TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Φιλε συμπολιτη καθε ακουστικη εμπειρια δεν οδηγει εις την μαλακια
εγώ γιατί βολεύομαι και έτσι μόνο με τα ηχητικά????
Φιλε συμπολιτη καθε ακουστικη εμπειρια δεν οδηγει εις την μαλακια
Οι αλβανοι ειναι κινητο παρελθον για οσους εζησαν δεκαετιες 70 και 80 και εχουν κενα μνημης.Το επόμενο καλοκαίρι έμαθα από την ξενοδόχα πως τον πήρε στη Δανία μαζί της φεύγοντας...Από κτίστης στον Αγιο Νικόλαο γαμιάς στην Κοπεγχάγη της Νορβηγίδας. Λίγο ήταν για τον Αλβανό?
κανα ποιηματακι θα γραψουμε σημερα εχω προετοιμαστη εκανα μπανακι πηρα τσιγαρα εβαλα ξυροκαρπια ποτακι και ροκ μουσικουλα και ειμαι ετοιμος για μαλακιεςΝορβηγιδα με αλβανο; Η οποια και φωνασκουσε δημοσιως; τι λες τωρα... κανα τσολι θα ητο.
κανα ποιηματακι θα γραψουμε σημερα εχω προετοιμαστη εκανα μπανακι πηρα τσιγαρα εβαλα ξυροκαρπια ποτακι και ροκ μουσικουλα και ειμαι ετοιμος για μαλακιες
ασχετο αλλα στο σταρ εχει μια ταινια με ενα μουνι ξανθο πολυ καυλιαρικονα γραψουμε γλυκιε μου
Ακου αλλη μια........Χειμωναs 2008 και ειμαι κατω στα καζανια σαν διαχειριστηs...τρομαρα μου...για να επιβλεπω λεει μη μαs κλεψει ο πετρελαιαs!!!!Καλησπέρα σε όλους!
Είπα να γράψω αυτό το θέμα με την ευκαιρία που μου έδωσε μια γειτόνισα.Εχει κανένα 20λεπτο που τελείωσε και μαζί μ'αυτήν και όλοι η γειτονιά. Το θέμα τα λέει όλα πιστέυω...ακουστική απόλαυση!!! αφού βγαίναμε ο ένας ένοικος μετά τον άλλον να εξερευνίσουμε από πιό μπαλκόνι ακουγόταν αυτή η νεαρά και πολύ καυ**άρα δεδομένου οτι ο οργασμός της μας έκανε όλους να ανάψουμε τσιγάρο στα μπαλκόνια!!
Αχ ρε θεσσαλονίκη με τις γυναίκες σου και τα κοντινά διαμερίσματα!! Οποιος συναγωνιστής έχει καμιά ίδια εμπειρία τον προτρέπω να την μοιραστεί,έχει γέλιο η υπόθεση και πολλές φορες ατάκες που θα ζηλευαν οι cult ταινίες
δε θελω να ειμαι ξινος, αλλα η κοπεγχαγη ειναι στη Δανια....Καλοκαίρι του 08 σε ξενοδοχείο στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης στην περιοχή Μύλος με θερμοκρασία 35 βαθμούς και όλα ανοιχτά εκτός από την πόρτα του διαδρόμου, 12.30 το βράδυ. Στο διπλανό δωμάτιο μια Νορβηγίδα με έναν Αλβανό. Γινόταν το σώσε. Ο Αλβανός τα κατάφερνε στο κρεβάτι τέλεια η Νορβηγίδα καταευχαριστημένη ούρλιαζε.Στα αγγλικά ο Αλβανός αρχάριος το μόνο που ΄ηξερε να λέει ήταν yes yes yes κι εκείνη ΧΑΑΑΑΑΑΡΝΤ ΧΑΑΑΑΑΑΡΝΤ Απέναντι ο Αστυφύλακας με το αυτί τεντωμένο μη χάσει το παραμικρό. Μόλις ησύχασαν λέει ο Αστυφύλακας Αντε ρε κόφτε το κι έχω υπηρεσία στις έξι μη σας βάλλω σε μια σφαίρα. Πήγαμε να κοιμηθούμε. Κατά τις δυομιση χάλαγε ο κόσμος πάλι. Ησυχία και ακουγόταν ακόμα και ο ήχος που έκανε ο πούτσος μπαινοβγαίνοντας στο μουνί της. ΟΙ φωνές της Νορβηγίδας άλλο πράγμα. Ο νταβραντισμένος Αλβανός ήταν εύρημα για κείνη. Το επόμενο καλοκαίρι έμαθα από την ξενοδόχα πως τον πήρε στη Δανία μαζί της φεύγοντας...Από κτίστης στον Αγιο Νικόλαο γαμιάς στην Κοπεγχάγη της Νορβηγίδας. Λίγο ήταν για τον Αλβανό?
