Σωστα φιλε, εγω παντα τσακωνομουν στους δρομους της αθηνας με ολα τα σκουπιδια που επιασαν τιμονι στα χερια τους επειδη λαδωσαν, και ειχα ριξει σφαλιαρες σε πολυ κοσμο (ειδικα ταριφες) 10 χρονια πριν οταν εκαναν χοντρες μαλακιες.
Αλλα ενα βραδυ, ενας φιλος 2 μετρα ντουλαπας (πυγμαχος) που ειχε βγει με μηχανη και ειδε εναν τρελο με αμαξι να κανει μαλακιες, πηγε να τον τραμπουκισει, παιξαν ξυλο, ο τρελος εφυγε με μαυρη μουρη απτις μπουνιες και ο φιλος πηγε νοσοκομειο με μαχαιριες στα μπουτια. Τι κι αν τον κοπανισε, τι κι αν ειχε δικιο, ακομα και τωρα χρονια μετα, βλεπεις τις ουλες του και ανατριχιαζεις. Και αυτα σε εναν τυπο που λες δεν τον κατεβαζει κατω ουτε διμοιρια, κι ομως ο τρελος επειδη δε μασαγε τα αρχιδια του κι ας ηταν σαμιαμιδι, του εκανε την ζημια.
Απο τοτε απλα αποφευγω τους τσαμπουκαδες στο δρομο, δεν ξερεις που εχει σκοπο να φτασει ο καθε ψυχακιας ακομα και για μια λαθος προσπεραση ή ενα φλας. Πρεπει να με κανει εξω φρενων ο αλλος για να κατεβασω ακομα και το παραθυρο να τον βρισω πλεον. Ας τους να πανε στο διαολο, δεν εχεις να κερδισεις τιποτα...
ΟΣΟ και να ακουστει φλωρικο μη μπλεκετε σε φασεις απο την μια ειναι ο θυμος η τσαντιλα , ο εγωισμος,,,,το δικιο.
απο την αλλη δεν ξερουμε την καταληξη ασχετα αν τις ριξουμε η τις φαμε.
θυμαμαι γυρω στο 2006...ενω με ειχε κλεισει ενας μαλακας...στο φαναρι αλλαξαμε κουβεντες(ηταν 2 γομαρια) τον ειδα να βλεπει το ντουλαπακι του(λογικα σιδερικο μεσα) αν και σωματικα οι 2 μαζι με ειχαν...το καταπια και το αφησα....φυσκια δεν ξερω την καταληξη -αν εκανα κατι αλλο...
στον αντιποδα καπου στο 2011 σε παρομοια φαση τις επαιξα μεσα στο κεντρο της αθηνας με ατομο πανω απο τα μετρα μου...
οταν το εριξα κατω το κεφαλι του ηταν 40 εκατοστα απο το πεζοδρομιο θα μπορουσε ανετα να ειχε μεινει ΦΥΤΟ η να .......εφευγε για ταξιδι...να το χεσω αν ειχα δικιο η αν εκανα τα παντα να το αποφυγω,
και τι ειχα κερδισει? ανακουφιση για 5 λεπτα...μετα σπιτι ενιωθα πολυ ασχημα δεν του εκανα κατι μονιμο...του ανοιξα την μυτη και 2,3 κλωτσιες οταν ηταν κατω....ομως ακομη και σημερα νιωθω ασχημα. ασχετα αν ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
παλι σε αλλη φαση το 15...σε σκηνικο που καν δεν το περιμενα σαν πεζος..αυτην την φορα..τσακωθηκα με κτηνος ευτυχως εμεινε στο λεκτικο και για μενα γιατι το ατομο ηταν θηριο μπραβοι μπροστα του ηταν νανοι,
οταν του την ειπα το μυαλο μου ελεγε"τι κανεις ρε" lol..lol....
τεσπα η φαση εμεινε εκει κ παλι δεν ξερω την καταληξη...
ειναι πολυ λεπτη η γραμμη να χασεις τον ελεγχο και επειδη ξερω τον εαυτο μου αποφευγω παντα να μπλεκω...
--
στο συγκεκριμενο βλεπουμε την πραξη το τελος δεν ξερουμε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ...ομως αν η Αστυνομια ειχε ανεβει για συστασεις ισως λεω ισως να γινονταν αλλιως.
πολλοι που λενε για ΑΛΒΑΝΟ μην το παμε ετσι...θα δειτε επομενες γενιες αφγανων εδω που εχουν αλλες παραδοσεις ποση βια θα υπαρχει γιατι θα ειναι σε αλλο περιβαλλον τωρα οκ ειναι κλειστα γκετο ομως σε μερικα χρονια στο ιδιο σχολειο...ιραν,ιρακ,αφγανισταν,αφρικανοι.....οι σχεσεις αν γινουν αναμεικτες θα υπαρχουν θεματα.
ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ.....