Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.252
- Πόντοι
- 1.056
https://www.axiarchos.gr/aimoroides-therapia δεν είχα αφήσει κενό και για αυτό την ποστάρω σωστά για όποιον ! Καλή επιτυχία !
Εμένα φίλε με βοήθησε πάρα πολύ όταν άρχισα διατροφή με πολλά φρούτα και σαλάτες. Όχι τίποτα περίεργο. Ντομάτα, πιπεριά, μήλα, πορτοκάλια, ανανά.Ρε παιδια, ταλαιπωριεμαι εδω και καμια 10αρια χρονια τωρα με τις αιμορροιδες. Straight ειμαι , απλα μαλλον με τα χρονια στρην δουλεια και την πιεση βγαινουν καθε φορα που παω στην τουαλετα.
Η ερωτηση μου πριν αρχισω να ψαχνω μονος μου ειναι αν εχει κανει καποιος με laser την επεμβαση, που την εκανε και ποσο του κοστισε.
Μπουκάλι με νερό να έχεις μαζί σου και να πλένεσαι ποτέ μην βάζεις. Χαρτί !!επισης μετά από κάθε πλύσιμο να βάζεις αλοιφή seriproct η καλύτερη !!!Δυστυχώς λόγω επαγγέλματος μόνο τα μωρομάντηλα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω, αλλά και πάλι δεν βολεύουν.
κ εγω στραιτ 100% ειμαι κ ειχα θεμα 12 χρονια, δεν αντεξα κ τον φεβρουαριο εκανα με λειζερ κ υπερηχο. δοκτορας χειρουργος Αναστασιος ξιαρχος στο κολωνακι 1700 πηγε, επιτυχια 100% μου τον συστησαν πολλα ατομα αντρες κ γυναικες κ σε ολους αμεσα λυθηκε το προβλημα. την επομενη πας δουλεια κανονικα οτι δουλεια κ αν ειναι αυτη.Ρε παιδια, ταλαιπωριεμαι εδω και καμια 10αρια χρονια τωρα με τις αιμορροιδες. Straight ειμαι , απλα μαλλον με τα χρονια στρην δουλεια και την πιεση βγαινουν καθε φορα που παω στην τουαλετα.
Η ερωτηση μου πριν αρχισω να ψαχνω μονος μου ειναι αν εχει κανει καποιος με laser την επεμβαση, που την εκανε και ποσο του κοστισε.
κ εγω στραιτ 100% ειμαι κ ειχα θεμα 12 χρονια, δεν αντεξα κ τον φεβρουαριο εκανα με λειζερ κ υπερηχο. δοκτορας χειρουργος Αναστασιος ξιαρχος στο κολωνακι 1700 πηγε, επιτυχια 100% μου τον συστησαν πολλα ατομα αντρες κ γυναικες κ σε ολους αμεσα λυθηκε το προβλημα. την επομενη πας δουλεια κανονικα οτι δουλεια κ αν ειναι αυτη.Ρε παιδια, ταλαιπωριεμαι εδω και καμια 10αρια χρονια τωρα με τις αιμορροιδες. Straight ειμαι , απλα μαλλον με τα χρονια στρην δουλεια και την πιεση βγαινουν καθε φορα που παω στην τουαλετα.
αναλογα τι βαθμου ειναι το προβλημα σου, αν 1 η 2 βαθμου ισως την γλιτωσεις με διατροφη, αν ειναι 3 η 4 τοτε αμεσα χειρουργιοΤυπε,παιζει αναλογα κ τον κωλο,αλλος το σωζει(εγω πχ) και αλλος υποφερει.
Γενικος κανονας ειναι,απαγορευεται το χαρτι για σκουπισμα,κατα το δυνατον,λουκανικα κ γενικα κρεατα δυσχαιρενουν ,αλκοολ μαυρη λιστα καθως και μπαχαρικα-καυτερα μακρια.
Δοκιμασε ενα διαστημα (εαν δεν το χεις κανει ηδη) κ μετα μπες χειρουργειο.
Εγω τα εκανα τα παραπανω κ με σωσανε!
Οι αλοιφές δυστυχώς δεν πιάνουν. Μόνο αν το προλάβεις πολύ νωρίς.Εμένα φίλε με βοήθησε πάρα πολύ όταν άρχισα διατροφή με πολλά φρούτα και σαλάτες. Όχι τίποτα περίεργο. Ντομάτα, πιπεριά, μήλα, πορτοκάλια, ανανά.
Είχα δοκιμάσει αλοιφές για 3-4 μήνες αλλά δε δούλεψαν.
Έλα ρε τύπε, χαλάρωσε.*Με συγχωρείς, αλλά σε έβρισα και επιτίθεσαι έτσι?? Επίσης, τόσες κριτικές για κοπέλες που έχω βάλει,δεν έχεις δει? Και τέλος, ψευτόμαγκα του πληκτρολογίου, κανόνισε μην φας εσύ καμία ανάστροφη από το πουθενά και σου έρθει ο ουρανός σφοντίλι!
Το σωσες γιατί δεν πρεπει να κάνουμε πλακα με τον πονο του άλλου αδερφέ συναγωνιστή!μυστη μου καμια επιθεση
απλα το θεμα προσφερεται για γυμνασιακο χιουμορ
ζητω συγνωμη αν σε εθιξα
Λοιπον εχω ενα φιλο που κυκλοφορουσε με την αλοιφη για τις αιμορροιδες στην τσεπη.Εφταιγε κι αυτος βεβαια γιατι ετρωγε πολλα πικαντικα,μια φορα στις διακοπες ποναγε τοσο πολυ που ετρωγε ορθιος,αυτος ειναι στρατιωτικος και μπορουσε να κανει εγχειρηση δωρεαν στο ΓΝΑ αλλα μου ειχε πει οτι χαλαρωνει ο δακτυλιος και αργοτερα μπορει να εχεις προβληματα ακρατειας,εκανε λειζερ,καπου πισω απο το Χιλτον με κανα 800αρι και μαντεψε,το πρωτο πραγμα που πηγε και εφαγε μετα την επεμβαση ηταν σουβλακια με καυτερη σως!!!Ρε παιδια, ταλαιπωριεμαι εδω και καμια 10αρια χρονια τωρα με τις αιμορροιδες. Straight ειμαι , απλα μαλλον με τα χρονια στρην δουλεια και την πιεση βγαινουν καθε φορα που παω στην τουαλετα.
Στην κλινική λευκό σταυρό.Λοιπον εχω ενα φιλο που κυκλοφορουσε με την αλοιφη για τις αιμορροιδες στην τσεπη.Εφταιγε κι αυτος βεβαια γιατι ετρωγε πολλα πικαντικα,μια φορα στις διακοπες ποναγε τοσο πολυ που ετρωγε ορθιος,αυτος ειναι στρατιωτικος και μπορουσε να κανει εγχειρηση δωρεαν στο ΓΝΑ αλλα μου ειχε πει οτι χαλαρωνει ο δακτυλιος και αργοτερα μπορει να εχεις προβληματα ακρατειας,εκανε λειζερ,καπου πισω απο το Χιλτον με κανα 800αρι και μαντεψε,το πρωτο πραγμα που πηγε και εφαγε μετα την επεμβαση ηταν σουβλακια με καυτερη σως!!!