δε θελω να ειμαι ξινος, αλλα η κοπεγχαγη ειναι στη Δανια....
κατα τ αλλα, ενας αλβανος λιγοτερος...
Ακου αλλη μια........Χειμωναs 2008 και ειμαι κατω στα καζανια σαν διαχειριστηs...τρομαρα μου...για να επιβλεπω λεει μη μαs κλεψει ο πετρελαιαs!!!!
To σκηνικο ειναι....Ο πετρελαιαs , εγω και οι κυριεs τηs επιτροπηs....Ναι ο πετρελαιαs ειχε χεστει απανω του που δεν μπορουσε να κλεψει...Το καζανι βρισκεται κατω απ το μπαλκονι του 1ου οροφου...Αν και χειμωναs εχουν αφησει ανοιχτα την μπαλκονοπορτα, ενω μεσα γινεται η σφαγη του Δραμαλη....Αυτη, νεαρη φοιτητρια Ελλεηνιs κι αυτοs ο.....ξαδερφοs τηs...Ο γνωστοs ξαδερφοs ολων των φοιτητριων.......
Ο συγγενηs αυτοs εχει βαλει την...τεταρτη και γκαζωνει ολοταχωs...ανηφορα γαρ!!!!
Η φοιτητρια εξασκει ολο τηs το ταλεντο στην ορθοφωνια.....Στην αρχη δεν ακουγοταν και καλα, οταν ομωs ο ρυθμοs αυξηθηκε...ανεβηκαν τα ντεσιμπελ και πλημμυρισε μελωδια η περιοχη...Οι κυριεs κοκκινεs...οχι λογω πουδραs...οποτε ο πετρελαιαs γυριζει με βλεμμα αειθαλεs ....ολα τα λεφτα ........μονο προs εμενα...ντρεποταν απ τιs κοκοτεs και μου λεει..."Μα τι γινεται εκει πανω???"..."Απαντ...""Ξερω γω???Μηπωs απλωνουν τραχανα??".....Γελια και χαχανα ατελειωτα απο ολη την ομηγυρη.....
Aναγκαστικα , σε καποια στιγμη διασταυρωθηκα με την σπουδαζουσα
""Ρε συ.....δεν μπορουσατε να κλεισετε τεσπα την πορτα??""
Απαντ.."Μα δεν ημουν εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!"""
""Α συγγνωμη τωρα που το λεs, αλλη ειχε μεσα"""
Κοκκαλο η ακαδημαικια !!!!!!!!!!!
ελα τωρα.... μην εισαι κακοπιστος... η δεσποινις ηταν σοπρανο...δεν θέλω να πλήξω την αξιοπιστία και την αληθοφάνια της ιστορίας αλλά:
πως είναι δυνατό να ακούγετε τις φωνές της γκόμενας καθώς γαμίεται ενώ βάζετε πετρέλαιο αφου οι αντλίες του πετρελαίου όταν δουλεύουν χαλάνε τον κόσμο....????
ελα τωρα.... μην εισαι κακοπιστος... η δεσποινις ηταν σοπρανο...
αυτο που δεν καταλαβα εγω, ειναι σε ποια επιτροπη αναφερεται ο φιλος ακριβως ?
εμενα στην πολυκατοικια μου ο τενεκες ο διαχειριστης μονος του παει...Μηπως "να μαζευτουμε κι εμεις 5-6 να κανουμε μια τριμελης επιτροπη", που ειχε πει και ο βαμβακουλας ?
δεν θέλω να πλήξω την αξιοπιστία και την αληθοφάνια της ιστορίας αλλά:
πως είναι δυνατό να ακούγετε τις φωνές της γκόμενας καθώς γαμίεται ενώ βάζετε πετρέλαιο αφου οι αντλίες του πετρελαίου όταν δουλεύουν χαλάνε τον κόσμο....????
ελα τωρα.... μην εισαι κακοπιστος... η δεσποινις ηταν σοπρανο...
αυτο που δεν καταλαβα εγω, ειναι σε ποια επιτροπη αναφερεται ο φιλος ακριβως ?
εμενα στην πολυκατοικια μου ο τενεκες ο διαχειριστης μονος του παει...Μηπως "να μαζευτουμε κι εμεις 5-6 να κανουμε μια τριμελης επιτροπη", που ειχε πει και ο βαμβακουλας ?