Eμενα τουλαχιστον οι νευρωνες μου εχουν προχωρησει ενα βημα περαν απο του ουραγκοταγκου
Άντε πάλι, δεν θα τον ξεφορτωθώ εύκολα αυτόν εδώ σήμερα...
Ωραία, αφού (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) οι εγκεφαλικοί σου νευρώνες είναι σε θέση να εκτελέσουν πολύπλοκες νοητικές διεργασίες εξήγησε μου:
1)Πρώτο και κύριο, γιατί ασχολείσαι με έναν ουρακοτάγκο;
2)Τι σχέση έχει η αρχική σου παράθεση προς το πρόσωπο μου με το παρόν θέμα;
3)Για ποιο λόγο ανακατεύεσαι σε μια διαμάχη η οποία δεν σε αφορά.
4)Τι περιμένεις να κερδίσεις από όλο αυτό.
Όσον αφορά το τελευταίο, καταλαβαίνω -όπως προανέφερα- πως μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου περιστρέφεται γύρω από το μπουρδέλα και έχεις εθιστεί στην ψηφιακή ζωή.
Όμως μπάρμπα, δεν σου φταίω εγώ για τη δική σου κατάπτωση και εξαθλίωση. Ισχυρίζεσαι πως είσαι δικηγόρος, άρα θεωρητικά η καθημερινότητα σου είναι απασχολημένη και γεμάτη.
Τι εμμονή είναι αυτή προς το πρόσωπο μου; Γιατί δεν με αφήνεις στη ησυχία μου και δεν πας να περάσεις το χρόνο σου με σκεπτόμενους και λογικούς ανθρώπους, το αντίθετο δηλαδή από εμένα; Μήπως είναι κάποιου είδους διεστραμμένο φετίχ και επιθυμείς να χαλάς τη διάθεση σου αντί να λες 5 μαλακίες και να περνάς ευχάριστα το χρόνο σου;
Είμαι
παραπάνω από 20 χρόνια νεότερος σου και γνωρίζω ήδη πως μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει από το να σκυλοβρίζεσαι με τον κάθε τυχαίο στο διαδίκτυο.
Εγώ θα ρίξω λίγο βρισίδι και θα πάω παρακάτω, άλλωστε θα ήταν προσβολή για εμένα το να κάτσω να ασχοληθώ στα σοβαρά με άτομα σαν και εσάς.
Ούτως ή άλλως είστε ανίκανοι να μου προκαλέσετε το οποιοδήποτε συναίσθημα (πέραν της αηδίας).
Προσωπικά, δεν πρόκειται να σε παραθέσω ποτέ ξανά επειδή νιώθω άσχημα να έχω τόσο εύκολους αντιπάλους. Οι Αμερικάνοι το λένε και ''Beating a dead horse''.
Εσύ πάρτο πως με κέρδισες με τα ατράνταχτα επιχειρήματα σου και μου έκανες τη μούρη κρέας.
Σε παρακαλώ όμως, άσε με ήσυχο.