαs, εκει που δεν υπαρχει ο δρομοs ωστε ν ακουs τον θορυβο και απεχει πολλα μετρα με 3 ενδιαμεσεs ξυλινεs πορτεs.....Ετσι ειναι χτισμενη

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.929
Πόντοι
606
ηχογραφηση απο διαμερισμα

Stories