Αυτό που έπρεπε να γίνει αμέσως μετά το ματς με την Τρίπολη έγινε με 1 μήνα καθυστέρηση...
Πρόεδρα...άκόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι αιτία του κακού είναι οι δυο κοντόχοντροι που έχεις δίπλα σου για συμβουλάτορες και σου πιπιλάνε κάθε μέρα τα μυαλά...
Ατζέντης ποδοσφαιριστών και να παριστάνει τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού τμήματος πρώτη φορά έχω δει...
Εναν άνθρωπο είχες που μπορούσε να κρατήσει τα μπόσικα στα αποδυτήρια και τον έφαγαν οι κοντοπούτανοι...είναι τυχαίο ότι μόλις έφυγε ο Τσιριμώκος έγινε π'τάνα η ομάδα????
Κάποιοι δημοσιογράφοι βγήκανε και λέγανε για την άδικη αντιμετώπιση του κυρίου Παράσχου και είναι σοβαρός άνθρωπος με αξιοπρέπεια και μετριοπαθής...ας τον προτείνουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε...
Οχι και άμοιρος ευθυνών ο κ. Παράσχος...!!!
"Του φορτώσανε μεταγραφές.."??? είναι αυτή δικαιολογία αυτή για προπονητή με 25αετή εμπειρία???Γιατί δεν βγήκε την επόμενη μέρα και να πει"χάρηκα για τη γνωριμία εγώ δεν έχω μάθει να δουλέυω έτσι..."
"Είναι χαμηλών τόνων και δεν μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες"??? αυτό τώρα θεωρείται ελαφρυντικό ή ομολογία αποτυχίας???
Βρισκόμαστε 2 αγώνες πριν το τέλος του 1ου γύρου και η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει μια μπαλιά.Ο προπονητής είναι άμοιρος ευθυνών???
Η αμυντική λειτουργία είναι για γέλια (μάλλον για κλάματα-οι αντίπαλοι γελάνε). Η αλληλοκάλυψη είναι άγνωστη λέξη (κάθε κόρνερ που κερδίζουμε είναι ευκαιρία για τους αντιπάλους καθώς έχουν σίγουρη αντεπίθεση απέναντι σε μια ομάδα που έμεινε ακάλυπτη).
Παίκτες οι οποίοι αποδεδειγμένα μπορούσαν να βοηθήσουν αγνοούνται προκλητικά.Αντ'αυτών βλέπουμε περιπατητές με συνεχή παρουσία στην ομάδα.ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ????
Παράσχο,κι εγώ χάρηκα για τη γνωριμία 4 φορές παραπάνω,αλλά σ'εχώ γραμμένο στα ΠΕΛΕ μου 10 φορές περισσότερες απ'ότι εσύ εμένα...ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!!!
ΤΕΛΟΣ!!!
Δεν χαλάει και το ασανσέρ ρε γαμώ το...