Νέα

Ακουστική απόλαυση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duff
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλο πραγμα να ακουγεσαι δινεις κουραγιο και στους μη εχοντες εργασια :)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
εσείς έχετε κρυφακούσει ποτέ με ποτήρι???? εγώ σκέφτομαι να πάρω ακουστικά του γιατρού αλλά δεν ξέρω που πουλάνε γιατι είναι πιο άνετα....  :2funny:

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι να μην ειναι θετικο αυτο ρε παιδια, τι καλυτερο απο να εχεις γειτονισα καυλα που να γουσταρει αυτο που κανει?
εγω παντος αν καταλαβω ποια ειναι θα της δωσω συγχαρητηρια :P :P :P :P

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Γιατι να μην ειναι θετικο αυτο ρε παιδια, τι καλυτερο απο να εχεις γειτονισα καυλα που να γουσταρει αυτο που κανει?
εγω θα της δωσω ενα τσιμπουκι αν καταλαβω ποια ειναι..... :2funny: :2funny: :2funny:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
θα τον πεταξω εξω στο ασανσερ...... :bigdick:

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βασικος σκοπος αυτος ειναι αλλα για να γινει και αυτο πρεπει να σε παρει κ με καλο ματι :cheesy: χαχαχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα σε όλους!
Είπα να γράψω αυτό το θέμα με την ευκαιρία που μου έδωσε μια γειτόνισα.Εχει κανένα 20λεπτο που τελείωσε και μαζί μ'αυτήν και όλοι η γειτονιά. Το θέμα τα λέει όλα πιστέυω...ακουστική απόλαυση!!! αφού βγαίναμε ο ένας ένοικος μετά τον άλλον να εξερευνίσουμε από πιό μπαλκόνι ακουγόταν αυτή η νεαρά και πολύ καυ**άρα δεδομένου οτι ο οργασμός της μας έκανε όλους να ανάψουμε τσιγάρο στα μπαλκόνια!!
Αχ ρε θεσσαλονίκη με τις γυναίκες σου και τα κοντινά διαμερίσματα!! Οποιος συναγωνιστής έχει καμιά ίδια εμπειρία τον προτρέπω να την μοιραστεί,έχει γέλιο η υπόθεση και πολλές φορες ατάκες που θα ζηλευαν οι cult ταινίες :)
μετα το ματι το αυτι ειναι η μεγαλυτερη απολαυση τυπε :rockon:

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορει το ακουστικο να ειναι και καλυτερο, μπορει αυτη που να γαμιεται να ειναι μπουρουχα ας πουμε...αλλα αν ακους μονο φωνη φανταζεσαι οτι θελεις. λογικο?? :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πουριτανισμος λεγεται.. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom