Επισκέπτης
Κάτσε να δούμε...φοβάμαι πως δεν θα τον διώξει πριν από το ματς με τον γαύρο τον Οτσαλάν...
Και την επομένη να είναι σε χαλάει?
Κάτσε να δούμε...φοβάμαι πως δεν θα τον διώξει πριν από το ματς με τον γαύρο τον Οτσαλάν...
Ναι...είμαι προληπτικός τι να κάνουμε...Και την επομένη να είναι σε χαλάει?
Μετά το ματς με τον γαύρο θα αλλάξεις προπονητή!Για να μην φέρεις και σε δύσκολη θέση τον καινούργιο...Ναι...είμαι προληπτικός τι να κάνουμε...
Με Παπακώστα αποκλείσαμε πρόπερσι σε 2πλους αγώνες τον γαύρο και με μπαλάρα...
Με Παπακώστα στο τσαφ δεν έκανε 2πλο η Καβάλα στο Καραϊσκάκη...και άλλη μια στις 21 δεν θα ήταν άσχημα...
Ποια δύσκολη θέση ωρέ???Μετά το ματς με τον γαύρο θα αλλάξεις προπονητή!Για να μην φέρεις και σε δύσκολη θέση τον καινούργιο...
Θα σε κολατσίσει ο δωρητής!Μια ευχάριστη εκδρομούλα...Ποια δύσκολη θέση ωρέ???
Με τον επιστήμονο θα τους πάρουμε φαλάγγι...
Ρε παπαρόγατε,αυτοί θα ανέβουν με -10...δεν θα είναι και καλό το γήπεδο στα Γιάννενα...Θα σε κολατσίσει ο δωρητής!Μια ευχάριστη εκδρομούλα...
λογικο για να εχει και δικαιολογια μετα την ητταΚάτσε να δούμε...φοβάμαι πως δεν θα τον διώξει πριν από το ματς με τον γαύρο τον Οτσαλάν...
Θα σας σκίσουμε τα σπλινάντερα...Ελπιζω αυριο παγουρ να μην μας κανετε τις δυσκολες α??
Μην τυχον και μας χαλασετε στο σ/κ....
Πλύσου εσύ και μη γελάς πολύ...Μην σκισεις κανα καλσον...
Ο Ελε θα παιξει?
Αυριο βράδυ...χάσω,κερδίσω δεν θα είμαι εδώ...από κυριακή πρωϊ,στη διάθεσή σας...Περιμένω με αγωνία αύριο το βραδάκι που θα μπούνε οι επιστήμονες και θα γαμήσουν το θρεντ!
Τι μου θυμισες τωρα ...Πλύσου εσύ και μη γελάς πολύ...
Αυριο βράδυ...χάσω,κερδίσω δεν θα είμαι εδώ...από κυριακή πρωϊ,στη διάθεσή σας...
Γιατί ρε μαλέα???ξάδερφος του Ζεβλάκωφ ήταν???Τι μου θυμισες τωρα ...
Ειχα παιξει μπουκετα στο Καραισκακη με ενα "επιστημονα" μετα το συγκεκριμενο τεμαχιο...
δεν θα είμαι σπίτι ωρε ταγάρ'
Ζαβλάκωφ λέγεται ρε γίδι!Μάθε μπαλίτσα!Γιατί ρε μαλέα???ξάδερφος του Ζεβλάκωφ ήταν???
δεν θα είμαι σπίτι ωρε ταγάρ'
Πες το κι έτσι...Ζαβλάκωφ λέγεται ρε γίδι!Μάθε μπαλίτσα!
Ρε γιουσουφάκια, είπαμε να χάσετε.Πες το κι έτσι...