Νέα

Ακουστική απόλαυση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duff
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι θεμα περι ορεξεως οπως λενε  :rockon: :rockon: :rockon:  :rolleyes:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Καλοκαίρι του 08 σε ξενοδοχείο στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης στην περιοχή Μύλος με θερμοκρασία  35 βαθμούς και όλα ανοιχτά εκτός από την πόρτα του διαδρόμου, 12.30 το βράδυ. Στο διπλανό δωμάτιο μια Νορβηγίδα με έναν Αλβανό. Γινόταν το σώσε. :knockinb: :knockinb: :knockinb: Ο Αλβανός τα κατάφερνε στο κρεβάτι τέλεια η Νορβηγίδα καταευχαριστημένη ούρλιαζε.Στα αγγλικά ο Αλβανός αρχάριος το μόνο που ΄ηξερε να λέει ήταν yes yes yes  κι εκείνη  ΧΑΑΑΑΑΑΡΝΤ ΧΑΑΑΑΑΑΡΝΤ Απέναντι ο Αστυφύλακας με το αυτί τεντωμένο μη χάσει το παραμικρό. Μόλις ησύχασαν λέει ο Αστυφύλακας Αντε ρε κόφτε το κι έχω υπηρεσία στις έξι μη σας βάλλω σε μια σφαίρα. :2funny: :2funny: :2funny:Πήγαμε να κοιμηθούμε. Κατά τις δυομιση χάλαγε ο κόσμος πάλι.  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: Ησυχία και ακουγόταν ακόμα και ο ήχος που έκανε ο πούτσος μπαινοβγαίνοντας  στο μουνί της.  ΟΙ φωνές της Νορβηγίδας άλλο πράγμα. Ο νταβραντισμένος Αλβανός ήταν εύρημα για κείνη. Το επόμενο καλοκαίρι έμαθα από την ξενοδόχα πως τον πήρε στη Δανία μαζί της φεύγοντας...Από κτίστης στον Αγιο Νικόλαο γαμιάς στην Κοπεγχάγη της Νορβηγίδας. Λίγο ήταν για τον Αλβανό?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
μετά λένε οτι οι αλβανοί δεν είναι φίλοι μας. Ορίστε ρε, βοηθάνε κι αυτοί τον τουρισμό :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
 Το επόμενο καλοκαίρι έμαθα από την ξενοδόχα πως τον πήρε στη Δανία μαζί της φεύγοντας...Από κτίστης στον Αγιο Νικόλαο γαμιάς στην Κοπεγχάγη της Νορβηγίδας. Λίγο ήταν για τον Αλβανό?
Οι αλβανοι ειναι κινητο παρελθον για οσους εζησαν δεκαετιες 70 και 80 και εχουν κενα μνημης.

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τον εκανε με λιγα λογια ευρωΠΕΟ. να τα και τα τυχερα! αν τον βαρεθηκε ομως φανταζεσται πεζοπορια απο την Δανια μεχρι εδω?? ξυνο θα του βγει!! χαχαχαχαχαχαχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Νορβηγιδα με αλβανο;  Η οποια και φωνασκουσε δημοσιως; τι λες τωρα... κανα τσολι θα ητο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Νορβηγιδα με αλβανο;  Η οποια και φωνασκουσε δημοσιως; τι λες τωρα... κανα τσολι θα ητο.
κανα ποιηματακι θα γραψουμε σημερα εχω προετοιμαστη εκανα μπανακι πηρα τσιγαρα εβαλα ξυροκαρπια ποτακι και ροκ μουσικουλα και ειμαι ετοιμος για μαλακιες :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
κανα ποιηματακι θα γραψουμε σημερα εχω προετοιμαστη εκανα μπανακι πηρα τσιγαρα εβαλα ξυροκαρπια ποτακι και ροκ μουσικουλα και ειμαι ετοιμος για μαλακιες :grin:

