Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σας δινουμε καπετανο,χετεμαι,πλιατσικα,ταχτσιδη,κονε και 500.000 για τον κιασσο.δεχεστε?
:2funny:  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σας δινουμε καπετανο,χετεμαι,πλιατσικα,ταχτσιδη,κονε και 500.000 για τον κιασσο.δεχεστε?
:2funny:  :2funny:
Εεε θέλουμε και τους τενεκέδες με τα τυριά...δεν θα μας "ρίξουνε" οι παγουράδες! :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εεε θέλουμε και τους τενεκέδες με τα τυριά...δεν θα μας "ρίξουνε" οι παγουράδες! :2funny:
Κι ένα κοπάδι πρόβατα μαζί με τη φέτα :2funny: :2funny: :2funny:

μπεεεεεεε

Συνημμένα

• koudounia_20aigoprovaton.jpg
    koudounia_20aigoprovaton.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αν δε φτανουν να τον παρουμε δανεικο για εξι μηνες με οψιον αγορας το καλοκαιρι.  :grin:
Δανεικό και αγύριστο...ελα μωρέ τώρα για 500.000 θα χαλάσουμε τις καρδιές μας??? :grin:
Σας τον δίνουμε και μπέχο... :rockon: :rockon: :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως φετος βλεπω να ανεβενετε ανετα.μην αφησετε να ανεβει παλι καμμια καλλιθεα,κανενα αιγαλεω και γινει τοπικο παλι το πρωταθλημα.

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
παντως φετος βλεπω να ανεβενετε ανετα.μην αφησετε να ανεβει παλι καμμια καλλιθεα,κανενα αιγαλεω και γινει τοπικο παλι το πρωταθλημα.
Δεν ξέρω φίλε αν θα ανέβει κάποια από αυτές τις ομάδες,εμείς πάντως θα ανέβουμε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω φίλε αν θα ανέβει κάποια από αυτές τις ομάδες,εμείς πάντως θα ανέβουμε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
εγω γουσταρω να ανεβει ο πας και δυο ακομα επαρχιακες.μπορει ο πανσεραικος φετος να κανει κατι.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ευχαριστω την Παναγια
που μ'εχει κανει ΠΑΓΟΥΡΑ
ευχαριστω και τον Θεο
που μ'εμαθε να τραγουδω
ΠΑΣ Γιαννερα σ'αγαπω

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
Εγώ γουστάρω ΠΑΣ, αν και μια φορά είχαμε κοντραριστεί (για χάρη του οφη -πότε θα πέσει αυτή η ομάδα;;;)
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ΠΑΣ στην Α' σύντομα (ο ΠΑΣ βέβαια πιο σύντομα)

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ γουστάρω ΠΑΣ, αν και μια φορά είχαμε κοντραριστεί (για χάρη του οφη -πότε θα πέσει αυτή η ομάδα;;;)
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ΠΑΣ στην Α' σύντομα (ο ΠΑΣ βέβαια πιο σύντομα)
Καλά ξεμπερδέματα κι εσείς μ'αυτόν που μπλέξατε...!!!
Δεν γίνετε να μην υπάρχουν στη μεγάλη κατηγορία ομάδες όπως ο ΠΑΣ η Παναχαική,ο Πανσερραικός,η Δόξα Δράμας και να παίζουν ομάδες σαν τον Ατρόμητο,την Καλλιθέα,το Αιγάλεω και τον Ιωνικό που μαζεύουν στο γήπεδο 200-500 άτομα σε κάθε παιχνίδι... :headbang:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εγω γουσταρω να ανεβει ο πας και δυο ακομα επαρχιακες.μπορει ο πανσεραικος φετος να κανει κατι.
Κι εγώ βλέπω τον Πανσερραικό να μπαίνει γερά στο παιχνίδι της ανόδου φέτος,έχει δυναή ομάδα!!!
Μακάρι να ανέβει μαζί με τον ΠΑΣ!!! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Καταρχάς χαιρετιζω την κίνηση του φίλου του Bull να ανοίξει θρεντ για τον ''Άγιαξ'' που εμμέσως το οφείλει κ σε μένα ,αφού το άνοιξε κατόπιν προτροπής μου...έτσι για να ευλογάω τα γένια μου.

Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που καταρχάς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.Είναι μια ομάδα με τους πιστότερους φιλάθλους στην Ελλάδα,που πάνε όπου πάει η ομάδα κ της συμπαραστέκονται ΠΑΝΤΑ.
Πιστέυω ότι φέτος θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι της ανόδου κ θα τον δούμε από του χρόνου να κοσμεί την Σούπερ Λίγκα....τον Κούγια δεν θέλω να βλέπω όμως στην Σούπερ Λίγκα όπως κ τον διασκεδαστή.

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα.Καταρχάς χαιρετιζω την κίνηση του φίλου του Bull να ανοίξει θρεντ για τον ''Άγιαξ'' που εμμέσως το οφείλει κ σε μένα ,αφού το άνοιξε κατόπιν προτροπής μου...έτσι για να ευλογάω τα γένια μου.

Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που καταρχάς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.Είναι μια ομάδα με τους πιστότερους φιλάθλους στην Ελλάδα,που πάνε όπου πάει η ομάδα κ της συμπαραστέκονται ΠΑΝΤΑ.
Πιστέυω ότι φέτος θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι της ανόδου κ θα τον δούμε από του χρόνου να κοσμεί την Σούπερ Λίγκα....τον Κούγια δεν θέλω να βλέπω όμως στην Σούπερ Λίγκα όπως κ τον διασκεδαστή.
Ευλόγησε τα αγόρι μου όσο θέλεις :priest: :grin:
Ευχομαι του χρόνου να δώσουμε ραντεβού στο γήπεδο όταν θα αναμετρηθούν οι ομάδες μας ;)
Όσο για τον Κούγια η αλήθεια είναι ότι έχει προσφέρει,άλλωστε αυτός κατάφερε να απαλλάξει την ομάδα από τα χρέη και να την οδηγήσει πάλι ως εδώ και κατά πάσα πιθανότητα στη Σουπερ Λίγκα!!!Απλά ο άνθρωπος είναι ψωνάρα και γίνεται νούμερο με τις ακραίες συμπεριφορές του χάνοντας έτσι ακόμα και το δίκιο του(όταν το έχει)!!!αφού κατάφερε ακόμα και τους οπαδούς του ΠΑΣ να τους στρέψει εναντίον του...τι να πώ!!! :uglystupid:
Όσο για τον <<κύριο>> Μπάμπη τι να πώ....αφού του αρέσει να κάνει τη γλάστρα για το φιλαράκι του τον Κούγια μπράβο του!!
Εμεις δεν θα γίνουμε μαγαζάκι κανενός!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα χαρώ πολύ να φιλοξενήσω στο ζεστό ΟΑΚΑ τα φιλαρακια μου απο την Ήπειρο.Άλλωστε εμείς οι Αεκτζηδες αναγνωρίζουμε τους σωστούς ΕΛΛΗΝΕΣ φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας ,ειδικά της επαρχίας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επέστρεψε ο Κιάσσος στην πόλη;

Bull τσέκαρε p.m.

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Θα χαρώ πολύ να φιλοξενήσω στο ζεστό ΟΑΚΑ τα φιλαρακια μου απο την Ήπειρο.Άλλωστε εμείς οι Αεκτζηδες αναγνωρίζουμε τους σωστούς ΕΛΛΗΝΕΣ φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας ,ειδικά της επαρχίας.
Και στα επίσημα ο Ντέμης με τον Κούγια :headbang: παραδόξως έχουν καλές σχέσεις οι δυο τους!!!λες να σας τον χαλάσει??? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom