You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ajax της Ηπείρου!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 78K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εεε θέλουμε και τους τενεκέδες με τα τυριά...δεν θα μας "ρίξουνε" οι παγουράδες!σας δινουμε καπετανο,χετεμαι,πλιατσικα,ταχτσιδη,κονε και 500.000 για τον κιασσο.δεχεστε?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα λεφτά είναι κάπως λίγα αλλά δε νομίζω να τα χαλάσουμε εκεί...σας δινουμε καπετανο,χετεμαι,πλιατσικα,ταχτσιδη,κονε και 500.000 για τον κιασσο.δεχεστε?
αν δε φτανουν να τον παρουμε δανεικο για εξι μηνες με οψιον αγορας το καλοκαιρι.τα λεφτά είναι κάπως λίγα αλλά δε νομίζω να τα χαλάσουμε εκεί...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εεε θέλουμε και τους τενεκέδες με τα τυριά...δεν θα μας "ρίξουνε" οι παγουράδες!
Κι ένα κοπάδι πρόβατα μαζί με τη φέταΕεε θέλουμε και τους τενεκέδες με τα τυριά...δεν θα μας "ρίξουνε" οι παγουράδες!
μπεεεεεεε
Συνημμένα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δανεικό και αγύριστο...ελα μωρέ τώρα για 500.000 θα χαλάσουμε τις καρδιές μας???αν δε φτανουν να τον παρουμε δανεικο για εξι μηνες με οψιον αγορας το καλοκαιρι.
Σας τον δίνουμε και μπέχο...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν ξέρω φίλε αν θα ανέβει κάποια από αυτές τις ομάδες,εμείς πάντως θα ανέβουμε!!!!παντως φετος βλεπω να ανεβενετε ανετα.μην αφησετε να ανεβει παλι καμμια καλλιθεα,κανενα αιγαλεω και γινει τοπικο παλι το πρωταθλημα.
εγω γουσταρω να ανεβει ο πας και δυο ακομα επαρχιακες.μπορει ο πανσεραικος φετος να κανει κατι.Δεν ξέρω φίλε αν θα ανέβει κάποια από αυτές τις ομάδες,εμείς πάντως θα ανέβουμε!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλά ξεμπερδέματα κι εσείς μ'αυτόν που μπλέξατε...!!!Εγώ γουστάρω ΠΑΣ, αν και μια φορά είχαμε κοντραριστεί (για χάρη του οφη -πότε θα πέσει αυτή η ομάδα;;;)
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ΠΑΣ στην Α' σύντομα (ο ΠΑΣ βέβαια πιο σύντομα)
Δεν γίνετε να μην υπάρχουν στη μεγάλη κατηγορία ομάδες όπως ο ΠΑΣ η Παναχαική,ο Πανσερραικός,η Δόξα Δράμας και να παίζουν ομάδες σαν τον Ατρόμητο,την Καλλιθέα,το Αιγάλεω και τον Ιωνικό που μαζεύουν στο γήπεδο 200-500 άτομα σε κάθε παιχνίδι...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κι εγώ βλέπω τον Πανσερραικό να μπαίνει γερά στο παιχνίδι της ανόδου φέτος,έχει δυναή ομάδα!!!εγω γουσταρω να ανεβει ο πας και δυο ακομα επαρχιακες.μπορει ο πανσεραικος φετος να κανει κατι.
Μακάρι να ανέβει μαζί με τον ΠΑΣ!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Που πας?Μακάρι να ανέβει μαζί με τον ΠΑΣ!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ερχομαι με φόρα γι'αυτό,τοίχο τοίχο μη σε πετύχω...Που πας?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα.Καταρχάς χαιρετιζω την κίνηση του φίλου του Bull να ανοίξει θρεντ για τον ''Άγιαξ'' που εμμέσως το οφείλει κ σε μένα ,αφού το άνοιξε κατόπιν προτροπής μου...έτσι για να ευλογάω τα γένια μου.
Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που καταρχάς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.Είναι μια ομάδα με τους πιστότερους φιλάθλους στην Ελλάδα,που πάνε όπου πάει η ομάδα κ της συμπαραστέκονται ΠΑΝΤΑ.
Πιστέυω ότι φέτος θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι της ανόδου κ θα τον δούμε από του χρόνου να κοσμεί την Σούπερ Λίγκα....τον Κούγια δεν θέλω να βλέπω όμως στην Σούπερ Λίγκα όπως κ τον διασκεδαστή.
Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που καταρχάς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.Είναι μια ομάδα με τους πιστότερους φιλάθλους στην Ελλάδα,που πάνε όπου πάει η ομάδα κ της συμπαραστέκονται ΠΑΝΤΑ.
Πιστέυω ότι φέτος θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι της ανόδου κ θα τον δούμε από του χρόνου να κοσμεί την Σούπερ Λίγκα....τον Κούγια δεν θέλω να βλέπω όμως στην Σούπερ Λίγκα όπως κ τον διασκεδαστή.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ευλόγησε τα αγόρι μου όσο θέλειςΚαλημέρα.Καταρχάς χαιρετιζω την κίνηση του φίλου του Bull να ανοίξει θρεντ για τον ''Άγιαξ'' που εμμέσως το οφείλει κ σε μένα ,αφού το άνοιξε κατόπιν προτροπής μου...έτσι για να ευλογάω τα γένια μου.
Ευχομαι του χρόνου να δώσουμε ραντεβού στο γήπεδο όταν θα αναμετρηθούν οι ομάδες μας ;)
Όσο για τον Κούγια η αλήθεια είναι ότι έχει προσφέρει,άλλωστε αυτός κατάφερε να απαλλάξει την ομάδα από τα χρέη και να την οδηγήσει πάλι ως εδώ και κατά πάσα πιθανότητα στη Σουπερ Λίγκα!!!Απλά ο άνθρωπος είναι ψωνάρα και γίνεται νούμερο με τις ακραίες συμπεριφορές του χάνοντας έτσι ακόμα και το δίκιο του(όταν το έχει)!!!αφού κατάφερε ακόμα και τους οπαδούς του ΠΑΣ να τους στρέψει εναντίον του...τι να πώ!!!
Όσο για τον <<κύριο>> Μπάμπη τι να πώ....αφού του αρέσει να κάνει τη γλάστρα για το φιλαράκι του τον Κούγια μπράβο του!!
Εμεις δεν θα γίνουμε μαγαζάκι κανενός!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα χαρώ πολύ να φιλοξενήσω στο ζεστό ΟΑΚΑ τα φιλαρακια μου απο την Ήπειρο.Άλλωστε εμείς οι Αεκτζηδες αναγνωρίζουμε τους σωστούς ΕΛΛΗΝΕΣ φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας ,ειδικά της επαρχίας.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Επέστρεψε ο Κιάσσος στην πόλη;
Bull τσέκαρε p.m.
Bull τσέκαρε p.m.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και στα επίσημα ο Ντέμης με τον Κούγια παραδόξως έχουν καλές σχέσεις οι δυο τους!!!λες να σας τον χαλάσει???Θα χαρώ πολύ να φιλοξενήσω στο ζεστό ΟΑΚΑ τα φιλαρακια μου απο την Ήπειρο.Άλλωστε εμείς οι Αεκτζηδες αναγνωρίζουμε τους σωστούς ΕΛΛΗΝΕΣ φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας ,ειδικά της επαρχίας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις