You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ajax της Ηπείρου!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 78K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πας ολε πας ολε φερτε εναν ναργιλε παφα πουφα παφα πουφα να τα βλεπουμε ολα μπλε !!οι αρειανοι τα παμε πολυ καλα με τους γιαννιωτες!κρεμανε και εκεινοι πανο με τον τσε και ειναι παντα κοντα στην ομαδα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Aδερφέ γουορ,αφού ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία... εξάλλου οι bluevayeros και ο σουπερ 3 έχου αδερφοποιηθεί!!!!πας ολε πας ολε φερτε εναν ναργιλε παφα πουφα παφα πουφα να τα βλεπουμε ολα μπλε !!οι αρειανοι τα παμε πολυ καλα με τους γιαννιωτες!κρεμανε και εκεινοι πανο με τον τσε και ειναι παντα κοντα στην ομαδα
Συνημμένα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ελα ρε παγουραδες έτσι τρέλα τρέλα
Πι.Ες. νάμπερ ουάν: αν δεν κάνω λάθος είχε σταματήσει το πρωτάθλημα στις χαμηλές κατηγορίες .... ξεκίνησε πάλι??
Πι.Ες. ναμπερ τού.: ο πας είναι στον ίδιο όμιλο με τον παναιτωλικό... μπορεί να κάνω λάθος γτ έχω καιρό να δω εφημερίδες
ελπίζω να ξέρετε το σύνθημα που λέει.... "όλη η ελλάδα είναι μέχρι την αμφιλοχία ... απο εκει και πάνω.... "
Πι.Ες. νάμπερ ουάν: αν δεν κάνω λάθος είχε σταματήσει το πρωτάθλημα στις χαμηλές κατηγορίες .... ξεκίνησε πάλι??
Πι.Ες. ναμπερ τού.: ο πας είναι στον ίδιο όμιλο με τον παναιτωλικό... μπορεί να κάνω λάθος γτ έχω καιρό να δω εφημερίδες
ελπίζω να ξέρετε το σύνθημα που λέει.... "όλη η ελλάδα είναι μέχρι την αμφιλοχία ... απο εκει και πάνω.... "
Επισκέπτης
εχουμε παρακολουθησει και ματς μαζι στην ιδια κερκιδα !μαλιστα στην αθηνα οι συνδεσμοι μας ηταν στο ιδιο κτηριοAδερφέ γουορ,αφού ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία... εξάλλου οι bluevayeros και ο σουπερ 3 έχου αδερφοποιηθεί!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ωρε πασά'μ για ποιον παναιτωλικό μου μιλάς...?????ελα ρε παγουραδες έτσι τρέλα τρέλα
Ο ΠΑΣ είναι στη Β' και πάει τρένο για Σουπερ Λίγκα!!!!!
ΑΝ περάσετε απο τον Εθνικό, φυσικά!Ωρε πασά'μ για ποιον παναιτωλικό μου μιλάς...?????
Ο ΠΑΣ είναι στη Β' και πάει τρένο για Σουπερ Λίγκα!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ετσι ετσι...εχουμε παρακολουθησει και ματς μαζι στην ιδια κερκιδα !μαλιστα στην αθηνα οι συνδεσμοι μας ηταν στο ιδιο κτηριο
Συνημμένα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εχουμε Ηλυσιακό πρώτα....ΑΝ περάσετε απο τον Εθνικό, φυσικά!
Θα καεί το πελεκούδι!!!!δεν παίζει και το μπαστόπιασμα οπότε θα κάνουμε πάρτι στο γήπεδο!!!!
Συνημμένα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Θα μας κάνει αέρα...Μωρέ θα σας βάλει στα δίχτυα ο Καραμαλίκης και η αρμάδα του Νίκου Γκουλή!
Συνημμένα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ασε τις μαλακίες γάτε μη σε ξεμπλετσκόσω και σε δέσω σε κανα δέντρο να σε πελκάω ολ'μέρα κι εσύ να αλιχτάς σαν τα σκλιάΠου πάτε ρε με πρόεδρο τον διασκεδαστή-Μπάμπη?Τσάτσοι του Κόκκαλη γίνατε...
Σου ξανακάνω την πολύ δελεαστική πρόταση,μιας και χρειάζεστε αμυντικό χαφ να σας δώσουμε τον Κιάσσο και 1000 τενεκέδες φέτα ΔΩΔΩΝΗ κι άμα θέλτε βάζουμε και 50.000ε για να αγοράσετε τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ωραία η αναδρομή στον ΠΑΣ, μπράβο μου θύμισε παλιές εποχές!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εμείς είμαστε παγουράδες...αγεωγράφητε.. τυριά είναι οι ΛαρισσαίοιΕμείς δεν αγοράζουμε...αν θέλετε να μας τον δανείσετε τον Κιάσσο...ΟΚ! ;)
Εκεί στην Β'Εθνική ρε τυριά...
Ετοιμάσου για του χρόνου από τώρα γατούλη μου γιατί εδώ δεν είναι παίξε γέλασε,εδώ είναι βαλκάνια...
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46