Επισκέπτης
Γιατί κοροϊδεύεις ρε?Γιατί θα φέρουν τοσ σερ Άλεξ!
Δεν μπορείς να νιώσεις το μεγαλείο να είναι ΠΑΣ!
Γιατί κοροϊδεύεις ρε?Γιατί θα φέρουν τοσ σερ Άλεξ!
θα ανέβειΔεν εχω καμια σχεση με τα Ιωαννινα, αλλα ανεκαθεν ο ΠΑΣ μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης ομαδα, και ελπιζω να ανεβει στην super league.
Γιατί?
'Εχεις δίκιο,σε 2 χρονάκια , αν δεν ανέβει η Καλλιθέα στην Σούπερ Λίγκ , θα τους ξαναπετύχει και τότε θα μετανιώσουν για την 8άρα!είπαμε αυτά τα σκορ τα βρίσκεις μπροστά σου, θυμάστε ένα 8-0 του ΠΑΟ στην Παναχαϊκή, τον Β' γύρο ο βάζελος έχασε στην Πάτρα και έχασε και το πρωτάθλημα.
Δεν το σκοτώνεις έτσι τον αντίπαλο, τον σέβεσαι, βάζεις 4-5, σταματάς.
σε μια ερασιτεχνική ομάδα με πιτσιρίκια που ήμουν ψιλοπαράγωντας, πήγαμε να παίξουμε με πολλές απώλειες και 10 παίχτες με τον πρωτοπόρο, τους λέγαμε σταματήστε, όχι αυτοί και γελάγανε, μας βάλανε 7-9 ούτε θυμάμαι, τρεις κατηγορίες το πλήρωσαν, δύο που δεν ανέβηκαν, και μία που τους ρίξαμε.'Εχεις δίκιο,σε 2 χρονάκια , αν δεν ανέβει η Καλλιθέα στην Σούπερ Λίγκ , θα τους ξαναπετύχει και τότε θα μετανιώσουν για την 8άρα!
Νίκησαν 100-0 και απέλυσαν τον προπονητή τους!
Παντελής Λουκίδης - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 27/01/2009 10:17 - Τελ. ανανέωση : 27/01/2009 10:36
μοιραστείτε το στο
Στα σχολικά πρωταθλήματα μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως και το περιστατικό μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μπάσκετ γυναικών μεταξύ του Covenant School και του Dallas Academy. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Covenant με το συντριπτικό, 100-0 αλλά η διοίκηση του σχολείου απέλυσε τον προπονητή, Micah Grimes!
Ο επικεφαλής του σχολείου, Kyle Queal δημοσίευσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Covenant η οποία χαρακτήριζε [size=12pt]ντροπιαστική για τα χριστιανικά ήθη του σχολείου τη στάση των παικτριών της ομάδας και αντίθετη με το ευ αγωνίζεσθαι[/size]. Υπεύθυνος για αυτό κρίθηκε ο προπονητής ο οποίος δεν έδωσε εντολή οι παίκτριές του να ρίξουν τον ρυθμό τους και, αντιθέτως, τις παρότρυνε να φτάσουν στους 100 πόντους.
Η απάντηση από την πλευρά του του Grimes δημοσιοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας, : "Με όλο το σεβασμό εκφράζω την αντίθεσή μου προς την απολογητική ανακοίνωση και ειδικά στην αντίληψη ότι τα κορίτσια του Covenant θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή για το αποτέλεσμα του αγώνα. Παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε. Επίσης, η μεγάλη έκταση της νίκης δεν αποτελεί στοιχείο οίκτου. Τα κορίτσια μου έπαιξαν με τιμή και αξιοπρέπεια και έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα".
Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 59-0 και η μητέρα μίας παίκτριας της Dallas Academy που παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα, δήλωσε στο Associated Press ότι οι παίκτριες της αντίπαλης ομάδας πρέσαραν σε όλο το γήπεδο και επιχειρούσαν διαρκώς τρίποντα ακόμη και στην τέταρτη περίοδο, με την παρότρυνση του βοηθού προπονητή να φτάσουν τους 100 πόντους. Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας του Dallas, Jeremy Civello τόνισε: "Το Covenant πέτυχε 12 πόντους στην τέταρτη περίοδο και τελικά, χαλάρωσαν όταν έφτασαν τους 100 πόντους, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ματς".
Εγώ μαζί σου είμαι, προς τι η επίθεση δεν μπορώ να καταλάβω!Γιατί κοροϊδεύεις ρε?
Δεν μπορείς να νιώσεις το μεγαλείο να είναι ΠΑΣ!
ξέχασες να μας υπενθυμίσεις ποιός ήταν ο πρωταθλητής τότε που είναι και το σημαντικότερο...[size=15pt]ΠΑΣ Γιάννινα 1975-76 [/size]
Το 1975-76 ο ΠΑΣ τερματίζει στην 5η θέση της Α' Εθνικής πάνω από τον Άρη και τον Ηρακλή...αήττητος στους Ζωσιμάδες
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΑΟΚ 49
2 ΑΕΚ 44
3 Ολυμπιακός 41
4 Παναθηναϊκός 38
5 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 36
6 Αρης 35
7 Εθνικός 32
8 Ηρακλής 27
9 Ατρόμητος Αθ. 26
10 Παναχαϊκή 25
11 Πιερικός 23
12 Καστοριά 22
13 Πανιώνιος 22
14 Απόλλων Αθ. 21
15 Παναιτωλικός 19
16 Πανσερραϊκός 17
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*
ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ
ΠΑΟΚ 2-0 0-1
ΑΕΚ 2-0 0-1
Ολυμπιακός 3-0 1-5
ΠΑΟ 2-1 1-6
Αρης 2-0 0-4
Εθνικός 3-1 0-0
Ηρακλής 0-0 0-1
Ατρόμητος Αθ. 3-0 0-3
Παναχαϊκή 3-0 0-2
Πιερικός 2-1 0-3
Πανιώνιος 2-1 0-0
Καστοριά 3-0 1-1
Απόλλων Αθ. 2-0 1-1
Παναιτωλικός 1-0 1-0
Πανσερραϊκός 5-1 0-0
*Κυριακή 25 Ιανουαρίου 1976:
Στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα και οι αθλητικογράφοι της εποχής τον υπολόγιζαν γύρω στους 10.000. Ο ΠΑΣ κέρδισε άνετα με 3-0. Στο 10ʼ ο ΠΑΣ έκανε το 1-0 με σουτ του Κοντογιωργάκη αφού είχε προηγηθεί καλός συνδυασμός Μοντέζ, Γκλασμάνη. Στο 14ʼ ο Ολυμπιακός είχε νέο δοκάρι σε σουτ του Καραβίτη μετά από λάθος του Χατζηκαπετάνη. Στο 18ʼ ο ΠΑΣ με βολίδα του Αλβαρέζ που άφησε άναυδο τον Κελεσίδη έκανε το 2-0! Στο 27ʼ ο Μπρεντάνος άνοιξε όλη την άμυνα και ο Κελεσίδης έπεσε στα πόδια του. Στο 30ʼ η άμυνα του Ολυμπιακού έγινε κόσκινο από το δαιμονικό τρίγωνο Κοντογιωργάκη, Αλβαρέζ, Μπρεντάνου και ο τελευταίος με σουτ έγραψε το 3-0! Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό του Ολυμπιακού και κάποια στιγμή ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κελεσίδης πέταξε εκνευρισμένος τα γάντια και ήθελε να φύγει για τα αποδυτήρια,τον μάζεψε κακήν κακώς πίσω ο Δαρίβας...!!!
Silance παλιογκουστερίτσα...Εγώ μαζί σου είμαι, προς τι η επίθεση δεν μπορώ να καταλάβω!