να γραψουμε γλυκιε μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλησπέρα σε όλους!
Είπα να γράψω αυτό το θέμα με την ευκαιρία που μου έδωσε μια γειτόνισα.Εχει κανένα 20λεπτο που τελείωσε και μαζί μ'αυτήν και όλοι η γειτονιά. Το θέμα τα λέει όλα πιστέυω...ακουστική απόλαυση!!! αφού βγαίναμε ο ένας ένοικος μετά τον άλλον να εξερευνίσουμε από πιό μπαλκόνι ακουγόταν αυτή η νεαρά και πολύ καυ**άρα δεδομένου οτι ο οργασμός της μας έκανε όλους να ανάψουμε τσιγάρο στα μπαλκόνια!!
Αχ ρε θεσσαλονίκη με τις γυναίκες σου και τα κοντινά διαμερίσματα!! Οποιος συναγωνιστής έχει καμιά ίδια εμπειρία τον προτρέπω να την μοιραστεί,έχει γέλιο η υπόθεση και πολλές φορες ατάκες που θα ζηλευαν οι cult ταινίες :)
Ακου αλλη μια........Χειμωναs 2008 και ειμαι κατω στα καζανια σαν διαχειριστηs...τρομαρα μου...για να επιβλεπω λεει μη μαs κλεψει ο πετρελαιαs!!!!
To σκηνικο ειναι....Ο πετρελαιαs , εγω και οι κυριεs τηs επιτροπηs....Ναι ο πετρελαιαs ειχε χεστει απανω του που δεν μπορουσε να κλεψει...Το καζανι βρισκεται κατω απ το μπαλκονι του 1ου οροφου...Αν και χειμωναs εχουν αφησει ανοιχτα την μπαλκονοπορτα, ενω μεσα γινεται η σφαγη του Δραμαλη....Αυτη,  νεαρη φοιτητρια Ελλεηνιs κι αυτοs ο.....ξαδερφοs τηs...Ο γνωστοs ξαδερφοs ολων των φοιτητριων.......
Ο συγγενηs αυτοs εχει βαλει την...τεταρτη και γκαζωνει ολοταχωs...ανηφορα γαρ!!!!
Η φοιτητρια εξασκει ολο τηs το ταλεντο στην ορθοφωνια.....Στην αρχη δεν ακουγοταν και καλα, οταν ομωs ο ρυθμοs αυξηθηκε...ανεβηκαν τα ντεσιμπελ και πλημμυρισε μελωδια η περιοχη...Οι κυριεs κοκκινεs...οχι λογω πουδραs...οποτε ο πετρελαιαs γυριζει με βλεμμα αειθαλεs ....ολα τα λεφτα ........μονο προs εμενα...ντρεποταν απ τιs κοκοτεs και μου λεει..."Μα τι γινεται εκει πανω???"..."Απαντ...""Ξερω γω???Μηπωs απλωνουν τραχανα??".....Γελια και χαχανα ατελειωτα απο ολη την ομηγυρη.....
Aναγκαστικα ,  σε καποια στιγμη διασταυρωθηκα με την σπουδαζουσα
""Ρε συ.....δεν μπορουσατε να κλεισετε τεσπα την πορτα??""
Απαντ.."Μα δεν ημουν εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!"""
""Α συγγνωμη τωρα που το λεs, αλλη ειχε μεσα"""
Κοκκαλο η ακαδημαικια !!!!!!!!!!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καλοκαίρι του 08 σε ξενοδοχείο στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης στην περιοχή Μύλος με θερμοκρασία  35 βαθμούς και όλα ανοιχτά εκτός από την πόρτα του διαδρόμου, 12.30 το βράδυ. Στο διπλανό δωμάτιο μια Νορβηγίδα με έναν Αλβανό. Γινόταν το σώσε. :knockinb: :knockinb: :knockinb: Ο Αλβανός τα κατάφερνε στο κρεβάτι τέλεια η Νορβηγίδα καταευχαριστημένη ούρλιαζε.Στα αγγλικά ο Αλβανός αρχάριος το μόνο που ΄ηξερε να λέει ήταν yes yes yes  κι εκείνη  ΧΑΑΑΑΑΑΡΝΤ ΧΑΑΑΑΑΑΡΝΤ Απέναντι ο Αστυφύλακας με το αυτί τεντωμένο μη χάσει το παραμικρό. Μόλις ησύχασαν λέει ο Αστυφύλακας Αντε ρε κόφτε το κι έχω υπηρεσία στις έξι μη σας βάλλω σε μια σφαίρα. :2funny: :2funny: :2funny:Πήγαμε να κοιμηθούμε. Κατά τις δυομιση χάλαγε ο κόσμος πάλι.  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: Ησυχία και ακουγόταν ακόμα και ο ήχος που έκανε ο πούτσος μπαινοβγαίνοντας  στο μουνί της.  ΟΙ φωνές της Νορβηγίδας άλλο πράγμα. Ο νταβραντισμένος Αλβανός ήταν εύρημα για κείνη. Το επόμενο καλοκαίρι έμαθα από την ξενοδόχα πως τον πήρε στη Δανία μαζί της φεύγοντας...Από κτίστης στον Αγιο Νικόλαο γαμιάς στην Κοπεγχάγη της Νορβηγίδας. Λίγο ήταν για τον Αλβανό?
δε θελω να ειμαι ξινος, αλλα η κοπεγχαγη ειναι στη Δανια....

