doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γίδι είσαι εσύ και η δωρήτρια,Ψιψινέλ...Τι γίδια είναι αυτά?
Ο μπουλάκος που είναι?
τι γυμνασιοπαιδα ρε συ με τους μαντραχαλουςΓίδι είσαι εσύ και η δωρήτρια,Ψιψινέλ...
Τα παιδιά είναι όλα γυμνασιόπαιδα ρε παπάρα κια έκαναν μόνοι τους ένα σύνδεσμο φιλάθλων,τους "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ"
και μπράβο τους...
Δεν σέρνονται πίσω από Χατζηχρήστους και Τσουκαλάδες για να το παίζουν μαγκάκια...
Οπως βλέπεις στα Γιάννενα η νέα γενιά παρά το ότι είμαστε στη Β' και ταλαιπωρούμαστε χρόνια με παράγκες και ψυχάκιδες(μη ρωτάς ποιον εννοώ )υποστηρίζουν πάνω απ'όλα τον ΠΑΣ και όχι τις κωλομάδες σας
Την καλημέρα μου
τι γυμνασιοπαιδα ρε συ με τους μαντραχαλους
ποσα χρονια ειναι στην ιδια ταξη?
ο πας ειναι μια ομαδα που συμπαθω γιατι ειναι ολοι σαν τον μπουλ
Λίγα με τους επιστήμονες της Ηπείρου!Θέλουν να τις εμπεδώσουν καλά τις γνώσεις!
Κρύβε λόγια...δεν θέλει να το λέμε δημόσια!ο πας ειναι μια ομαδα που συμπαθω γιατι ειναι ολοι σαν τον μπουλ
τοπικιστες,φανατιλες και κρυφοολυμπιακοι
οταν βλεπω τους ζωσιμαδες και τα καφριλικια τουςΚρύβε λόγια...δεν θέλει να το λέμε δημόσια!
οταν βλεπω τους ζωσιμαδες και τα καφριλικια τους
νιωθω οτι βλεπω γαυρους σε μικρογραφια
ειναι εξαλλου γνωστο οτι ο οπαδος του πας πηγαινει κατευθειαν στο 2 ετος της πρεζοχουλιγκανικης σχολης της θυρας 7
ειναι αναγνωρισμενο παραρτημα
και ήρθε σε εμάς....
Πήγε να τους βάλει στον σωστό δρόμο ο μοντελοπνίχτης και να τους κάνει μεγάλη ομάδα και αυτοί τον διώξανε!
Πατρινός είσαι?Καλά εσείς δεν γίνεται να πάτε πιο κάτω!Τουλάχιστον τώρα με τον Αλέξη θα έχετε τσάμπα σόου!και ήρθε σε εμάς....
δεν είμαι πατρινός, Παναχαϊκή είμαι, αυτό το παρακάτω ναξερες πόσο καλό μας έχει κάνει, τι συσπείρωσει υπάρχει... και όσο για το σόου άσε να το λέει κανένας άλλος, γιατί εσείς στην ΑΕΚ...Πατρινός είσαι?Καλά εσείς δεν γίνεται να πάτε πιο κάτω!Τουλάχιστον τώρα με τον Αλέξη θα έχετε τσάμπα σόου!
Υπονοείς κάτι για την ΑΕΚ?δεν είμαι πατρινός, Παναχαϊκή είμαι, αυτό το παρακάτω ναξερες πόσο καλό μας έχει κάνει, τι συσπείρωσει υπάρχει... και όσο για το σόου άσε να το λέει κανένας άλλος, γιατί εσείς στην ΑΕΚ...
Γιατί?Παρά το 8-1, τρίζει η καρέκλα του Ογιος συμφωνα με έγκυρες πηγές.
Γιατί θα φέρουν τοσ σερ Άλεξ!Γιατί?
τον μουστακια θα πάρουν...Γιατί θα φέρουν τοσ σερ Άλεξ!