κατα τ αλλα, ενας αλβανος λιγοτερος...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να βρεθηκε αραγε ο τροποs τηs ......απελασηs???????

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
το σκηνικό με το βεζινά που έφερε πετρέλαιο στη πολυκατοικία είναι όλα τα λεφτά!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ακου αλλη μια........Χειμωναs 2008 και ειμαι κατω στα καζανια σαν διαχειριστηs...τρομαρα μου...για να επιβλεπω λεει μη μαs κλεψει ο πετρελαιαs!!!!
To σκηνικο ειναι....Ο πετρελαιαs , εγω και οι κυριεs τηs επιτροπηs....Ναι ο πετρελαιαs ειχε χεστει απανω του που δεν μπορουσε να κλεψει...Το καζανι βρισκεται κατω απ το μπαλκονι του 1ου οροφου...Αν και χειμωναs εχουν αφησει ανοιχτα την μπαλκονοπορτα, ενω μεσα γινεται η σφαγη του Δραμαλη....Αυτη,  νεαρη φοιτητρια Ελλεηνιs κι αυτοs ο.....ξαδερφοs τηs...Ο γνωστοs ξαδερφοs ολων των φοιτητριων.......
Ο συγγενηs αυτοs εχει βαλει την...τεταρτη και γκαζωνει ολοταχωs...ανηφορα γαρ!!!!
Η φοιτητρια εξασκει ολο τηs το ταλεντο στην ορθοφωνια.....Στην αρχη δεν ακουγοταν και καλα, οταν ομωs ο ρυθμοs αυξηθηκε...ανεβηκαν τα ντεσιμπελ και πλημμυρισε μελωδια η περιοχη...Οι κυριεs κοκκινεs...οχι λογω πουδραs...οποτε ο πετρελαιαs γυριζει με βλεμμα αειθαλεs ....ολα τα λεφτα ........μονο προs εμενα...ντρεποταν απ τιs κοκοτεs και μου λεει..."Μα τι γινεται εκει πανω???"..."Απαντ...""Ξερω γω???Μηπωs απλωνουν τραχανα??".....Γελια και χαχανα ατελειωτα απο ολη την ομηγυρη.....
Aναγκαστικα ,  σε καποια στιγμη διασταυρωθηκα με την σπουδαζουσα
""Ρε συ.....δεν μπορουσατε να κλεισετε τεσπα την πορτα??""
Απαντ.."Μα δεν ημουν εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!"""
""Α συγγνωμη τωρα που το λεs, αλλη ειχε μεσα"""
Κοκκαλο η ακαδημαικια !!!!!!!!!!!

δεν θέλω να πλήξω την αξιοπιστία και την αληθοφάνια της ιστορίας αλλά:

πως είναι δυνατό να ακούγετε τις φωνές της γκόμενας καθώς γαμίεται ενώ βάζετε πετρέλαιο αφου οι αντλίες του πετρελαίου όταν δουλεύουν χαλάνε τον κόσμο....???? :think: :think:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

πως είναι δυνατό να ακούγετε τις φωνές της γκόμενας καθώς γαμίεται ενώ βάζετε πετρέλαιο αφου οι αντλίες του πετρελαίου όταν δουλεύουν χαλάνε τον κόσμο....???? :think: :think:
ελα τωρα.... μην εισαι κακοπιστος... η δεσποινις ηταν σοπρανο...

αυτο που δεν καταλαβα εγω, ειναι σε ποια επιτροπη αναφερεται ο φιλος ακριβως ?
εμενα στην πολυκατοικια μου ο τενεκες ο διαχειριστης μονος του παει...Μηπως "να μαζευτουμε κι εμεις 5-6 να κανουμε μια τριμελης επιτροπη", που ειχε πει και ο βαμβακουλας ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

εμενα στην πολυκατοικια μου ο τενεκες ο διαχειριστης μονος του παει...Μηπως "να μαζευτουμε κι εμεις 5-6 να κανουμε μια τριμελης επιτροπη", που ειχε πει και ο βαμβακουλας ?

Ειναι η τριμελης επιτροπη που αρεσκεται να ακουει οσους γαμιουνται στην πολυκατοικια .Εσεις στην δικια σας δεν εχετε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Βαζετε πετρελαιο κατευθειαν απο την δεξαμενη; :grin:  Το ξερα οτι εισαι μεγιστανας την ωρα που ειπες για το ντυσιμο  :rockon: :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

δεν ξέρω αλλά εγώ όταν έρχεται ο βενζινάς και ξεκινά τις αντλίες για το πετρέλαιο από τον θόρυβο όταν είμαι και κοντά ουτε την σκέψη μου δεν ακούω  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom